Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא ניסאן נוט 2013 . המצבר המקורי עדיין ברכב . אני לא מרגיש קשיי הנעה כלל.

בקשתי מחשמלאי לבדוק והמצבר היה בתחום הצהוב בדימוי עומס התנעה ולדבריו תוך כמה חודשים אצטרך להחליף. הוא גם טען שהמחשבים רגישים למתח נמוך.

האם לחכות או להחליף ?

פורסם

אל תסמוך על הבדיקה תחת עומס מכיוון שרוב החשמלאים לא מבצעים אותה נכון. כול עוד אתה לא נתקל בקשיי התנעה אתה יכול להמשיך לנסוע עם המצבר המקורי.

קח בחשבון שאורך חיי מצבר מקורי נע בין 4-5 לשנים. אם מתח המצבר נמוך במקרה הגרוע לא תוכל להתניע את הרכב או תדלק לך נורת אזהרה כולשהי בלוח השעונים אבל שום נזק לא ייגרם למחשבי הרכב כתוצאה ממתח נמוך.

איזה כייף לי :)

פורסם

ברור שלחכות.

אם היית לפני חורף, מילא...(קשה יותר להתניע כשקר) אבל עכשיו.

כל עוד אין בעיה, לא מתקנים אותה !!!!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
ברור שלחכות.

אם היית לפני חורף, מילא...(קשה יותר להתניע כשקר) אבל עכשיו.

מה הקשר עכשיו בין חם לקר ?

ברכב הנוכחי שלי הרגשתי יום אחד באמצע חודש מאי לפני שנתיים שהרכב מתניע קשה ובקושי שומעים סטרטר.

התייעצות מהירה עם אבי היקר,מכונאי מלגזות והוא אמר : " אפילו שעכשיו שבת ואני שומר,יש לך אישור... סע תחליף מצבר לפני שמחר בבוקר לא תניע לעבודה..".

בדיקה מהירה הראתה,שהמצבר בגבול האדום וכמובן החלפתי במקום ..דרך אגב זה היה מצבר שלישי ברכב (אחד מקורי שהחזיק 3.5 שנים,מצבר שני החזיק שנתיים וחודשיים והשלישי ? מקווה שאחרי שנתיים לא הולך לגמור (הרוב נסיעות לא ממש ארוכות אז לא נדע...)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סיפור מרגש, אבל לא קשור.

אתה הרגשת שהרכב מתניע קשה.

פותח השרשור טוען שהכל טוב. אז אין סיבה להחליף ובוודאי שאין סיבה שחשמלאי ימליץ להחליף (ולהגיד שתוך כמה חודשים יצטרך להחליף - זה כמו להמליץ - אקט שאולי היה מתקבל בהבנה אילו היינו לפני חורף ) .

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
מה הקשר עכשיו בין חם לקר ?

קיים קשר בין הטמפ' החיצונית ליכולת של המצבר להתניע את הרכב לכן בתקנים תמיד תראה את כושר ההתנעה של המצבר בטמפ' של -18 מעלות צלזיוס.

לדוגמא:

מצבר המותקן ברכב מסויים כאשר מתח הקטבים יורד ל-11.9 וולט (30 אחוז טעינה) עשוי להתניע את הרכב בקיץ ללא שום בעיה לעומת זאת בחורף המצבר לא יתניע את הרכב אלא אם מתח הקטבים יהייה 12.4 וולט (70 אחוז טעינה).

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...