Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3297 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח,

התייעצות בנוגע למקרה שקרה לי אתמול בחנייה,

עצרתי בחנייה של אולם אירועים לאסוף את המשפחה שבאה איתי לאחר שחניתי ממש רחוק ומקביל בא עוד רכב בא לאסוף את משפחתו,

אני עצרתי במעין שיפוע כזה והוא בזווית ישרה כזאת , שאני שם לב במראה שהזנב שלי מעט צמוד לרכב שלו ולכן מתחיל להתקדם בזהירות בשביל שלא תהיה פגיעה , תוך כדי ברקע שומע שהוא מבקש ממני להתקדם כי מישו צריך להכנס בדלת מאחורה הוא לא נתן לי מספיק זמן להתקדם וכבר נפתחה הדלת ( אציין שזזוית פתיחת הדלת ההיתה בשטח מת אצלי במראה בשל הזווית אז לא יכלתי לראות ) ולמרבה הפלא שיפשפף לי הפנס האחורי ימיני ברכב שיש לו סדק קטן עכשיו תוך כדי גרירת הדלת לסגירה מה שיצר שקע בכנף.

כמובן שהוא לא רצה להשאיר פרטים מהסיבה שטוען שנסעתי בלי לראות אם יכול לנסוע .

צילמתי המספר רכב שלו.

האם יש טעם במקרה כזה לפנות לחברת ביטוח/ משטרה בשביל פרטים שלו , או להשאיר ככה?

יש לי הקלטת שמע ממצלמה קידמית ששומעים הרעש של המכה והדיבורים אך את קטע הפגיעה אין.

תודה מראש וחג שמח

פורסם

לא הבנתי.

מי פתח דלת ואיזה רכב היא שפשפה?

כדי לקבל פרטים שלו תיאלץ לגשת לתחנת המשטרה ולהתלונן על אי מסירת פרטים, או על כך שהנהג ברח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...