Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק לכול חובבי הSTOPI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משחק שטני... ממכר...

אבל הצלחתי להגיע למעל 100 באופן קבוע, כשהכי טוב - 110.

יאללה, אני הולך להתאמן...

טל

Score-1.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משחק שטני... ממכר...

אבל הצלחתי להגיע למעל 100 באופן קבוע, כשהכי טוב - 108.

יאללה, אני הולך להתאמן...

טל

כשאתה האיש והאגדה (וזה לא ! חנופנות) אתה דופק סטופים על ימין ושמאל

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

לעזאזל!!!

אין לי בעיה עם מרחק כמעט על פעם 26 ומעלה.

הבעיה היא הזמן...

טיפים למשוך זמן בבקשה..

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
לא עוזר..

איך לעזאזל עשית 120? תוכיח.

להוכיח?

אויש באמת..

הנה בשבילך...

(לא היה לי כוח לנסות עוד פעם להגיע למעל 120 אבל אני חושב שזה יבהיר לך ת'תמונה הכללית)

Untitled-2 copy.jpg

פורסם
לעזאזל!!!

אין לי בעיה עם מרחק כמעט על פעם 26 ומעלה.

הבעיה היא הזמן...

טיפים למשוך זמן בבקשה..

אתה נשען קדימה?

פורסם
:wink::-)
איך??? הבאת שני אנשים שיחזיקו אתו באויר מאחורה:?:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם
לא מבין את זה אני עובר את ה 250 נקודות בכל משחק ?

בואנה...

שברתי את המקלדת קיבינימט...

תן טיפים,אני לא מצליח לעבור 100! :shock:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בואנה...

שברתי את המקלדת קיבינימט...

תן טיפים,אני לא מצליח לעבור 100! :shock:

ג.

כנראה שהמשחק מושפע ממהירות המחשב

• תוכן חדש...