Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטענת סלולר נכונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שד"ר גוגל מפסק תשובות בכל צבעי הקשת, אשמח אם מישהו שבאמת מבין יסביר מה הדרך הנכונה ביותר להטענת סלולרי.

לחכות עד שיכבה ורק אז להטעין עד 100 %?

להטעין כבר שהסוללה מגיע ל 15%?

ובכלל, לחכות עד 100 אחוז או לנתק כבר ב90%?

תודה

פורסם

עידן ה"לפרוק ל 2% ואז להטעין עד הסוף" די חלף מן העולם - אין כבר אפקט זכרון בסוללות כיום והמכשירים עצמם/מ. ההפעלה מנהלות את הסוללות בצורה די חכמה ומבוקרת כך שזה מיותר לחלוטין ; טען את הטלפון כשאתה צריך וזהו.

פורסם

במילא עוד שנה-שנה וחצי תקנה טלפון חדש, אז מה זה משנה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום לסוללות של טלפונים אין זיכרון, ודווקא פריקה עד שהסוללה מתרוקנת לגמרי מקצרת את חייה משמעותית.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
במילא עוד שנה-שנה וחצי תקנה טלפון חדש, אז מה זה משנה?

אני מחליף בערך פעם בשנה- לא אכפת חיי הסוללה בעוד שלוש שנים.

כן אכפת לי שבשנה שבה אני משתמש חיי הסוללה יהיו אופטימלים.

הבנתי שיש לעשות כיול מידי פעם לסוללה ולכן שואל.

אז לא לחכות לכיבוי?

פורסם (נערך)

המלצה שלי, פשוט לא להשאיר לטעינה לכל הלילה כי לרוב תוך שעה-שעה וחצי מגיע ל100% ואז תקוע ככה ל5 שעות ומעלה כל יום, בשנה זה יוצא שהוא היה במצב 100% להרבה מאוד זמן וסוללות ליטיום לא אוהבות את זה, סתם להמחשה זה כאילו כמעט 3 חודשים בשנה הסוללה מאוכסנת במצב של 100%.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
להטעין ב20% ולהוציא מטעינה בין 80% ל90%.

בזמן טעינה עדיף לשים מצב טיסה על מנת שהטעינה תהיה מהירה יותר ופחות ״שוחקת״.

לא לשכוח לעשות לו מסאז' עם שמנים ארומתים בזמן הטעינה

המלצה שלי, פשוט לא להשאיר לטעינה לכל הלילה כי לרוב תוך שעה-שעה וחצי מגיע ל100% ואז תקוע ככה ל5 שעות ומעלה כל יום, בשנה זה יוצא שהוא היה במצב 100% להרבה מאוד זמן וסוללות ליטיום לא אוהבות את זה, סתם להמחשה זה כאילו כמעט 3 חודשים בשנה הסוללה מאוכסנת במצב של 100%.

שנים ארוכות שאני מחבר את הטלפון לטעינה בערב, מוציא מטעינה בבוקר.

בזמן חיים של שנתיים שהטלפונים מחזיקים אצלי, מעולם לא חשתי ירידה משמעותית בביצועי הסוללה..

אני לא רואה סיבה לעשות שמיניות באויר למען נוחותה ובטחונה של הסוללה, סך הכל הסוללות היום מחזיקות יפה גם בלי טיפולי ספא..

יום טוב גם לך

פורסם

הטלפון שלי (נקסוס 5) בטעינה כל לילה בן שלוש וחצי שנים, הסוללה עובדת יופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בנוסף ממש אין חשיבות להשארת הטלפון מחובר לטעינה, גם חודש רצוף. כמו שנאמר למעלה, לסוללות כיום אין "זכרון" והטלפון הוא זה שמנהל את כל נושא הטעינה (גם כשהמכשיר כבוי אגב). סוללה שמחוברת לטעינה באופן קבוע לא תגרום לשום נזק או ירידה בביצועים, הטעינה נבלמת אוטומטית כשהסוללה מלאה. 2017 חברים..

פורסם

מיתוס ישן שעבר מן העולם.

אצלי גם מחובר להטענה כל הלילה,וכשזה מגיע ל100% זה פשוט מפסיק להטעין.

לראיה בבוקר אתה רואה 95-97% סוללה,אז המכשיר פשוט היה ב IDLE.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אם לסוללות אין זיכרון מדוע הרבה מאוד מתלוננים שסוללה שהחזיקה בעבר יום שלם מחזיקה היום בקושי שעתיים ?

אני שמעתי שצריך להטעין את הסוללה כשהיא מגיעה ל-40% ולהוציא אותה מטעינה כשהיא מגיעה ל-90%.

כשהיה לי 1+1 צבע מנורת הטעינה היה משתנה לירוק בהגעה ל-90%.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...