Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים מצלמים מהונדה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נסע היום בירידה מגילה (ירושלים)

ופתאום קיבל הבזק עצבני ביותר אף על פי שנסע במהירות 70 (מותר 60)

אבל היה זה הבזק אחד ולא שניים כמו שמצלמה אמורה לתת ,

עשה הבחור פרסה , ובמקום אשר היה הפלאש, הוא ראה הונדה לבנה עומדת בצד הדרך, כאשר התקרב , ראה מצלמה גדולה לבנה , לאחר 3 שניות קפצה שוטרת ואמרה לו "סע סע מפה" , יש למישהו מושג?

פורסם

יש הרבה מקומות בירושלים שהם עומדים ..סתכל אפילו ב

SPEEDTRAPS

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

כמו הקארינות , מצויידת במצלמה וברדאר מסוג מולטנובה F6A , שהיא הגרסה הניידת של המצלמות המוצבות על העמודים בכביש 4 ו-40.

בהחלט ייתכן שחברך צולם ,אם התמונה אכן תעיד על כך שנסע מהר מהמותר הוא יקבל לביתו דו"ח על 270 ש"ח (אם אכן נסע 70 במקום 60) ונקודות באדיבות משרד התחבורה/רישוי.

בכל מקרה - אם יקבל את הדו"ח עליו לבקש את התמונהבתוך 30 יום מהמשטרה (ניתן לעשות זאת באתר המשטרה http://www.police.gov

ועם קבלת התמונה לבדוק את כשרותה באתרים שהוזכרו.

אם התמונה כשרה אין הרבה מה לעשות , הסיכוי לזכות במשפט מול המצלמה (שלא כמו מכשיר הלייזר שחשוף לאלפיים טעויות מפעיל/כיול שונות) שעובדת באופן אוטומטי ומספקת הוכחה מרשיעה קלוש.

יש לשלם ,לקנות גלאי רדאר טוב (בל/ולנטיין) ולהיזהר להבא.

פורסם

למשטרה יש הונדה אקורד לבנה מסוות, יכול להיות שהרכיבו לה את ראדר, והיא

מצלמת להנאתה כמו מבחר הקארינות שעומדות בצדי הדרכים.

חברה שימו לב :!::!::!::!:

לאחרונה נצפתה מזדה 626 לבנה מ.ר 48-381-00 באזור השרון בנ.צ הבאים: צ. בני-דרור, רעננה-צפון, בית ליד. הרכב מצוייד במולטינובה F6 כמו כן תצפיות לייזר ובימי חמישי הוא עומד לפני רעננה צפון מכיוון צפון ונותן דוחות לאלו שחוצים קו שוליים !היזהרו!

כמו כן בשישי בלילה הרכב ניצפה באזור תל-יצחק -- בית יהושע. :evil:

בנוסף סוזוקי בלנו בצבע כסף/בורדו/לבן של חברת השכרה אלדן. תחשבו פעמיים לפני עקיפה של רכב כזה. :evil:

כל אלו בנוסף לקרינה הלבנה שמפטרלת ועומדת בשישי בלילה בגעש לכיוון דרום.

כל הרכבים שהוזכרו נצפתו באזור השרון בכביש 4 ובכביש החוף.

תפתחו אלף עיניים. (כי האח הגדול צופה בכם) :twisted:

הרמן. :wink:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

למשטרה יש הונדה אקורד לבנה מסוות, יכול להיות שהרכיבו לה את ראדר, והיא

מצלמת להנאתה כמו מבחר הקארינות שעומדות בצדי הדרכים.

חברה שימו לב :!::!::!::!:

לאחרונה נצפתה מזדה 626 לבנה מ.ר 48-381-00 באזור השרון בנ.צ הבאים: צ. בני-דרור, רעננה-צפון, בית ליד. הרכב מצוייד במולטינובה F6 כמו כן תצפיות לייזר ובימי חמישי הוא עומד לפני רעננה צפון מכיוון צפון ונותן דוחות לאלו שחוצים קו שוליים !היזהרו!

כמו כן בשישי בלילה הרכב ניצפה באזור תל-יצחק -- בית יהושע. :evil:

בנוסף סוזוקי בלנו בצבע כסף/בורדו/לבן של חברת השכרה אלדן. תחשבו פעמיים לפני עקיפה של רכב כזה. :evil:

כל אלו בנוסף לקרינה הלבנה שמפטרלת ועומדת בשישי בלילה בגעש לכיוון דרום.

