Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש פס כחול להדביק בפנים הרכב באזור הדשבורד, המזגן, הדלתות והידיות.

חשבתי על משהו כזה http://www.ebay.com/itm/222458551714

אשמח אם מישהו ימליץ לי על משהו איכותי שיחזיק מעמד בשמש בישראלית.

תודה רבה :)

פורסם
מה ששלחת יעשה את העבודה גם 'בשמש הישראלית', תדאג להדביק טוב.

אני מעדיף שיהיה עם דבק M3 אבל אני לא מוצא

פורסם (נערך)

לא נראה לי שגם תמצא, הדבר הזה מגיע עם דבק עוד מפס היצור ו3m לא מייצרים כאלה קישוטים

בסוף, הדבר הזה עמיד וגם אם עוד שנה שנתיים זה ירד, לא קרה כלום תחליף, עלה כולה 10 שקל..

אגב בלינק ששלחת כן כתוב משהו 3m אבל לך תאמין להם...

"Material: senior latex + 3m glue back"

עריכה אחרונה על ידי Tnc
פורסם
אם כבר פס כסף, לא עדיף בצבע כסף?

דווקא יצא לי לחשוב הרבה על הצבע של הפס ובסוף הוחלט צבע כחול

פורסם

טיפ: שאתה מדביק אם אתה רוצה שזה ידבק כמו שצריך תעבור לפני עם אלכוהול, ורצוי גם שתעשה את זה חודש אחרי שמרחת כל סוג חומר הגנה על הדש, אחרת הוא פשוט יחליק ולא ידבק

פורסם

הזמנתי פסים כאלו בעבר, הגיעו עם דבק של 3M

הקישור של מה ששלחת הוא לפס שנכנס בין הרווחים ולא מצריך דבק, לדעתי זה גם עדיף אלא אם אתה מעוניין להדביק במקומות שאין בהם רווחים בין הפנאלים.

פורסם
הזמנתי פסים כאלו בעבר, הגיעו עם דבק של 3M

הקישור של מה ששלחת הוא לפס שנכנס בין הרווחים ולא מצריך דבק, לדעתי זה גם עדיף אלא אם אתה מעוניין להדביק במקומות שאין בהם רווחים בין הפנאלים.

אבל רשום שזה להדבקה, אני לא רוצה את זה לחריצים אני צריך את זה להדבקה.

• תוכן חדש...