Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי [85K ש"ח, 4 נפשות]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מבקש עזרה בבחירת רכב בתקציב של 85 א שח . 4 נפשות . כ 20 א קמ נסיעה בשנה . עדיפות לרכב גבוה עם תא נוסעים ומטען מרווח. כיום יש לי פורטה 2012 .

פורסם

אפשר לשאול, מה הבעיה עם פורטה 2012? כי ממה שאני מבין, רכב גבוה ומרווח הכוונה לג'יפון. וג'יפון כמו קיה ספורטאג' או מיצובישי אאוטלנדר בתקציב שלך יהיו בערך מאותו השנתון 2012. מיצובישי מהדגם הקודם וקיה עוד צריך לחפש בתקציב הזה במצב טוב.

אופציות נוספות - הונדה crv , סובארו פורסטר, ניסאן קשקאי - כולם רכבים מעולים. אבל גם הם לא מקדמים אותך לרכב חדש יותר וצורכים יותר דלק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במידה ורוב הנסיעות שלך הן בביעירוני אני יכול להמליץ לך על פיגו 301 שנתון מתקדם כ2015 -2016, ואפילו ישאר לך כ25% עודף.

כמובן שכדאי לבדוק בנסיעת מבחן אם תסתדר עם הגיר הרובוטי, למרות שגם כך לוקח קצת זמן להתרגל, חוץ מזה האוטו מאוד מרווח, ישיבה גבוהה, והאוטו בכלל קצת גבוהה על הכביש, תא מטען ענק, ובמחיר שלו מנצח בנוחות, וממש חסכוני.

לא יודע לגבי המחיר, אולי גבולי, אך יתכן ותוכל למצוא גם אוקטביה בשנתון 2014, גם רכב מרווח בעל תא מטען מכובד בהחלט.

פורסם (נערך)

לא הייתי נוגע בפיג'ו 301. הפורטה הקיימת עדיפה עליה.

אותו דבר לגבי האוקטביה שדורשת תחזוקה יקרה ואמינות בינונית . גם כאן הפורטה עדיפה.

פורסטר שחוטה מ 2012 אולי תכנס בתקציב והיא אכן שתיינית ואם לא דרוש הנעה כפולה אז חבל.

קשקאי רכב מאד צפוף והיו דיווחים על גיר בעייתי ותיקון יקר.

הונדה crv :רכב עגלה , אכן גבוה אבל גם מתומחר גבוה לטעמי .

מכולם פה הייתי מחפש אוטלנדר 2012 .

בקיצור: תשאר עם הפורטה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

רכב משפחתי מעולה ל 4 נפשות, יותר חסכוני מאשר קיה פורטה. רק לא הייתי קורא לו רכב גבוה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סובארו XV יכולה להיות אופציה.

עדיפות למנוע 2000 אבל לא בטוח שהוא נכנס בתקציב-ואם כן אז שנתון נמוך יותר.

לבחור שהמליץ על האאוטלנדר,נסעת עליה?

ממספר נסיעות על אאוטלנדר חדשה(רכב בן 3 חודשים) אני לא יכול להמליץ עליה,

לא ביחס למתחרות הישירות לפחות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

נכון שהאוטלנדר לא ממש מובילה בתחומה אבל כשמשווים אותה לקיה פורטה של פות"ש היא פתאום נראית סבירה פלוס וגם עונה על רוב דרישותיו. לא שתיינית יותר מדי, קצת גבוהה , תא מטען מרווח. אני חושב שבזה פותש כן ירגיש סוג של שדרוג.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...