Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי גטס 08 VS ספארק 11

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסביר קצת את הדילמה.

אני מחפש רכב שישרת אותי לנסיעות בעיקר עירוניות בעדיפות לאוטומט עד תקציב 20K

מצד אחד הבנתי שבהתאם למטרות שלי ולתקציב מומלץ לי גטס דגמים GLI , GLX ,GLS ואכן מצאתי כמה מעניינות.

מבחינת מראה פחות התחברתי. התחלתי לחשוב על ספארק עם חריגה בתקציב ובנוסף ידני אך המראה שלו יותר נחמד לטעמי.

ממה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש חלוקת דעות בנוגע לגיר של הספארק אשר נשבר. האם זה נפוץ?

מה אתם הייתם עושים? הולכים על גטס- אמינות ומראה פחות טוב (לטעמי) או עם הספארק- שלגבי האמינות יש חילוקי דעות, ידני ומראה נחמד וחדשני.

כמובן שאם יש לכם המלצה אחרת לגמרי אשמח לשמוע.

תודה לעונים ושבת שלום :lol:

פורסם
דווקא הגטס לא ידוע כרכב עם מחלות חמורות יותר מידי או כבעל מוניטין רע לאמינות שלו, למיטב הבנתי :-?

אני לא חושב שהאמינות של הגטס נופלת משל הספארק.

הגטס אמינה והתחזוקה איננה יקרה.

בהודעה שלו:

הולכים על גטס- אמינות ומראה פחות טוב

הוא בעצם התכוון ל:

הולכים על גטס- אמינות, אך מראה פחות טוב

לדעתי.

פורסם

ההפך הוא הנכון לספארק היה את הקטע שהיא נכבית בימים חמים והדוושת קלאץ שנשברת.

קיימת כמובן גטס ידנית בהתאם.

עוד אופציות הן פיאט פנדה או פונטו גרנדה ידניות.

פורסם
אסביר קצת את הדילמה.

אני מחפש רכב שישרת אותי לנסיעות בעיקר עירוניות בעדיפות לאוטומט עד תקציב 20K

מצד אחד הבנתי שבהתאם למטרות שלי ולתקציב מומלץ לי גטס דגמים GLI , GLX ,GLS ואכן מצאתי כמה מעניינות.

מבחינת מראה פחות התחברתי. התחלתי לחשוב על ספארק עם חריגה בתקציב ובנוסף ידני אך המראה שלו יותר נחמד לטעמי.

ממה שהבנתי מחיפושים פה בפורום יש חלוקת דעות בנוגע לגיר של הספארק אשר נשבר. האם זה נפוץ?

מה אתם הייתם עושים? הולכים על גטס- אמינות ומראה פחות טוב (לטעמי) או עם הספארק- שלגבי האמינות יש חילוקי דעות, ידני ומראה נחמד וחדשני.

כמובן שאם יש לכם המלצה אחרת לגמרי אשמח לשמוע.

תודה לעונים ושבת שלום :lol:

מקפיץ ;)

פורסם

אני אמנם משוחד כי אני בעל גטס

אני לא שמעתי על בעיות מיוחדות בדור השני. אך גם קשה למצוא מטופלת כי הישראלים חושבים שזה אוטו לאישה.

החלפים מקורים זולים בזכות יונדאי שופ וקורפס.

תוסיף למשוואה שיש הרבה מדריכים לטיפולים עצמים.

פורסם
הגטס יותר מרווחת ויותר חזקה מהספארק.

אתה תמצא אחת בפחות מ20 גם.

כן כבר מצאתי כמה.. כשבאתי לראות אותם פחות אהבתי את המראה של הגטס.

לכן התחלתי לחשוב על הספארק שנראה קצת יותר טוב אך ברמת האיכות כנראה שפחות טובה.

האם אתם חשובים שהספארק היא אופציה טובה או שזה רכב לא אמין כלל?

• תוכן חדש...