Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק לכול חובבי הSTOPI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין את זה אני עובר את ה 250 נקודות בכל משחק ?
מאוד מושפע מהמחשב

העגלה הקודמת שהיתה לי המשחק זז הרבה יותר לאט אז גם ההתלחה היתה יותר מדוייקת וגם החזיק איזה שעה באויר.

אם החדש יותר שיש עכשיו קצת יותר מהיר...

טופ קטן בכל זאת.. תדיקו מדיה פלייר במקביל לא מוקטן כדי שיעמיס את ה- CPU

אדום! רק אדום!!!!

מה אין במלאי?

רק Kתום !! רק Kתום !!!!

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מאוד מושפע מהמחשב

העגלה הקודמת שהיתה לי המשחק זז הרבה יותר לאט אז גם ההתלחה היתה יותר מדוייקת וגם החזיק איזה שעה באויר.

אם החדש יותר שיש עכשיו קצת יותר מהיר...

טופ קטן בכל זאת.. תדיקו מדיה פלייר במקביל לא מוקטן כדי שיעמיס את ה- CPU

בוצע ובנוסף הפעלתי את המערכת ad awaer כדי להעמיס עוד קצת והגעתי לתוצאה של 153 בול!!!

צריך להעמיס כמה שיותר כנראה כדי לעשות תוצאה טובה.

השאלה היא:

מה ofeR1 עושה כדי להגיע לכאלה תוצאות???:wink:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
בוצע ובנוסף הפעלתי את המערכת ad awaer כדי להעמיס עוד קצת והגעתי לתוצאה של 153 בול!!!

צריך להעמיס כמה שיותר כנראה כדי לעשות תוצאה טובה.

השאלה היא:

מה ofeR1 עושה כדי להגיע לכאלה תוצאות???:wink:

הבן אדם כנראה משתמש בפנטיום 1 או 2, או שהוא חייב להריץ איזה ADAWRE ולראות כמה דברים תוקעים לו את המחשב

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
אוף, הפעלתי כבר PRIME 95, נורטון סריקה של כל המחשב, סרט, והורדה מאימיול וזה פועל לי על אותה מהירות. :\

פליקס

גם אני הפעלתי את התוכנות הכי כבדות והתוצאות, אותם תוצאות. בכל מקרה זה קצת רמאות:wink:

דרך אגב פליקס סחתיין על depeche mode, טעם טוב:mm_yeah:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

טוב שיטה חדשה שמצאתי..

אחריי שלוחצים על הברקס שמעלה ת'גלגל האחורי.

אפשר ל"פמפם" בלחיצות קטנות על הברקס וביחד עם הכפתור הימני בשביל להשען, זה עוזר,

לפחות ממה שניסתי עכשיו

בהצלחה :)

פורסם

וואו עשיתי 372 :smile: שיא חדש ועוד כמה תוצאוות שלא יורדות מ-350

איך אתם מגיעים ל-100 בלחץ יא אפסים :>

קבלו תמונה עםם התוצאות

score372.jpg

פורסם

קבלו תמונה עםם התוצאות

אני גם ל-100 לא מגיע וכנראה בגלל המהירות של מחשבי החדש מאוד בן חודשיים (הישן נגנב מביתי בפריצה הקודמת)...

אני הגעתי ל-75 מקסימום...

באיזה מחשב אתה משתמש?

אני משתמש במחשב AMD ATHLON64 3500 עם 1024 זיכרונות ...חח לא פלא שאני לא עובר ת-75...

ואם אני מפעיל ניד פור ספיד החדש + אנטי וירוס + ADAWARE + איסיקיו + קאזה + אימיול המחשב מסרב להתקע...כמה שאני מעמיס עליו הוא לא נתקע...

במחשב הקודם שלי פנטיום 4 שתי תוכנות יחדיו הוא היה נתקע...אני מרוצה חבל"ז שלקחתי AMD...

תמשיכו לתת עצות איך להגיע ל-100 מה כבר ביקשתי להגיע ל-370?

LOL

פורסם

קבלו תמונה עםם התוצאות

בשבילך 700

הכל תלוי במהירות המחשב :-)

gameres.jpg

פורסם
אני גם ל-100 לא מגיע וכנראה בגלל המהירות של מחשבי החדש מאוד בן חודשיים (הישן נגנב מביתי בפריצה הקודמת)...

אני הגעתי ל-75 מקסימום...

באיזה מחשב אתה משתמש?

אני משתמש במחשב AMD ATHLON64 3500 עם 1024 זיכרונות ...חח לא פלא שאני לא עובר ת-75...

ואם אני מפעיל ניד פור ספיד החדש + אנטי וירוס + ADAWARE + איסיקיו + קאזה + אימיול המחשב מסרב להתקע...כמה שאני מעמיס עליו הוא לא נתקע...

במחשב הקודם שלי פנטיום 4 שתי תוכנות יחדיו הוא היה נתקע...אני מרוצה חבל"ז שלקחתי AMD...

תמשיכו לתת עצות איך להגיע ל-100 מה כבר ביקשתי להגיע ל-370?

LOL

לפחות אתה יודע שהמחשב פצצה...

פורסם

או שכולם פה התאמנו עוד עם הגננת על רולינג-סטופי או שיש לכם מחשבים עגלות...

למה אני לא עובר את ה80 ומשהו???!!!:roll::?:x

פורסם

זה בסדר 10.....אתה לא לבד.....הכי גבוה שהגעתי זה 89.....וגם זה אחרי שהתפטרתי מהעבודה גרשתי את כולם מהבית הסתגרתי בחדר וקניתי כל מני תוכנות סתם כדי להאט את המחשב....כוסס אומו על העולם.....למה אני לא יכול להיות טוב במשהו......:mm_cry::splat::bigcry:

בכל מקרה האם אני צריך להתנחם במחשבה שלפחות המחשב מהיר .....???

פורסם
זה בסדר 10.....אתה לא לבד.....הכי גבוה שהגעתי זה 89.....וגם זה אחרי שהתפטרתי מהעבודה גרשתי את כולם מהבית הסתגרתי בחדר וקניתי כל מני תוכנות סתם כדי להאט את המחשב....כוסס אומו על העולם.....למה אני לא יכול להיות טוב במשהו......:mm_cry::splat::bigcry:

בכל מקרה האם אני צריך להתנחם במחשבה שלפחות המחשב מהיר .....???

מה עוד נשאר לנו, סטופי לא יוצא, משחק של ויילי עוד לא ראיתי. מה נשאר לי?! לפחות המחשב

• תוכן חדש...