Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה רצינית בגיר DSG7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר תקופה ארוכה שיש בעיות עם הגיר DSG7 בפאביה 2013

כל פעם הגעה למוסך נדחתה עקב חוסר זמן, בחודש האחרון הוא ממש נוקם בכל העברת הילוך, פשוט סבל לנהוג..

יש קפיצות חזקות בין הילוך 1-2 ובין 4-5 וכשיורדים הילוכים הכל קופץ..

נגשנו ל3 מוסכים בשבוע וחצי האחרונים..

מוסך אחד לא רצה לטפל בנו בגלל שהוא עמוס מידי, שלך אותנו למוסך אחר ששם החליטו שאין בעיה בקלאצים ויש בעיה של שמן גיר, הם טענו שיש חוסר גבוהה מאוד של שמן ועל הדרך החליפו אטם כי הם חשבו שיש נזילה של שמן, רוקנו את כל השמן ושמו חדש...

לא פתר כלום ונלקח כסף על פרש... נגשנו לעוד מוסך ששם הוא גם אמר שאין בעיה של קלאצים, הוא טען שאיפוס מלא למחשב של המנוע ואיפוס מלא גם לגיר יפתור את הבעיה, אני אציין עוד משהו במחשב הקטן שבלוח שרואים את מספר ההילוך, הוא מהבהב כל הזמן לא משנה על איזה מספר הוא נמצא, וגם יש סימן של טיפול (מפתח שבדי )..

שום דבר לא פתר את הבעיה, וכנראה שאין מנוס מלהחליף קלאצים, עכשיו במרכזי ידרשו סכומים לא הגיונים לקלאצים ..

יש איזה מוסך מומלץ באיזור תל-אביב והסביבה ?

פורסם (נערך)

תנסה מוסך רון בתל אביב.

בעייה ידועה. בדקו גם מכטרוניק? .

הגיר אולי באחריות ?

החלפת מצמדים כ ₪4500

התנהגות המוסכים: מבישה ואלה מוסכי יבואן ?

הייתי חוזר למוסך עם השמן . מבקש חזרה את השמן המקורי ואת הכסף. לא בדקת את הרכב אחרי ההחלפה ? התלוננת אחכ באוזני המוסך ? אם כן מה היתה התשובה ?

הייתי גם מפרסם את התשובה בפורום חוות דעת.

אבל באמת שאם אתה קצר בזמן ועצבים אז מוסך רון כנראה יעשה אבחנה נכונה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

להיכנס למוסך רון זו בהחלט המלצה טובה אך לפני שאתה נכנס לרון, אם אינני טועה אמורה להיות לך אחריות מורחבת של 5 שנים לגיר.

תבדוק מול צ'מפיון ואם כן, תיכנס לאחד מהמרכזים שלהם.

בהצלחה.

פורסם (נערך)

הבעיה המקורית, הרעידות היו בגלל קלאצ'ים, בעיה ידועה.

הבעיה של המנורה מהבהבת זה בדרך כלל סימן למכטרוניק תקול או תקלה אחרת בגיר.

עשית טעות שהלכת לחאפרים שלא יודעים לעשות דיאגנוסטיקה ונוגעים בדברים שלא יודעים לטפל בהם(הכי אוהב את הטיפול הנאיבי "לאפס מחשב", אין בכלל דבר כזה ברכבים האלה).

מפתח שוודי אומר שלא עשית טיפול בזמן, או שעשית, אבל אצל חאפר שלא יודע לעדכן את זה במחשב של הרכב.

נשאר לקוות שלא הרסו לך את הגיר, כי הוא עולה 20 אלף שקל.

תלך למוסך מרכזי, תעשה דיאגנוסטיקה ושיתנו הצעת מחיר לתיקון. תדרוש שיעשו תיקון במסגרת האחריות.

ואם אתה חושב שאתה הולך לחסוך הרבה על ידי החלפת מוסך, אז צר לי לאכזב אותך,

הגיר הזה הוא יחודי לקבוצת ווקסוואגן, ורק הם מחזיקים את החלקים בשביל הגיר הזה, אין חלופי.

