Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CIVIC Type R מחשבות ותהיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבורי, סיוויק טייפ R היתה אחת האכזבות הגדולות של השנה החולפת. סוג של ONE TRICK PONY. מהיר מאוד, אמנם, אבל בעל רפרטואר דינמי מוגבל משהו. אם היו לנו מסלולים, הרכב הזה היה אפקטיבי במדידות זמנים, גם אם נהגו לא היה מחייך במיוחד. על הכביש, העובדה שמצב R מחייב אותך למצב של 'הכל או כלום', אתה נותר במצב הרגיל בו המכונית אינה מספקת את כל תנובתה.

סעו חזק בסיוויק טייפ R ותרגישו איך רק החלק הקדמי עובד, להבדיל מרוב מתחרותיו.

ולא אמרתי דבר על איך שהיא נראית או מרגישה בפנים. אני קורא לה הפרארי של הגטו.

ומספר תגובות למגיבים שמעלי:

-למייק ליטוריס, נסה פעם את אקורד טייפ R זצ"ל וחזור לדווח. אם אתה לובש כובע, אתה מוזמן לאכול אותו.

-לאסף, זרקת פה הזמנה בנוכחות עדים רבים :wink:. אני בטוח ש-RK ישמח לחוות דעה אובייקטיבית ושלב ספורטיבי לא יתנגד אם תצטרף אליו לנסיעת המבחן.

-לדניאל, הדוגמה על שני חברים עם מגאן שהחליפו לטייפ R לא מעידה על דבר, אלא אם הויכוח הוא ברמה של כיתה ד'. בוא נצרף גם אותם למועדון החבר הטוב, כי במועדון החבר הטוב מחליפים מכוניות כמו גרביים...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני עובד במאיר, אבל ממש לא בהונדה וממש לא כאיש מכירות.

אני לא נותן לזה לשבש את האמת וציינתי שהמגאן יותר מהנה מהסיוויק ושההונדה קשיחה יותר.

כמוך, גם אני לא נותן לחיבתי לאלפא רומאו לשבש את האמת.

אתה מוזמן לשים לינקים עם מבחן דרך שתומך במה שאתה כותב, במקום משפטים מופרכים כמו זה על הקליאו. אני יכול להביא המון כתבות שתומכות במה שכתבתי.

נהגתי בה והעלתי את רשמיי על הכתב.

ואגב, המשפט על הקליאו ממש לא מופרך. לא מאמין? אתה מוזמן להדגמה חיה.

בנוגע למבחנים כאלו ואחרים, מכיוון שאתה העלת את הנושא, אז אתה מוזמן להתחיל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סליחה, אבל ברגע שצירפת פה לינק למבחן של טורבו מגזין, מבחינתי הפסדת בויכוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

טורבו-מגזין?! באמת? עצוב.

בכל אופן, אם תקרא את המבחנים שצירפת, לא תמצא באף לא אחד מהם עדויות על זנב שובב או התנהגות רב גונית. אם תקרא מבחני דרכים קצת יותר רציניים, זה עדיין לא ישתנה.

פורסם

אכן מקור ראוי לציטוט. לא נגענו:

כל החבילה הזו של הסיוויק Type-R עם עיצוב הבונזאי , המושבים המנוע החזק והגיר החי. גורמים לך לרוץ אל זרועותיה של ההונדה סיוויק Type-R עם לבבות ורודים על העיניים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אכן מקור ראוי לציטוט. לא נגענו:

כל החבילה הזו של הסיוויק Type-R עם עיצוב הבונזאי , המושבים המנוע החזק והגיר החי. גורמים לך לרוץ אל זרועותיה של ההונדה סיוויק Type-R עם לבבות ורודים על העיניים.

הבחור ביקש דוגמאות למבחני דרכים וקיבל את ארבעת התוצאות הראשונות שעלו בגוגל, כדי שלא יגיד שאני בורר את המבחנים. יש לינק למבחן באוטוקאר, אבל כנראה שגם זה לא יספיק. אני פרשתי. ליל מנוחה.

