Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אין יכולת לחקור. גם שכירת שירותי עו"ד, לא היו מבטיחים את ניצחוני במשפט, אלא רק מדללים את ארנקי. צוות שלם של עורכי דין נלחמים כבר כמה שנים בבית המשפט בעכו וגם שם ניצחונם לא מובטח. סביר להניח שלו היית מבקש לזמן את רפ"ק דוד כתר, התביעה הייתה מזמנת, על גבי, את כל שאר השקרנים שהעידו עדות שקר בבית המשפט בעכו, אבל להבדיל מהמשפט שלי, שם עלות המשפט מתחלקת בין 20 משתתפים.

ארז רונן

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שניים

אחד מצלמה שני ממל"ז.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בבית המשפט קבלתי את גיליון ההרשעות שלי: משנת 1977, 18 עבירות תנועה, 17 על מהירות, 1 על מתן איתות באיחור...

מישהו רוצה לקנות אופנוע בזול...?

ארז רונן

פורסם

ממל"ז על אופנוע דורש תנאים מחמירים מצד המפעיל.

תעלה נראה אם התקיימו התנאים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

דוח מהירות הוד ה&#.png

חמש ורבע בבוקר, חשוך, אך הכביש, שני נתיבים לכל כיוון, מואר בתאורת רחוב. כלי בודד על הכביש, שני שוטרים בניידת, האחד רושם דו"ח לרכב שנתפס לפני והשני לוזר עלי ורץ למרכז הכביש כדי לאותת לי לעצור. מיד לאחר הרמזורים בצומת רעננה מרכז לכיוון הוד השרון, מופיע תמרור שטח בנוי משני צידי הכביש. מעבר לזה, על כביש 40, דרך צומת כפר סבא, כפר מלל, רמות השבים, הוד השרון וירקונה, לא מופיע כל תמרור שטח בנוי. מהכיוון השני, מדרום לצפון, מופיע תמרור מהירות מוגבלת ל 70 קמ"ש עד צומת אחד לפני צומת ירקונה ומצומת ירקונה, תמרור הגבלת מהירות ל-60 קמ"ש, ובכניסה להוד השרון תמרור הגבלת מהירות ל-50 קמ"ש, זאת אומרת: בנקודה שנתפסתי המהירות המותרת היא לכאורה 50 קמ"ש ומהכיוון השני, 60 קמ"ש.

ארז רונן

פורסם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ארז,

שמור על האופנוע, זה כלי יפייפה.

בכל אופן, כאן תוכל למצוא את נוהל הפעלת ממל״ז אולטרא לייט (מהסוג שלכד אותך).

אני מפנה אותך לעמוד 36 לנוהל (עמוד 27 למדריך להפעלת ממל״ז), תחת הכותרת ״בחירת מטרה וכיוון המכשיר לעבר המטרה״.

כאן תוכל להיווכח, שכאשר נבחר אזור ללזירה על רכב דו גלגלי, יש לכוון לאזור הפנס הקדמי.

מתוך הדו״ח שצרפת לעיל, השוטר מציין כי הוא כיוון ל-״מרכז הרכב הגוף״. קצת חבל שהשוטר לא יודע על מה כיוון - על מרכז הרכב או על הגוף; אבל יהא זה הגוף, יהא זה מרכז הרכב - זה לא הפנס הקדמי, בניגוד להנחיות היצרן, כפי שהן כתובות במדריך להפעלת ממל״ז (אחרת, יש להניח, היה כותב זאת במפורש).

כיוון שכך, מדובר בתפעול לקוי, ולכן יש לך הגנה טובה.

חשוב:אני לא עו״ד (אבל אני יודע לקרוא עברית...)

ומכיוון שאינני עו״ד, אני ממליץ לך לא לקחת את מה שכתבתי כאמת היחידה, ולהמשיך לבדוק ולברר עוד, אבל יש לך קצה חוט טוב למדי.

בהצלחה!

פורסם

^^^

הנוהל אצלי במחשב. אני מתמקד בשלושה כשלים: הראשון זה מה שציינת, השני, שעות חשיכה, האתת היה עסוק ברישום דו"ח לרכב אחר והלוזר נאלץ גם לבצע את הלזירה וגם למהר למרכז הכביש כדי לסמן לי לעצור והשלישי, תמרור מטעה שמכיוון אחד של הדרך תמרור 60 קמ"ש ומהצד השני 50 קמ"ש. (מה גם שהתמרור היחידי המציין "שטח בנוי", ממוקם בצומת רעננה, כארבעה קילומטר, בהם עוברים ארבעה ישובים, (כפר סבא, כפר מלל, רמות השבים והוד השרון) עד למיקום הניידת.

ארז רונן

פורסם
^^^

הנוהל אצלי במחשב. אני מתמקד בשלושה כשלים: הראשון זה מה שציינת, השני, שעות חשיכה, האתת היה עסוק ברישום דו"ח לרכב אחר והלוזר נאלץ גם לבצע את הלזירה וגם למהר למרכז הכביש כדי לסמן לי לעצור והשלישי, תמרור מטעה שמכיוון אחד של הדרך תמרור 60 קמ"ש ומהצד השני 50 קמ"ש. (מה גם שהתמרור היחידי המציין "שטח בנוי", ממוקם בצומת רעננה, כארבעה קילומטר, בהם עוברים ארבעה ישובים, (כפר סבא, כפר מלל, רמות השבים והוד השרון) עד למיקום הניידת.

