Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר בנק וכדאיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוקנוק - מותק לדעת ממה אתה מתפרנס?

סקר שוק זה לא רק לגיטימי, לא רק רצוי, בהחלט מומלץ.

מכאן ועד ציפיה לשירות חינם הדרך ארוכה. וד"א - אולי תקבל שירות עו"ש חינם, אבל תקבל את הנוקנוק בפינה אחרת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ספירל,

אתה אמרת בעצמך שהשירות הוא לא בחינם אלא אני משלם עליו, גם אם הכסף שלי סתם סגור בבנק - הבנק משתמש בכסף שלי ולדעתי זה תשלום מספיק, התשלום הנוסף הוא הבעייתי.

הגובהה שלו הוא יותר בעייתי.

לגבי תשלום פרטני לשירות?(צ'קים הלוואות וכיוב? מקובל התשלום לא מצפה לקבל בחינם) - על עצם זה שאני מכניס\מוציא כסף? פחות מקובל לדעתי - אם אגב התשלום הזה היה כ"כ חיוני לבנק אז כנראה שהבנק לא היה מוותר עליו בקלות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נוקנוק, בנק מסחרי יכול לקבל מבנק ישראל כל סכום בריבית של 0.1% לשנה.

באמת שהם לא זקוקים לפרוטות שלך, במיוחד בהתחשב בטרחה שאתה גורם.

פורסם (נערך)

רגע,

אם יש לי כסף שיושב בבנק בחסכון? הוא לא משמש לערבויות? לא סוחרים בו בבורסה וגורפים עליו רווחים? מזה הרי הכסף האמיתי של הבנק - לא מהעשרות שקלים עמלה.

האם זה הוגן להתקשר לחברת סלולר שלי ולהגיד לה ליישר קו עם המתחרים במחיר - ולא אני עובר? זה בסדר?

אם אני אתקשר לHOT ואגיד שאני עובר לYES או סלקום TV אם לא יורידו במחיר, זה בסדר?

אם אתעניין ברכישה של רכב, ויתנו לי מחיר A בסוכנות אחת ומחיר A פחות 4 אלף שקל בסוכנות שניה? זה לא בסדר שאבחר לקנות בסוכנות השניה?

האם זה הוגן להתקשר לבנק ולבקש ממנו ליישר את הקו לתנאים של המתחרים שלו ואם לא אני עובר? פה הקו האדום?

הפכו אותי לבנאדם הרע בסיפור - לרשע שרוצה לבוא לפקידים המסכנים ולעשוק אותם - שכל מה שאני עושה זה סקר שוק בריא, בודק מה העמלות שאני משלם(ולא מסתפק ב"טוב נו..כולה 20 שקל בחודש - יאללה אפשר לחשוב) ובוחן אופציות מול המתחרים.

חברים - תודה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי noknok
qqq

פורסם
נוקנוק, בנק מסחרי יכול לקבל מבנק ישראל כל סכום בריבית של 0.1% לשנה.

באמת שהם לא זקוקים לפרוטות שלך, במיוחד בהתחשב בטרחה שאתה גורם.

זה לא מדויק. פקדונות של לקוחות הם חלק קריטי בכל בנק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הרשה לי לצטט את עצמי, הודעה #76 בשרשור זה:

...

סקר שוק זה לא רק לגיטימי, לא רק רצוי, בהחלט מומלץ.

...

גם מו"מ על התנאים.

אבל אל תצפה לשירות חינם. ואם יתנו לך משהו חינם - יקחו אותו במקום אחר. או שהשירות יהיה פחות טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סליחה קראתי רק את הפתיח של פות''ש,

אני בבנק הפועלים מאז גיל 17 או 18 אותו סניף,

שזה אומר כמה עשרות שנים משלם כמה מאות ש''ח לשנה,

בגדול מעולם לא התלוננתי או חשבתי לעבור למרות פיתויים שונים.

בשנים האחרונות כמעט שאינני דורך בבנק.יש אתר אינטרנט מצויין

שניתן לעשות דרכו כמעט הכל,אפילו כעת בשעת לילה-בוקר...

בחינם או בעמלות קטנות,

בנוסף יש לי חתימת קול בפועלים ישיר בטלפון שאני יכול לקבל מענה ממוחשב זמין

24/7 ואם אני רוצה אני מקבל גם מענה אינושי אדיב וחביב(ואפילו מאד) רק

לא זוכר אם זה 24/7 פעם זה היה ככה,הייתי במהלך משמרת לילה משוחח ומבצע פעולות

מול נציג.

פעם בשבועיים אני מושך מהכספומט הקרוב וכך מסתכם כל הקשר שלי עם הבנק.

זה כ''כ נוח,פשוט וקל.

ןאם זה עולה לי 30 ש''ח לחודש אז שווה לי ואפילו יותר.

לעבור בנק לא בעיה,פשוט פתח חשבון מקביל ותתחיל תהליך מקביל לאט בזמנך החופשי,

לדעתי את הפרוטות שתחסוך תימצא חיסרון אחר וזה מיותר אבל אם יש לך זמן פנוי ואמון

בצדקת הדרך פשוט תתחיל תהליך לא מסובך,

שבעיניי פשוט מיותר. בהצלחה.

הלכתי שלופן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף היה לי זמן לטפל בנושא,

עלו לי 2 שאלות חדשות:

- האם קיים דבר כזה "סעיף נאמנות" לבנק?(ז"א, החלפת חשבונות כל 3 שנים לדוגמא תראה כמו התנהלות בעייתית).

- האם העבודה שהחשבון שלי פתוח באותו בנק הרבה זמן - תיתן לי איזשהוא ייתרון מבחינת בקשות פיננסיות מהבנק(הלוואות, השקעה בנ"ע או וואטאבר?)

אני באמת מנסה ללמוד האם "נאמנות לבנק" תהיה שווה לי? בכל מקרה עברתי היום לסניף אחר עם שירות "פרימיום" בשיחה קצרה עם הנציגה נאמר לי שבמידה ואני סטודנט - אוכל לקבל חשבון פטור מעמלות ולהישאר אצלה בשירות - אז מכיוון שאני סטודנט "ארוך טווח" בפתוחה, לקחתי את ההצעה.

שוב,

הוכחה לזה שאפשר לקבל פטור מעמלות שורה(כנראה שזה לא לחטוף אוכל מהידיים של הילדים של הבנקאי והבנק לא מתקיים אך ורק מזה אחרת לא היה מוותר על זה כ"כ בקלות בכ"כ הרבה מקרים) אז ביינתים יש לי שקט לשנים הקרובות מגזרת הבנק.

פורסם

גם אני לפני שנתיים קיבלתי שנה אחת פטור מעמלות בלי להתאמץ או להציג אישורים אמרתי שאני הפסקתי לעבוד עקב סיבה x.

כן אני באותו בנק כבר עשרות שנים אבל בעקבות הפוסט הזה התקשרתי לשירות הטלפוני שלהם וביררתי לגבי עמלות השורה למינהן. ענתה לי נציגה מאד אדיבה שאפשר לשלם עשרים ומשהו ש"ח בחודש שזה כולל 50 שורות ועוד איזה 10 פעולות בנקאי בסניף. לדעתי זה סביר בהחלט.

יתכן שדבר כזה היה פותר לך את הבעייה אבל שיהי לך בהצלחה.

• תוכן חדש...