Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לה"ו

לאחר קניית ה das pro 6, אני ב"ה אקבל איתו 3 פלטות בגדלים של 3,5,6 אינצ, מחפש להם פדים טובים,

בתור התחלה, באיזה גודל עדיף להתמקד?

אולי כדאי לקנות לכולם פדים?

איזה סוג של פד לקנות?

המצב של הרכב הוא טוב, ישנם סווירלים ברכב ומדי פעם שריטות פה ושם.

היכן עדיף לקנות פדים? האם כדאי דווקא לקנות מותג או שאפשר לקנות גם את אלה שמסתובבים באיביי במחירים טובים מאוד.

תודה מראש!

פורסם

בגדול הכי יעיל לעבוד עם פד 5.5 על פלטה 5, זה יתאים לרוב הפאנלים.

בפאנלים פחות נגישים תאלץ לעבוד עם פד 3.5 על פלטה 3.

אתה יכול להשתמש גם בפלטה הגדולה אבל יותר לעבודות פיניש או יישום אוטם\גלייז וכו'.

הרעיון הוא למצוא שילוב מתאים בין הפד לפוליש\קומפאונד וזה תלוי בכמה גורמים.

1. מה סוג הרכב

2. עד כמה הפגמים חמורים

פורסם
בגדול הכי יעיל לעבוד עם פד 5.5 על פלטה 5, זה יתאים לרוב הפאנלים.

בפאנלים פחות נגישים תאלץ לעבוד עם פד 3.5 על פלטה 3.

אתה יכול להשתמש גם בפלטה הגדולה אבל יותר לעבודות פיניש או יישום אוטם\גלייז וכו'.

הרעיון הוא למצוא שילוב מתאים בין הפד לפוליש\קומפאונד וזה תלוי בכמה גורמים.

1. מה סוג הרכב

2. עד כמה הפגמים חמורים

ראשית, תודה רבה על המענה, בקשר לשאלתך,

סוג הרכב, טויוטה פריוס צבע כסוף מטאל, מצב הצבע הוא בסדר גמור, אבל.. יש סווירלים וגם כמובן שריטות פה ושם, בידיות של הדלת המצב על הפנים.

חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי לשאלה איזה סוג פדים לקנות.

פורסם

מוזמן להגיע אלנו עם המכונה וכל סוגי הפלטות ונציע לך הכל מהכל כולל הדגמה והדרכה

יש מבחר גדול אצלנו,כל עוד אין חנות וירטואלית צריך רק לראות במציאות אצלנו בסטודיו

0544257236

יעקב

https://www.facebook.com/ALT.D.S/

sconcept.jpg16991746_799681146839819_5373488157658071400_o.jpg20170321_165231.jpg20170211_192929.jpg20170211_191517.jpg20170211_191546.jpg

פורסם
ראשית, תודה רבה על המענה, בקשר לשאלתך,

סוג הרכב, טויוטה פריוס צבע כסוף מטאל, מצב הצבע הוא בסדר גמור, אבל.. יש סווירלים וגם כמובן שריטות פה ושם, בידיות של הדלת המצב על הפנים.

חיפשתי פה בפורום ולא מצאתי לשאלה איזה סוג פדים לקנות.

יש אינספור קומבינציות שניתן לעשות. פדים אפשר לחלק לשלוש משפחות עיקריות: פרווה, ספוג ומיקרופייבר.

אישית אני אוהב לעבוד עם ספוג ולכן אני ממליץ על פדים של LAKE COUNTRY מסדרת CCS או פדים של CG מסדרת HEX.

אלה סה"כ 2 אופציות, לא הפדים המתקדמים ביותר בשוק אך המחיר שלהם סביר ויש לי ניסיון טוב איתם במשך שנים.

אני עובד בצורה הבאה:

חיתוך (קומפאונד) - צהוב\כתום

פוליש - כתום\לבן

פיניש - שחור

* מצורפת תמונה עם רמות החיתוך של פדים מסדרת CCS.

כמובן שיש גם חשיבות גדולה לחומרים איתם עובדים, אישית אני עובד עם מנזרנה.

lakecoutnryccs1000.jpg

פורסם
יש אינספור קומבינציות שניתן לעשות. פדים אפשר לחלק לשלוש משפחות עיקריות: פרווה, ספוג ומיקרופייבר.

