Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אוקיי אז ברצוני לקחת את הרכב ולעשות טיפול פוליש בלבד שלאחריו איישם אסארפי של אוטוגילם ,אוטם ולקינוח ווקס. השאלה שלי היא כזאת הרי האס אר פי מחזיק לא יותר מידי זמן האם אני אצטרך כל פעם אחרי היישום של הגלייז גם ליישם אוטם והכל שוב? או שפשוט אפשר על האוטם למרוח את הגלייז כל פעם? מקווה שהסברתי את עצמי נכון ואני מובן

עריכה אחרונה על ידי optra5
טעות
פורסם

אם אתה מתכנן לעשות פוליש איכותי להעלים את הסווירלים לחלוטין אין לך צורך בsrp עדיף ליישם ציפוי ועליו תוכל למרוח אוטם/ווקס.

srp הוא גלייז. מטרתו למסך סווירלים. הוא פתרון זמני להעלמתם כמו איפור רק לרכב. הוא לא יחליף פוליש איכותי אבל הוא עושה את העבודה טוב. וכמו שכבר הבנת. הוא הראשון לפני אוטם ווקס שיושב על הפח כדי להתחבר לסווירלים ולהעלים אותם לתקופה מסויימת אם אוטם מחזיק 4/5 חודשים תצפה כמובן לפחות זמן מעל הגלייז ( עמידות srp משתמשים דיווחו על שלושה חודשים לי אין עוד ניסיון ארוך איתו אז נשאיר למומחים להגיב)

פורסם

תודה על התשובה קודם כל)

אני מתכוון לעשות פוליש ועל זה SRP מכיוון שהאוטו שלי במצב רע לפי מה שהדיטיילר האחרון שהייתי אצלו אומר

הרכב כהה ונתן לי הצעה של 5 אלף שח ולהיפרד מהרכב לכמה ימים, מה שעליי לא מקובל לא מבחינת מחיר ולא מבחינת להשתגע נראה לי מוגזם לכן חשבתי לעשות רק פוליש לפחות להוריד חלק המווסרלים והשריטות ואז להשלים עם SRP.

לגבי השאלה שלי אני אחדד אותה, נניח שעעכשיו סיימתי את המיני פרוייקט הזה שלי ואחרי 3 חודשים אני רוצה שוב ליישם SRP,

אז זה אפשרי ליישמו כאשר עדיין יש אוטם?

או שכל פעם צריך את כל אותו תהליך SRP ואוטם?

פורסם

1. אם אתה עושה פוליש מקצועי (לא ידני) דלג על הגלייז.

2. לא, אתה חייב לעשות את התהליך מחדש לאחר הסרת האוטם צבע. (פסטלינה+APC או Eraser של קארפרו -תכשיר מצוין)

פורסם

כב נשמע שעדיך ציפוי נאנו וזהו קשה לי מאוד הפריוקט הזה לבצע כל שלושה -4 חודשים,

אני מחפש שהצבע השחור שלי יהיה מבריק ומראה כמה שיותר רטוב ותאמת כבר התלבלבתי לא יודע מה עדיף לשים 2000-1500

על ציפוי נאנו או כל כמה חודשים לעשות וליישם את SRP עם אוטם ולחדש ווקס כל שבועיים שלושה,

אגב אם אני עושה ציפוי נאנו אפשרי ליישם עליו את המנזרנה? או שאין צורך?

פשוט יש לי את כל החומרים בבית ואני מתבאס קצת לא להתשמש ולששלם 2000+

השאלה איפה יהיו התוצאות הטובות ביותר

פורסם

לא צריך להתבלבל. יש פתרון לכל דבר.

תעבור למוצר הנ"ל:

https://www.carpro-us.com/daily-deals/carpro-reload-500ml-17oz/

תיישם אחרי שטיפה - כל כמה שבועות (אפשר על יבש או רטוב/יותר בטוח)

ייתן לך הגנה ומראה מעולה. קל/בטוח ופשוט ליישום > עם תוצאה מוכחת. (אחריו, אני כבר לא רוצה מוצרים אחרים...)

פורסם

וואוו פשוט עולם חדש נפתח שלא שמתי לב למרות שאני די חורש פה בפורום וזה רק עוד יותר מבלבל!

אני אעבור על הכל צריך לקרוא, תודה על המידע הרב

אבל בכללי שאלה- האם כל המוצרים האלה והיישום שלנו יכול להשתוות או להידמות אפילו במעט לציפוי נאנו ?

מדובר על רכב שחור- תודה

• תוכן חדש...