Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 פיקאסו או ראפיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבא שלי יקבל מהמקום עבודה שלו רכב בימים הקרובים ואלו שתי האופציות שהציעו לו.

הדרישה העיקרית היא שהרכב יהיה נוח לנסיעות ארוכות על בסיס יומי כל השאר פחות חשוב..

תודה :-)

פורסם
נוח זה הפיקאסו, הראפיד מכויילת קשיח וקופצת על שיבושים.

תודה.

אתה יכול באופן כללי לתת לי חוות דעת על שתיהם?

פורסם

שתיהן קטגוריה אחרת לגמרי, אתה נוסע לבד? עם אנשים? חדשות או רכבים קיימים בליסינג? פיקסו ארוך או קצר?

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אתה בטוח שלא מדובר ב-C3 פיקאסו?

ה-C4 פיקאסו היא שני סגמנטים מעל ואין שום מקום להשוואה בינה לראפיד (אם זה לא ברור, אז ברור שהסיטרואן הרבה יותר טובה)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

להביא בחשבון גם את זקיפת ההטבה למס. נגזרת ישירות ממחיר הרכב כחדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שתיהן קטגוריה אחרת לגמרי, אתה נוסע לבד? עם אנשים? חדשות או רכבים קיימים בליסינג? פיקסו ארוך או קצר?

לבד במהלך השבוע ועם 4~5 אנשים בסופש שתיהן חדשות מדובר בפיקאסו הארוכה

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

אתה בטוח שלא מדובר ב-C3 פיקאסו?

ה-C4 פיקאסו היא שני סגמנטים מעל ואין שום מקום להשוואה בינה לראפיד (אם זה לא ברור, אז ברור שהסיטרואן הרבה יותר טובה)

כן מדובר בc4 אתה צודק, בגלל זה השווי רכב שלה גם יותר גבוהה. אתה חושב ששווה לשלם עלייה יותר במשכורת בשביל הנוחות או שכדאי להתפשר על הראפיד?

פורסם

רק אתה יודע אם שווה לך לשלם יותר עבור מכונית יותר טובה.

פורסם

נוחות אפשר לבדוק רק בדרך אחת - נסיעה ממושכת. מושב שמתאים לישבן אחד לא מתאים לאחר.

לגבי שווי השימוש - דורש בדיקה יסודית, כיון שעלול לפגוע גם בזכויות סוציאליות. כדאי לפנת למדור השכר ולבקש סימולציה של המשמעות במשכורת ובזכויות. יש לי תחושה שאחרי הסימולציה ההתלבטות תסתיים.

מני - הייתי נזהר בביטוי "מכונית יותר טובה" - כיון שהדרישות הן סוביקטיביות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
במקרה הזה הפער מאד ברור ולא מוטל בספק

לא מסכים זה ממש תלוי בצרכים שלך,

אם אתה רווק בלי ילדים שצריך לחפש חנייה בתל אביב פיקאסו ארוך תהיה גיהנום של רכב.

פורסם (נערך)

הוא מדבר על פיקאסו קצרה,

אורכה של הפיקאסו 4.43 מטר ושל הראפיד 4.48 מטר...

עריכה אחרונה על ידי menir1

פורסם

פות"ש לא ציין על איזה פיקאסו מדובר(אלא אם ממש פספסתי), בהרבה חברות נהוגה בליסינג רק הפיקאסו הארוכה ולכן אני שואל.

• תוכן חדש...