אישית אני אוהב לעבוד עם ספוג ולכן אני ממליץ על פדים של LAKE COUNTRY מסדרת CCS או פדים של CG מסדרת HEX.

אלה סה"כ 2 אופציות, לא הפדים המתקדמים ביותר בשוק אך המחיר שלהם סביר ויש לי ניסיון טוב איתם במשך שנים.

אני עובד בצורה הבאה:

פוליש - כתום\לבן

פיניש - שחור

הבנתי, מהאתר detailing clean, יש לך המלצה ספציפית?

פורסם

אני עובד בצורה הבאה:

פוליש - כתום\לבן

פיניש - שחור

האם אפשרי להשתמש בפד 4 אינצ על פלטה 3 אינצ'?

פורסם
הבנתי, מהאתר detailing clean, יש לך המלצה ספציפית?

שני הפדים שעליהם דיברתי נמכרים באתר בכל הצבעים.

האם אפשרי להשתמש בפד 4 אינצ על פלטה 3 אינצ'?

אפשרי, לא בטוח שזה אידיאלי.

פורסם

אם יש לי מכונה של פלקס 5.5 האם פדים של CG בגודל 5.5 יתאימו לי לעבודה? או שנדרש לשים פד בגודל 6?

תודה

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
שני הפדים שעליהם דיברתי נמכרים באתר בכל הצבעים.

אפשרי, לא בטוח שזה אידיאלי.

שואל שוב, פדים 4 אינצ לא היית קונה לפלטה של 3 אינצ', עד כמה זה יהיה גרוע? פשוט לא מוצא 3.5 אינצ באתר דיטיילינג קלין, רק 4,

פורסם

הרעיון בפד קטן הוא להגיע למקומות בעייתים שהפד הגדול מתקשה לעבוד בהם, למשל קורות, קימורים, מקומות מסויימים בטמבון וכו'. לצורך העניין דיטיילרים מקצועיים נדרשים לעיתים לעבוד עם פד של 1 אינץ', למשל באזורים של הבאדג'ים.

סה"כ הפד של ה-4 יתן לך מענה להרבה מקומות בהם ה-5.5 יתקשה, מניח שעדיף 3.5 אבל אם קיים רק ב-4 אז גם בסדר.

אני חושב שאת שלי קניתי באוטוסטור, העלות של הפדים הקטנים לא יקרה (משהו כמו 40 ש"ח) אז אם ממש חשוב לך שיהיה 3.5 פשוט תקנה בארץ.

פורסם
הרעיון בפד קטן הוא להגיע למקומות בעייתים שהפד הגדול מתקשה לעבוד בהם, למשל קורות, קימורים, מקומות מסויימים בטמבון וכו'. לצורך העניין דיטיילרים מקצועיים נדרשים לעיתים לעבוד עם פד של 1 אינץ', למשל באזורים של הבאדג'ים.

סה"כ הפד של ה-4 יתן לך מענה להרבה מקומות בהם ה-5.5 יתקשה, מניח שעדיף 3.5 אבל אם קיים רק ב-4 אז גם בסדר.

אני חושב שאת שלי קניתי באוטוסטור, העלות של הפדים הקטנים לא יקרה (משהו כמו 40 ש"ח) אז אם ממש חשוב לך שיהיה 3.5 פשוט תקנה בארץ.

תודה רבה לכל העוזרים, ביקרתי היום את משה מאוטוסטור, רכשתי רביעיית פדים, של לייק קאנטרי סדרת css בגדלים 5.25 אינצ' ו3 אינצ', שמתאימים לפוליש גס ואח"כ פוליש עדין.

בקשר לפד ליישום ווקס , לפי מה שהבנתי ממנו בשבילי כרגע זה מיותר, למתחילים ולרוב הציבור עדיף ליישם ווקס או אוטם ידנית ולא עם פולישר da שגורם לחימום הווקס ואז מאבד פשוט מהערך שלו.

תודה לעוזרים.

פורסם
מעולה, תתחדש!

מסכים לגבי ווקסים, סילנטים וכו' - יישום ידני עדיף וגם פחות מסורבל לטעמי.

תודה רבה! מחכה עכשיו למכונה, כרגע יש לי אולטימייט קומפאונד, הגס והעדין של מגוואיירס, בנוסף אוטו גלים, פוליש וגלייז של מנזרנה.

מגוואיירס עדיף על האוטו גלים הלבן, נכון?

• תוכן חדש...