Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקמת דוכן לצורך הדגמה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הייתי רוצה להקים דוכן לצורך הדגמה של מוצרים שאני מוכר (סיגריות/נגרילות אלקטרוניות) כדי לתת לאנשים לנסות את המוצרים (לא תתאפשר מכירה בדוכן).

מה החוקיות בדבר? מה הדרך לביצוע?

פורסם
הקים דוכן לצורך הדגמה של מוצרים שאני מוכר

אם את מוכר אותם בחנות שלך, אין בעיה להקים בפנים דוכן ותקבל המלצות לנגרים מצויינים.

אם אתה מוכר ברשת - זה לא רלוונטי.

אולי כדאי שתתן עוד פרטים ותשאיר מינימום מקום לספקולציות אצל אלו שאתה מבקש מהם עזרה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם את מוכר אותם בחנות שלך, אין בעיה להקים בפנים דוכן ותקבל המלצות לנגרים מצויינים.

אם אתה מוכר ברשת - זה לא רלוונטי.

אולי כדאי שתתן עוד פרטים ותשאיר מינימום מקום לספקולציות אצל אלו שאתה מבקש מהם עזרה.

יש חנות ברחובות הקטע שהתנועה דיי דלה עקב כך שבאים אנשים שכבר התנסו ויודעים מה הם מחפשים בעיקר עקב המלצות חברים שכבר משתמשים במוצר. בדרך כלל לא נכנסים אנשים "טריים" לגמרי.

הייתי רוצה לעבור ברחבי הארץ עם דוכן הדגמה כדי לתת גם לעוברים והשווים לנסות במה מדובר בעוצמות שונות מוצרים שונים וטעמים שונים. כי רבים עוד זוכרים את הימים שבהם הego-c היו פופלריות ולדעתם זה אותו המוצר למרות שהוא הבשיל והשתנה רבות (אם לקחת אסוציאציה בעולם הרכב אז זה כמו להשוות בין לאדה 2106 ללא מזגן לקורולה מודרנית).

פורסם

אז אתה רוצה דוכן נייד? כזה שתפעיל מתוך רכב? שתקים על מדרכה?

מעבר לכך, יש משהו פגום בקונספט שלך, לדעתי. יש לך חנות אחת פיזית ברחובות. אתה רוצה להסתובב למשל בנתניה ולתת לאנשים להתנסות במוצרים שלך. בא אדם, מתנסה, אוהב. אבל רגע, אתה לא מוכר. אוקיי, אז איך קונים? נוסעים לחנות ברחובות.

טוב, תודה.

או שיירד מזה (במקרה הטוב), או שיילך לקנות אצל המתחרים, שעשית להם אחלה שירות.

לא ברור לי כלל הרעיון.

יש לך גם חנות וירטואלית שעושה משלוחים?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

צר לי לבשר לך, אך יש את חוק הגבלת הפרסומת והשיווק של מוצרי טבק.

אני מאמין ששמו עונה לשאלתך. ואם לפרט מעט יותר, יש את סעיף 8(ב) לחוק שאומר : לא יפיץ אדם לצרכן מוצרי טבק ללא תמורה.

ואם להיות כנה- ממש לא צר לי לבשר לך. אני ממש נגד נושא העישון, במיוחד עם "תרבות" חוסר ההתחשבות בזולת שיש בארץ.

פורסם

נוסיף לך גם את האיסור מתקנות התעבורה

[TABLE]

[TR]

[TD][TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]העמדה לצידי דרך של רכב המיועד לרוכלות

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

69א. (א) לא יעצור אדם רכב המיועד להובלות, ולממכר מזון, פרחים, סחורות, ציוד וכיוצא באלה למסחר או להובלות, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד לצידי דרך שאיננה דרך עירונית, אלא במקום שסודר ואושר על פי דין לחניית רכב כאמור מחוץ לרצועת הדרך והשוליים וסודרה אליו גישה למקום כאמור.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...