Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני רוצה לשפר תאורה מקורית באלפא 159

מקריאה בפורם הבנתי שהיום המחליף של האקסנון אם אפשר לומר כך

זה טורבו לד

אשמח להמלצות חוות דעת

חברות מומלצות של טורבו לד.

עריכה אחרונה על ידי Shai12
תיקון פרטים
פורסם

אשמח לתגובות

האם יש סיכוי לשרוף את מחשב האורות במיוחד באלפא שהכל שם רגיש

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

פורסם

לא ממליץ לך להתקין לדים בפנסים הקידמיים מכיוון שזה יגרום לך רק צרות ולא בטוח שעוצמת התאורה תשתפר.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא ממליץ לך להתקין לדים בפנסים הקידמיים מכיוון שזה יגרום לך רק צרות ולא בטוח שעוצמת התאורה תשתפר.

אילו בעיות זה יגרום בדיוק?

בכל העולם עושים את ההסבה הזאת. פשוטה, קלה, זולה יחסית, ועם פנסי פרוג'קטור כמו ב-159 גם לא יסנוור. כל עוד מתקינים נורות טובות ולא איזה זבל ב-10 שקל מעליאקספרס אני לא רואה שום בעיה עם זה.

קסנון זה סבבה והכל, אבל זה משמעותית יותר יקר ומסורבל כי זה דורש להתקין גם באלאסט גדול ומסורבל. נורות לד מגיעות היום בסטאפ שלא גדול בהרבה מנורות האלוגן רגילות.

חברות טובות הן jdmastar, auxbeam וגם לפיליפס יש נורות לד, אבל הן מאוד יקרות (סד"ג של 200 דולר לסט).

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש נורות טורבו לד

55w או 35

אני חייב להזמין 55 שזה תואם למתח המקורי

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

• תוכן חדש...