תסביר. מה הכשל בכך שהמפעיל גם לזר וגם עצר? הרי לא הייתה תקלה בזיהוי, שכן היית רכב בודד (על פי הדו"ח)

פורסם

ממצב ישיבה, זיהוי הרכב, קבלת אישור קליטה, הנחת הממל"ז ברכב, לקיחת פנס האיתות, ריצה למרכז הכביש, תוך סיכון עצמי וסיכון הנהג, עשויים לגרום לתפעול לקוי של הממל"ז.

ארז רונן

פורסם

נחדד את מה שכבר נכתב בשרשור הרלבנטי.

כשל שלא כיוון לעבר הפנס הקדמי.

תמרור שטח בנוי (424) בא לכסות שטח עירוני , יכול להיות של מספר רשויות מוניציפליות שונות, לכן הימצאות תמרור כזה בצומת רעננה ( האם מוצבים בשני צידי הכביש? ) תקין, אלא אם תמצא בדרך משם תמרור שמבטל אותו או תמצא כניסה לאזור הזה שבהם אין תמרור שטח בנוי. אם בצד השני מותר 60 קמ"ש האם יש מקום שבו אתה יכול לעשות פרסה לכיוון המקום בו נתפסת?

כי אז מבחינתך אתה יכול לטעון ל 60 קמ"ש

לגבי המהירות השונה בשני הצדדים של הכביש, קיים וכשר.

הבולט ביניהם היה ברחוב לוי אשכול בתל אביב כאשר צד אחד הקרוב לבתים היה מוגדר כ 50 קמ"ש והצד השני לאלה שנכנסים לתל אביב היה 70 קמ"ש.

לגבי השימוש באתת.

הבאתי את פסק הדין בשרשור הקודם, אבל....

נוהל הבטיחות הוא נוהל בטיחות , הוא בא להבטיח את ביטחונם של השוטרים ואין בו מאומה לגבי טיב האכיפה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ממצב ישיבה, זיהוי הרכב, קבלת אישור קליטה, הנחת הממל"ז ברכב, לקיחת פנס האיתות, ריצה למרכז הכביש, תוך סיכון עצמי וסיכון הנהג, עשויים לגרום לתפעול לקוי של הממל"ז.

ברגע שנעל אותך , לא משנה אם הוא אחרי זה רוקד רומבה. הקריאה רשומה.

אתה יכול לשאול האם כל הפעולות שהוא מבצע לוקחות זמן כזה שאתה כבר עברת אותו.

נסעת 88 קמ"ש זה 24 מטר לשניה המרחק ביניכם כ 190 מטר כלומר כ 8 שניות , גם אתה צריך לעכל שרוצים לעצור אותך , וגם להספיק לעצור ליד הניידת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

... תמרור מטעה שמכיוון אחד של הדרך תמרור 60 קמ"ש ומהצד השני 50 קמ"ש ...

שוב - תסביר.

האם הכוונה היא שבצידו האחד של הכביש, לכיוון הנסיעה, מופיעה ההגבלה ל-60 קמ״ש, ומצידו האחר של הכביש, לאותו כיוון נסיעה, מופיעה ההגבלה ל-50 קמ״ש?

אם כך - אכן כשל.

על פי תקנות והנחיות להצבת תמרורים (כאן), הצבת תמרור 426 (מהירות מירבית מותרת - ראה עמוד 223 לתקנות והנחיות להצבת תמרורים) תעשה משני צידי הדרך. ראה טבלה בעמוד 44, וכן סעיף 3(ד) בעמוד 224:

״ד. תמרורים אלה יוצבו – בכל מקרה – בשני הצדדים של הכביש...״

והרי ברור שאם ישנם הוראות סותרות - לא ניתן להחמיר בפרשנות.

או שהכוונה היא שבאותה הדרך, המהירות המירבית המותרת בכיוון נסיעה אחד שונה ממהירות הנסיעה המותרת לכיוון השני?

אם כך - הרי שאין בכך כשל. ראה סעיף 3(ו) בעמוד 224:

״ו. ניתן להגביל מהירות רק בכוון אחד בלבד של הדרך, למשל: בירידה.״

וממילא - כיצד ראית מה כתוב בצידו השני של התמרור? זאת ועוד, הרי שהגבלת המהירות חלה מהתמרור ואילך (לכיוון הנסיעה).

... מה גם שהתמרור היחידי המציין "שטח בנוי", ממוקם בצומת רעננה, כארבעה קילומטר, בהם עוברים ארבעה ישובים, (כפר סבא, כפר מלל, רמות השבים והוד השרון) עד למיקום הניידת.

אין חשיבות לעניין.

תוקפו של תמרור 424 (דרך עירונית) יפה עד לתמרור 425 (קצה אזור דרך עירונית) או עד לתמרור 216 (דרך מהירה). צומת אינו מבטל את תוקפו של תמרור 424 (אני מניח שציינת שעוברים דרך 4 יישובים בכדי לרמוז שישנם 4 צמתים בדרך).

או שמא ציינת זאת בכדי לומר שהכביש עובר דרך כמה רשויות מקומיות (כפר סבא, מועצה אזורית דרום השרון והוד השרון? גם כאן אין חשיבות לעניין, ואני מפנה אותך לפרק ה-״הגדרות״ של תקנות התעבורה, המגדיר שטח עירוני:

״"דרך עירונית" - כל דרך בתחום המצוי בשטח שיפוטה של רשות מקומית
או רשויות מקומיות הגובלות זו בזו
ואשר ב
כניסה לאותו תחום
מוצב תמרור שמשמעו "כניסה לתחום דרך עירונית", ועד למקום שבו מוצב תמרור שמשמעו "קצה תחום דרך עירונית";״

• תוכן חדש...