לכן, לא משנה באיזה מוסך תעשה, המחיר לא יהיה שונה משמעותית ממחיר של המורשה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם
ה

הגיר הזה הוא יחודי לקבוצת ווקסוואגן, ורק הם מחזיקים את החלקים בשביל הגיר הזה, אין חלופי.

לכן, לא משנה באיזה מוסך תעשה, המחיר לא יהיה שונה משמעותית ממחיר של המורשה.

ממש לא..

מוסך רון לא מורשה היבואן אבל מומחה לרכבי הקבוצה ויוכל לפתור כל בעיה.

אלא,שאם הגיר באחריות,החברה צריכה לטפל בו ללא תשלום מה שלא יקרה אצל רון.

רון באופן כללי משתלם כלכלית יותר מהחברה אך לא במקרה הזה.

מורשה היבואן "פליקס" דווקא בסדר ואם עוד לא נגשת אליו זה הזמן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מנסיון כול דבר יכול לשבש מחשבים ברכבים האלו.. לדוגמה קומבינה של חשמל כגון התקנה חאפרית של מולטימדיה, שגם לאחר החזרה למצב מקורי גרמה לנזק... (משאבת שמן בגיר)

א.תנסה אדפטאציה

ב.תבדוק תקלות עים vag-com

ג.כמה קמ הרכב נסע

אני ממליץ בחום על 'השחר מוטורס חולון..

סוף סוף מורשה סקודה..

מי שלא נשם אבק דרכים.. לא ישאף אוויר פסגות

פורסם

לא צייניתי את השם של המוסך שאמר לנו שאין לו זמן . אז צר לי לאכזב די הרבה מפה, זה מוסך רון שניפנף אותנו ב"אין לי זמן אליכם"

בודק את העניין של האחריות מול היצרן.. נקווה לטוב.. הרכב כרגע יושב בחניון לא זז ... מפחדים שהוא יתקע (כבר נתקע פעם אחת )

פורסם (נערך)

אם הזמנת תור לטיפול\תיקון שבוע מראש, היית מסכים להתייבש בהמתנה כי מישהו החליט שהוא מגיע ורוצה שיטפלו ברכב שלו עכשיו ?

במוסכים של היום נהוג וגם מומלץ להרים טלפון למוסך לפני שמגיעים אליו.

לעיניין האחריות, שים לב שיכול להיות שהרכב שלך מחוץ להסכם האחריות המורחבת של הגיר DSG מכיוון שזה,

חל על רכבים שיוצרו מחודש מאי 2008 עד חודש מאי 2012 (סימוכין) ולא בטוח שהרכב שלך יוצר בתקופה הזו. צריך לבדוק.

טופל במוסך מורשה כל חייו ? גש למורשה תראה מה יגידו.

אם לא יסכימו לתקן באחריות - תרים טלפון לרון תקבע תור ותגיע

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם
אם הזמנת תור לטיפול\תיקון שבוע מראש, היית מסכים להתייבש בהמתנה כי מישהו החליט שהוא מגיע ורוצה שיטפלו ברכב שלו עכשיו ?

במוסכים של היום נהוג וגם מומלץ להרים טלפון למוסך לפני שמגיעים אליו.

לעיניין האחריות, שים לב שיכול להיות שהרכב שלך מחוץ להסכם האחריות המורחבת של הגיר DSG מכיוון שזה,

חל על רכבים שיוצרו מחודש מאי 2008 עד חודש מאי 2012 (סימוכין) ולא בטוח שהרכב שלך יוצר בתקופה הזו. צריך לבדוק.

טופל במוסך מורשה כל חייו ? גש למורשה תראה מה יגידו.

אם לא יסכימו לתקן באחריות - תרים טלפון לרון תקבע תור ותגיע

בדקתי את העניין של האחריות, יש עד 2018 אך כבר עברנו את ה150 אלף קילומטר והאחריות נגמרה ...

בקשר לרון, אפשר היה להגיד תבואו עוד שבוע, תבואו עוד שבועיים, במקום זה הוא אמר פשוט אין לו זמן... זה המוסך שלו וזכותו, לא אמרתי משהו נגדו...

בכל מקרה הגיר הלך ויוחלף במוסך מורשה ...

• תוכן חדש...