Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני התקנתי בקוריאניות ובגרמניות במשפחה, את המצברים של VARTA וגם POWER-UP (מבית ורטא) עם 20 חודשי אחריות.

הם אינם דורשים טיפול שוטף, אין נזילות / בעיות וכו' והמחיר הוגן.

פורסם

בהחלט מצברים מהמשפחה הזו מומלצים ביותר.

אני קונה את המצבר שממותג start up עם 12 חודשי אחריות. לא יצא לי לגמור מצבר בפחות משנתיים אז אין לי טעם באחריות המורחבת. המחיר כ400-430 ש''ח.

אני חושב שמצבר 52Ah נכנס אצלך ברכב.

פורסם

איך ניתן לוודא באמת איזה מצבר דרוש? המצבר הישן הוא לא המקורי.

חוץ מזה, יש מקום מומלץ להחלפה באזור ראשון?

פורסם
שלום,

לסיריון, גם למנועי 1.0 ליטר וגם ל 1.3 ליטר מתאים מצבר VARTA כחול 40AH.

בהצלחה,

שרות לקוחות VARTA

אוקי, תודה. כמה זמן האחריות על מצבר שכזה?

פורסם

לך לאוטודיפו הקרוב אליך ותבדוק מבצעים על מצברים.

ברכב שלי שמתי סטארט-אפ 60 אמפר, עם אחריות ל 12 חודשים ב 350 ש"ח במבצע כלשהו . (סטארט אפ וורטה מיוצרים באותו המפעל ומיובאים על ידי טלרון)

למצברי ורטה יש 20 חודשי אחריות בדרך כלל, נסה לתזמן מבצע בו הם נמכרים בהנחה של 'ללא מע"מ'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצאתי את הורטה כחול 40A ב480 אצל איציק מצברים בראשון, ניסיתי ליצור קשר היום עם מספר סניפים של אוטו דיפו ואף אחד לא ענה..

יש הבדל נוסף בין הסדרה הכחולה לסטארט אף חוץ ממשך האחריות?

פורסם

מחזק את פריג'י.. גם לי זכור משרשורים קודמים שאין הבדל..

קח בחשבון שהשאלה קצת בעייתית מבחינת היבואן כי אם הוא יאשר בצורה ברורה שאכן אין הבדל, אזי לא תהיה סיבה לרכוש את הורטא על פני POWER-UP / START-UP וכו'.

• תוכן חדש...