Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופרמיני נוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג כיום בגולף TSI 1.4 122 כ"ס שנת 2011, והגיע הזמן להחליפה ברכב חדש.

אין לי עוד צורך ברכב משפחתי וחשבתי לעבור לסופרמיני.

בעבר הייתה לי איביזה SC שנת 2010 והנסיעה בה הייתה לא נוחה וקופצנית בלשון המעטה, כנראה עקב מתלה נחות בציר האחורי, חישוקים גדולים מידי וצמיגים בחתך נמוך מידי.

מהו רכב הסופרמיני הנוח ביותר, והאם מיובא לישראל רכב סופרמיני בעל מתלה נפרד בציר האחורי, אשר ודאי תורם לנוחות?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Using Tapatalk

פורסם

באיזה תקציב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

התקציב לא מוגבל.

כמובן שאם תמליץ לי על מיני קופר, אעדיף גולף 150, אז אני מניח שהגבול העליון הוא 130,000 ש"ח.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Using Tapatalk

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק את הסיטרואן C3 שכן ב130 זה כבר רכבים מקטגוריה אחרת.

הסיטרואן מאוד נוחה כך שכדאי לבדוק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה היא רכב שמייחצן ניחוחות ספורטיביים ולכן המתלים שלו קשים והוא קופצני גם יחסית לרכבים אחרים בקטגוריה. אם היתה לך איביזה בגירסה ספורטיבית אז הכיול היה עוד יותר נוקשה והצמיגים בחתך נמוך לא הואילו. זה אבל לא משליך על רכבים אחרים בקטגוריה למרות קורת הפיתול מאחור ולצורך האנקדוטה אתה יכול להכנס לדאצ'יה סנדרו שתשאיר לך עודף של 75K ולראות שהיא מגיעה עם מתלים רכים והיא נוחה למדי לנסיעה (אבל אתה משלם על זה ביוקר באחיזת הכביש ובזויות גלגול מוגזמות וזה נכון גם לרכבים "רכים" אחרים בקטגוריה)

עדיין, אם אתה מחפש רכבים נוחים ומעודנים עם ביצועים סבירים אז אתה תצטרך להשאר במשפחתיות.

פורסם

אם התקציב לא מוגבל, אז תישאר עם גולף - אף סופר מיני לא משתווה לנוחות הנסיעה שלה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

נסעת על הסיטרואן?

פורסם
אם התקציב לא מוגבל, אז תישאר עם גולף - אף סופר מיני לא משתווה לנוחות הנסיעה שלה.

לא נכון,ה208 והC3 רכות יותר עם מתלים סופגים יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
נסעת על הסיטרואן?

מצטרף להמלצה. וירדתי מג'ולייטה ל-C3... פחות התרגשות אבל הגב שלי אסיר תודה.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

• תוכן חדש...