Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה אוקטביה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסענו למגרש מכוניות בפתח תקווה. האמת, לא היה רע.

לקחנו רכב אחד של יונדאי I20 ב30 אלף שח עם 88 אלף ק"מ.

לי הציעו סקודה אוקטביה שנת 2012 במחיר של 65 אלף שח ואמרו לי שאפשר לסגור על 60 מנוע 1.2. הרכב עם 77 אלף ק"מ במחירון הוא הרבה פחות. האם על קמ נמוך אפשר לדרוש הרבה כסף? אני מנסה להבין מה החישוב שלהם.

הזיכוי של הפוקוס 2006 הוא 10780 נראה קצת נמוך אבל מה הסיכוי למכור בשוק הפרטי פשוט מוצף בפוקוסים.

כל הדרך שנהגתי על הסקודה שאלתי את המוכר אתה בטוח שזה 1.2 :shock:, ירדתי מB4.

פורסם

אם זה רובוטי DSG 7 אתה בדרך לעשות את טעות חייך.

לא מפרטי,לא מליסינג,לא ממגרש- לא קונים רכב כזה,שנגמרה האחריות על הגיר שלו (רכבן בן יותר מ 5 עם מעל 150,000 ק"מ) וידוע,שהגיר הוא נקודת התורפה והתיקון במקרה הטוב מצמדים (4,500 לפחות) או לכיוון ה 8,000 ומעלה כאשר מחשב הגיר (מכטרוניקס) קורס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

האם מדובר במגרש של חברה מוכרת או מגרש פרטי? בכל מקרה, הI20 והאוקטביה הן מזרח ומערב(במלוא מובן המילה) אחת מהשניה וכדאי שתגדיר את הצרכים שלך,

אם מדובר במגרש פרטי ממליץ לך לוותר על הרכישה וללכת לחפש קונה פרטי, לאחר הגדרת הצרכים.

בכל מקרה המנועי טורבו הקטנים כבר מזמן ידועים כחזקים לא פחות מאשר מנועים עתירי נפח.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

ה I20 נרכשה עבור אח של אמא שלי אדם בוגר שאין לו צורך ברכב גדול .הרכב באמת שמור ובמצב טוב .הסקודה שנת 2012 זה בשבילי למשפחה זוג פלוס 3 ילדים מבוסטרים .הרכב היה מאוד נוח ומרגיש עוצמתי למנוע קטן .אבל אני מחפש רכב שלא יקרע אותי כמו הפוקוס שכל הזמן הייתה עם תקלות . שאני קורא בפורום אני מבין שהגיר בעייתי מאוד האם יש 2 סוגי גיר שאפשר למצוא באוקטביה או שקיים רק DSG7.המגרש זה של טריידמוביל הבנתי שייש לרכב שנה אחריות אבל מה עושים אחרי שהיא נגמרת הרכב עם 70 אלף קמ. הB4 הייתה פשוט ענקית מידי .איזה רכב הייתם מציעים

פורסם

אני לא רוצה להתעסק הרבה עם מוסכים בגלל שאין לי כסף מיותר .מה אתם אומרים על רנו פלואנס האם אמינה שומרת על שוק נעימה לנהיגה ואיזה דגם .או לנסות ללכת על מזדהה 6 .מחפש רכב עד 60 כולל זיכוי של הפוקוס בערך של 10 אלף

פורסם

ברגע שאמרת שאתה לא רוצה להתעסק עם מוסכים הכרעת את ההתלבטות.

קח את היונדאי.

עם הסקודה תגיע לרמה שתדע כמה סוכר המוסכניק אוהב בקפה.

פורסם (נערך)
ברגע שאמרת שאתה לא רוצה להתעסק עם מוסכים הכרעת את ההתלבטות.

קח את היונדאי.

עם הסקודה תגיע לרמה שתדע כמה סוכר המוסכניק אוהב בקפה.

פותח הנושא זקוק לשני רכבים- אחד נרכש לבן משפחה ועכשיו הוא מחפש אחד בשבילו.

מעבר לכך,הבדיחה הזו משעשעת אבל לא לכאלו שמחזיקים את הרכב הזה.

פותח הנושא- למעט סופרב עם מנוע 2000, שמגיעה עם DSG6 ,בכל הרכבים הללו עלל שלל מנועיהם,בגרסה האוטומטית, החל מ 2009 מותקן הגיר הבעייתי והעמוס בתקלות DSG 7.

יש בפורום חומר רב על תקלות ומס' הנושאים שנדונו כאן הוא גדול- בגדול לא מומלץ.

ד"א- גם בפלואנסים יש דיווחים על תקלות שונות ומשונות במחשב הגיר- גם אופציה זו פחות טובה.

מאזדה 6 אולי "פחות סחירה" כי הליסינג משך את המחירים כלפי מטה,הרכב נפוץ מאוד עם מנוע 2000 שנותן תמורה למחיר ואמין הרבה יותר בהשוואה לסקודה,שיצאה מאחריות ועתידה מעורפל.

אם כבר מאזדה 6 הייתי מעדיף לחפש את גרסת ה 2500 המאובזרת יותר.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הגיר בפלואנס יותר אמין, מכיר אחת שעשתה 220 אלף קמ כרכב עבודה ועברה החלפות קלאצ'ים רק מבלאי.

כמו כן, בניגוד לDSG , התקלות שהופיעו בפורום היו באזור ה100+ אלף קמ בדרך כלל.

פורסם

אני רק מקווה שאתה לא מסתמך על הבדיקות של טריידמוביל אלא לוקח לבדיקה משלך כולל בדיקה מלאה של ההיסטוריית טיפולים.

כמו שאמרו לאוקטביה יש גיר DSG7 מהסוג הבעייתי, לא הייתי מתעסק איתה אם שקט ואמינות זה מה שחשוב לך - הייתה לי סיאט איביזה 2014 עם אותו מנוע ותיבת הילוכים כמו האוקטביה, שמה תקלות בגיר היו כבר ב37 אלף קילומטר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הסקודה נוחה, מרווחת, נמרצת וגם חסכונית בדלק. אבל כמו שציינו, נקודת התורפה העיקרית שלה זה הגיר תוצרת פולסווגאן, שישאיר אותך עם חור בארנק. אין חוכמות - אם אתה מחפש רכב אמין תוכל למצוא רק מתוצרת יפנית או קוריאנית שהוכיחו עצמם כאמינים מאוד ביחס למתחרות האירופאיות.

המלצה שלי: טויוטה קורולה (משנת 2013 הצורה החדשה), יונדאי I35, קיה פורטה (משנת 2013, הצורה החדשה). האחרונה נמכרת במחירים אטרקטיבים מאוד - כדאי לך לבדוק.

הנ"ל לא יעשו לך בעיות גם אם תגיע איתן ל-200 אלף.

• תוכן חדש...