Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה קופרה חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בחיים לא רכשתי רכב חדש,והחלטתי שאני כנראה יעשה את זה ויקנה איביזה קופרה חדשה, יש לי כמה שאלות

1. אפשר לקנות רכב כזה 0 ק"מ ולהוזיל עלויות רכישה? (גם אם אני נרשם כיד 1 או משהו כזה) אם כן איך ואיפה אני עושה את זה?

2. עד כמה אפשר להתווכח על מחיר בסוכנות? לפי מה שאני רואה המחיר שלה 136,900 אם כן עד כמה אפשר להוזיל?

3. מה עוד אפשר להוציא מסוכנות רכב חוץ מהוזלה במחיר, ומה חשוב לדרוש מהם? אשמח לטיפים למי שיש נסיון בנושא

תודה רבה!

פורסם

קניית רכב 0 ק"מ, רושמת אותך כיד שנייה לדעתי.

לגבי התמקחות תמיד אפשר :), מזומן עוזר מאוד!

יש מכוניות ספציפיות שלא יסכימו להוריד שקל ויש מכוניות שיהיו גמישים כמו בלרינה. לא יודע איפה הקופרה ממוקמת מבחינה זאת.

לגבי מה אפשר להוציא מהם, שטיפות רכב? אולי טיפול או שניים במוסכי היבואן?, לא יודע נחכה לתשובות נוספות :)

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תוכן חדש...