Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו STi בין השנים 2003-2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות סובארו STI בין השנים 2003-2005 ורציתי לשאול מה כדי לי להסתכל לפני שאני קונה... אם שווה לי בכלל.. וחוות דעת כללית, תודה למי שיעזור !

פורסם (נערך)

שווה מאיזה בחינה בדיוק

אחזקה

הנאה

אחיזה

רכב אחד הטובים בהיבט הספורטיבי.מכונת מלחמה ספורטיבית.

אחזקה לא זולה בכלל!! זה לא vag

חלקים יקרים שדרוגים למינהם יקרים מאוד.

הרכב בעל אחיזה מדהימה !!!

מנוע וגיר חזקים דגמי ה 2.0 מאוד מוצלחים .אקזמפלרים שמורים נדירים מאוד מאוד מאוד כמובן שאין מה לדבר על סטוק.

דלק שותה בהנאה אל תצפה לחסכון

חלקי חילוף יקרים.

לדיילי דרייב אפשרי ...קח בחשבון הרכב לא מפנק והוא די ספרטני אבל מחזיר ב הנאת הנהיגה.

לדעתי בין הנעה אחורית חזקה לsti הייתי בוחר ב sti

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי goose

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

אני מחפש בעיקר הנאה, זה האוטו הזה, זה החלום שלי, אני מפחד בעיקר בגלל כל מה שאומרים לי (כולל אנשים מנוסים) שכל הרכבי ספורט טורבו הישנות גמורות ואני לא יודע אם שווה לי או לא, מצד אחד אבא שלי אומר לי לסיים צבא והוא יעזור לי לקנות חדשה, מצד שני החלום שלי זה הדגם הזה שבין 3' ו-5'...

פורסם

לך עם החלום שלך חבר,

קנה לך את הטובה ביותר שתוכל למצוא.

שאבא ייתן לך חצי ממה שעולה חדשה, להחזרת עטרה ליושנה.

לאט לאט תחזיר את האוטו לרעננות לה הוא ראוי, מבחינת מנוע ומתלים ופאוורטריין.

תישאר עם מכונית שירידת הערך שלה נמוכה אם בכלל.

אין לך כנראה ילדים, אין לך בעיה של זמן פנוי. זה הזמן לחלומות.

אל תדחה, אל תחכה.

שלא תהיה כמו הרבה כאן בפורום חברה טובים עם סיפורי פעם כמעט קניתי.

זכור- כמו עם אינטגראלה- אלו שלא הייתה להם אחת, הם אלו that know all about it.

בהצלחה בחיפושים.

גדי

פורסם
לך עם החלום שלך חבר,

קנה לך את הטובה ביותר שתוכל למצוא.

באמת הצעת כרגע לחייל נהג חדש עם הכנסה של כמה מאות שקלים בחודש ללכת ולרכוש אימפרזה STI?

פורסם

הצעה לחדשה בעוד פחות מ3 שנים ואתה מתלבט?, תגיעו להסכמה לקנות אחת מהשנתונים האחרונים זה יחסוך כמה עשרות אלפים .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אתם מציעים לו פה במילים אחרות ללכת עם הראש בקיר, לך תקנה תשפר תחליף. כאילו הוא יקנה לחמניות מהסופר בשקל תשעים, לפי דעתי תקשיב טוב טוב לאבא שלך ותתאפק, זה יגיע, אני אומר לא לקנות כאילו דה... תמתין בסבלנות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

וכאילו לתחזק כזה רכב, מבחינת ידע ומבחינה פננסית, זה עניין פשוט...

כן, מדובר במכוניות שחוטות.

לא, זו לא מכונית לנהג שלא יודע לנהוג.

תתחיל ממשהו מעשי יותר, אלא אם יש לך את היידע כיצד לתחזק כזו מכונית ואת הכסף לשלם עבור הכשרה מתאימה בנהיגה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפי דעתי עדיף לקנות חדש ב 300 מאשר 2003 ב 100 ולשים עליה עוד 200 במצטבר, זה רכב בור ללא תחתית.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...