Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי סיטרואן C4 שנת 2008, הרכב בבעלותי כבר 5 שנים בהן נהנתי ממנו מאוד אבל בשנה האחרונה ביקרתי לא מעט במוסך.

לפני שבועיים החלה לי תופעה שהמזגן מגמגם, זה אומר שאני מניע את הרכב מפעיל מזגן והמערכת כולה מפסיקה לעבוד, לא יוצא אוויר בכלל והנורה מעל המקש AC כבויה, הייתי מחה 2-3 דק' ומנסה שוב ושוב לשחק עם מהירויות המאוורר וזה היה חוזר לעבוד.

בשבוע האחרון זה הפסיק ומאז פשוט לא חוזר לעבוד, כאילו אין חשמל למכל המערכת (זו השערה כי אני לא מבין בזה בכלל).

רציתי לדעת אם מישהו מכיר תופעה כזו? הבנתי שזה יכול להגרם מחום מנוע אבל בשום סיטואציה החום לא עלה אפילו מעט, לרוב הוא מעט מתחת לרגיל אצלי.

אני שוקל להחליף למרות שאני נהנה מהרכב,אבל זה לא העיתוי הנכון מבחינה כספית, מצד שני אני לא מתכוון להכנס לתיקון גדול כשאני עוד משלם את התיקון האחרון...

אשמח לשמוע מה זה יכול להיות

תודה

פורסם

הדבר הראשון שאתה יכול לעשות הוא לבדוק את הפיוזים המתאימים למערכת המיזוג לפי ספר רכב. ישנם 2 כאלה, אם גם זה מעבר לידע שלך כנס למוסך ותן להם לשבור את הראש.

• תוכן חדש...