כל הרכבים שהוזכרו נצפתו באזור השרון בכביש 4 ובכביש החוף.

תפתחו אלף עיניים. (כי האח הגדול צופה בכם) :twisted:

אם כבר מתצפתים, אז נצפתה גם מאזדה 626 כסופה רושמת דו"ח מהירות (אלא מה :mad: ) בכביש אשדוד - ת"א. היידד.

פורסם

ראיתי היום הונדה אקורד לבנה, עומדת בצד כביש החוף לכיוון הרצליה, ליד שפיים.

אני נוסע במהירות מותרת אז לא תפסו אותי, אבל כמה שניות אחרי זה היה פלאש עצבני, אז כניראה שזאת הייתה מכונית משטרה.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם

אני נוסע במהירות מותרת אז לא תפסו אותי, אבל כמה שניות אחרי זה היה פלאש עצבני, אז כניראה שזאת הייתה מכונית משטרה.

גם אני יכול להעיד על כך.

אני גם יכול להעיד על כך שנסעתי באותו הרגע 150 (מטר בשניה) ולא ראיתי פלאש.

אני אוסיף לרשימת המבוקשים ניידות מסוג פיאט פונטו ספייס ויונדאי גטס(!!!) של אלדן.

ולסיכום: כל רכב של אלדן הוא רכב חשוד!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן.לדרג הפיקודי במשטרה היו 2 אקורדים לבנים שאחרי שסיימו להסיע בכירים,עברו לשורות משטרת התנועה.

ניתן לזהות אותם בקלות-00 בסוף המספר ועיניות בפגוש הקידמי.

לגבי רכבי אלדן-המשטרה סגרה איתם על חוזה גדול .כל פונטו,גטס וכו וכו עם מדבקת אלדן כחולה על הדלת נחשבת חשודה עד שהוכח אחרת.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז בין מחלף זיכרון לנתניה יש אקורד בצבע כחול כהה עם סיומת 15 שלוכדת ממהרים...

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

בירידה מגילה מול פרדוס (המכולת הערבית) ?

כי אם כן השיטה היא פשוטה ביותר לזיהוי מכמונת או לייזרים באזור

אני עושה את הירידידה הזאת לפחות פעם ביום, לפי העיקול בירידה כקילומטר וחצי לפני

המפרץ בו ככל הנראה עמדה האקורד תוריד את המהירות ל 75, והלאה כבר לפי רצונך

והתנאים :)

עוד שיטה היא להיצמד לנתיב השמאלי ויש קטע מסוים בעיקול בו ניתן לראות אם יש מנייאקים

אגב המקום הנ"ל הוא מקופ פרנסה מצויין של המשטרה באזור י-ם, נארה לי אחד המוצלחיפם שלהם.

95 1.6 Ibiza ידנית, 106XS 1.4 95 ידנית, Lantis 1.8 95 ידנית,

ליסינג אוט' מכאן ואילך

פורסם

אני כבר שבועיים (בימי שישי) רואה בצומת רעננה צפון, אחרי תחנת הדלק ניידות רושמות דוחות (אין לי מושג על מה..)

פורסם
אני כבר שבועיים (בימי שישי) רואה בצומת רעננה צפון, אחרי תחנת הדלק ניידות רושמות דוחות (אין לי מושג על מה..)

כמו שציינתי יש עומס בצומת הנ"ל בימים שישי, חמישי ולכן אנשים יורדים לשוליים כדי לחכות לרמזור (אלו שפונים) ושם מחכה להם הסוכריה (?) (סליחה התכוונתי - "הפתעה")

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם אני יכול להעיד על כך.

אני גם יכול להעיד על כך שנסעתי באותו הרגע 150 (מטר בשניה) ולא ראיתי פלאש.

אני אוסיף לרשימת המבוקשים ניידות מסוג פיאט פונטו ספייס ויונדאי גטס(!!!) של אלדן.

ולסיכום: כל רכב של אלדן הוא רכב חשוד!

150 מטר בשניה?!

אתה בטוח?

540 קמ"ש, זה חוקי?

:puzzled:
  • תוכן חדש...