Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני מתניע עם מפתח לפעמים אני מחזיר את המפתיח 3 שניות ולפעמים שניה תלוי כמה זמן לוקח לו להתניע, רציתי לשאול איך בכפתור התנעה הוא יודע מתי המנוע מתחיל לעבוד.

אשמח להסבר איך זה עובד.

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

לפי אות סל"ד או לפי מתח מוצא של האלטרנטור.

סל"ד הגיע לערך מסויים שהוא מעל סל"ד שהסטרטר מסוגל לספק - מנוע הניע.

מתח מוצא של האלטרנטור עלה מעל ערך מסויים - אלטרנטור התחיל להפיק חשמל - מנוע הניע.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

זה עובד כך לא רק בכפתור התנעה, בהרבה רכבים סיבוב מפתח לחצי שניה מתחיל תהליך התנעה שיסתיים כאשר הרכב מונע ללא קשר כמה זמן סובבת את המפתח.

פורסם

ברכבים חדשים, גם אם ההנעה במפתח, בדגמים קצת משוכללים לא צריך להחזיק את המפתח במצב סטרטר, רק להביא אותו למצב הזה ולעזוב, הרכב יניע בעצמו.

ברכבים עם כפתור לא צריך להחזיק כמובן גם, הכפתור רק נותן פקודה שהנהג רוצה להניע (למעט אוטובוסים ישנים, סירות וכד').

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש גם מכוניות (לא זוכר בדיוק איזה אבל יש) עם כפתור התנעה שצריך להחזיק אותו לחוץ עד שהמנוע מניע.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם

השיטה הכי מבאסת במקום ללחוץ שניה על הכפתור וכל הליך ההתנעה ייעשה לבד בבוקר וכו' בזמן חגירת החגורה וכו'.8)

פורסם
כשאני מתניע עם מפתח לפעמים אני מחזיר את המפתיח 3 שניות ולפעמים שניה תלוי כמה זמן לוקח לו להתניע, רציתי לשאול איך בכפתור התנעה הוא יודע מתי המנוע מתחיל לעבוד.

אשמח להסבר איך זה עובד.

הרכב שלי הוא רכב ישן ואני שואל זאת כי אני רוצה להתקין התנעה לא עם כפתור אלא עם שלט.

נראה לי שאני יעשה את זה עם ממסר של שני ערוצים ושלט של שני כפתורים. 1 להעביר למצב סויץ ו2 יהיה להתנעה שאני ילחץ לחיצה עד שהרכב יתניע..

תודה לכל העונים!

עבר: מציבושי כריזמה אייר 2002

הווה: ניסן אלמרה 2002

עתיד: רכב יפני עתיק ואמין מודל 2023

פורסם

בהונדה סיוויק 2006-2011 היה את הכפתור שהיה מחובר ישירות לממסר של הסטרטר, כלומר היה צריך להחזיק אותו עד שיניע.

מיותר לחלוטין ברכבים שהם לא keyless.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...