Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה חפירה בפורום וביד2 מצאתי את הכלה הנבחרת פיאט פונטו איבו שנת 2011 ברמת גימור 150TH עם גג שמש וג׳נטים ממגנזיום.

לקחתי את הרכב לבדיקה והתקשרתי למכונאי שלי להצאת מחיר לתיקון הליקויים.

המכונאי נתן הצעת מחיר של כ1100 שקל להחלפת 2 בולמים אחוריים ותושבת גיר אבל הזהיר מבעיות חשמל ובעיות גיר בפונטו

בנוסף הזהיר מהמגרש OP ממול למשרד רישוי במפרץ.

האוטו נראה סבבה

85 אלף קילומטר

נראה במצב טוב לגילו

והמגרש הורידו את רוב עלות הליקויים מהמחיר שרצו על האוטו

אני בדילמה, להמשיך בתהליך הקניה למרות ההזהרות או לבדוק אופציות אחרות?

פורסם

רכבים כאלה ביד 2 יש לא מעט ובמחירים מצחיקים מאנשים פרטיים אז נשאלת השאלה למה ממגרש?

בעיות חשמל אין לרכב.

בעיות בגיר יכולות להיות אם מדובר בגיר הרובוטי. הוא דורש לרוב החלפת קלאצ' כמו כל גיר ידני ב100-130K ק"מ.

הבעיה היא אם נזקקים לטיפול יקר ברובוט, אז מדובר על כמה אלפים טובים של שקלים.

יש לי נסיון רב עם הרכב. תמיד אמליץ לקנות אותו עם גיר ידני. פרט לבעיה בגיר שעלולה לצוץ מדובר ברכב אמין מאוד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מחפש רק אוטומט אז ידני לא אופציה

ראיתי כמה רכבים כאלה מפרטי והאמת לא התרשמתי מהם לטובה כמו מזה מהמגרש

פורסם

לא ממליץ על הרובוטי, עלות תיקון יכולה להגיע לאיזור ה 10K בקלות, ואם כן עדיף החלפה ולא שיפוץ כיוון שתקלה תחזור מוקדם מאוד.

מדבר מנסיון מר עם ה 500.

Opel Adam S 2017

פורסם

בלי קשר למגרש כזה או אחר ומניסיון כתושב האזור הקרוב:

הסוחרים מיודדים מאוד עם מכוני הבדיקה וגם המקפיד יחסית מהם וזה שלא עובד עם הסוחרים, מ.מ.מ, שכן גיאוגרפי קרוב ביותר למגרש,מבנה ליד מבנה.

באיזה מכון בדיקה נבדק הרכב ? האם תוכל לעלות צילום של טופס הבדיקה ?

בדקת היסטורית טיפולים במורשה ?

לעניין הגיר הרובוטי- יש בעיה בד"כ כאשר יש נזילה מהצובר של הרובוט שלא מטופלת בזמן- אם החלק הזה(הרובוט) מתקלקל יש נזק של כמה אלפים טובים משהו בסביבות ה 8K.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)
אני מחפש רק אוטומט אז ידני לא אופציה

ראיתי כמה רכבים כאלה מפרטי והאמת לא התרשמתי מהם לטובה כמו מזה מהמגרש

קח כל מה שהתרשמת וראית במגרש בערבון מוגבל. אל תאמין לבדיקה שראית. אל תאמין למה שהסוחר אמר לך. אל תאמין שזה הצבע של האוטו ואם אתה רוצה להיות ממש בטוח אל תאמין שזו פיאט פונטו.

אני לא יודע מה ראית בשוק הפרטי ומה לא. הרצתי חיפוש קצר מאוד והוא הניב תוצאות עם כמה רכבים שעל פניו נראים לא רעים. חוץ מזה אם לא מצאת רכב מעניין ביד 2 אתה לא חייב ללכת לסוחר. אתה יכול גם לא לקנות עד שתמצא או לחפש דגמים אחרים. לקנות מסוחר רכב כי לא מצאת מה שחיפשת זו האפשרות הפחות טובה לדעתי.

עצה נוספת, אל תגביל את עצמך לדגם ה150TH. גג שמש וספויילר זה נחמד, אבל פרט לכך אין אבזור מיוחד. יש דגמים אחרים וטובים לא פחות, חלקם מגיעים אף מאובזרים יותר. מהנסיון שלי עם הרכב הזה הייתי מעדיף רכב עם נתונים טובים ויד פרטית גם אם זה אומר לוותר על הגג והספויילר.

עניין נוסף. רשמת שאתה מחפש אוטומט. יש לך ניסיון עם גיר רובוטי חד מצמדי? מדובר באופי פעולה שונה לגמרי וכדאי מאוד לבדוק שהוא לא מפריע לך לפני שאתה רוכש את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הבדיקה שביצעתי בוצעה בקומפיוטסט מטעמי

בכל אופן נראה לי שאני אוותר גם על המגרש וגם על רכבים עם גיר רובוטי ואחפש סופרמיני אוטומטית רגילה

תודה על העצות!!

• תוכן חדש...