פורסם

אל תפרוש, עוד לא קבענו נסיעת מבחן. למען הסר ספק, אני רציני. קח את זה כהזדמנות נהדרת לרדת מרוח הסתלבט של השרשור - תהיה נסיעה, תהיה עליה חוות דעת, אולי אפילו תצא מזה עסקה. מה רע?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כפי שציינתי, אתה מוזמן לנסיעה ברכב, כמו rk.

עוד אחת? האמת בכיף, אבל יש לי שני תנאים:

1) שתחליפו את רכב המבחן לסיוויק טייפ R אמיתית במקום 1.8 מוסווית.

2) שאתה תצטרף לנסיעה.

פורסם

אתה מתכוון במקרה לאותו סוג של נהגי מגאן שחיים בסרט שהם הכי מהירים? נו אז הם כנראה מצאו את הכלי המתאים שיעזור להם להיות קצת יותר מהירים ללא מאמץ.

לא יודע מה הכוונה לחיים בסרט, שניהם מאוטוספורט, מניח שחלק מאנשי הפורום מכירים אותם. ממש לא ברורה לי ההכללה הזאת.

לי יש קבלות ולך?

על איזה קבלות מדובר? יש לי כל מיני, הרבה הרבה קבלות.

וברצינות על איזה קבלות אתה מדבר שיש לך? אתה אח של מיקה האקינן או משהו?

באדום

סעו חזק בסיוויק טייפ R ותרגישו איך רק החלק הקדמי עובד, להבדיל מרוב מתחרותיו.

ולא אמרתי דבר על איך שהיא נראית או מרגישה בפנים. אני קורא לה הפרארי של הגטו.

לא הבנתי את מהות שני המשפטים הנ"ל, אשמח להסבר נרחב יותר על כוונת המשורר.

ומספר תגובות למגיבים שמעלי:

-לדניאל, הדוגמה על שני חברים עם מגאן שהחליפו לטייפ R לא מעידה על דבר, אלא אם הויכוח הוא ברמה של כיתה ד'. בוא נצרף גם אותם למועדון החבר הטוב, כי במועדון החבר הטוב מחליפים מכוניות כמו גרביים...

לא טענתי שהדבר מעיד על כך מדובר ברכב מצויין, נתתי דוגמה שחשבתי לרלוונטית. הבאתי בנוסף טיעונים נוספים אליהם לא התייחסת.

באדום.

טורבו-מגזין?! באמת? עצוב.

בכל אופן, אם תקרא את המבחנים שצירפת, לא תמצא באף לא אחד מהם עדויות על זנב שובב או התנהגות רב גונית. אם תקרא מבחני דרכים קצת יותר רציניים, זה עדיין לא ישתנה.

אז נתפסת על טורבו מגזין? אסף לא מכיר אותו, זאת סיבה להוציא אותו להורג? מסכים שלא הייתי לוקח את המבחנים שלו ברצינות.

מהמבחנים שאסף כן העלה זיהיתי מס' כותבים שאני כן מכיר ומעריך את הידע שלהם. למשל הכותבים ב-THE CAR ובאוטוספורט. אלדר נוימן ופיליפ רוזין שניהם מדריכי נהיגה ושניהם משבחים את ההתנהגות של הרכב. בבקשה תכתוב לי ששניהם לא יודעים על מה הם מדברים.

פורסם
עוד אחת? האמת בכיף, אבל יש לי שני תנאים:

1) שתחליפו את רכב המבחן לסיוויק טייפ R אמיתית במקום 1.8 מוסווית.

2) שאתה תצטרף לנסיעה.

אתה מוזמן לנסיעה ב- type r יחד עם החבר rk.

משאיר לכם את הזכות לבדוק אותו לבד.

• תוכן חדש...