Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים היה לי חור בפלסטיק של הראדיטור והחליפו לי אותו (זה לא קשור לאשכול).

על הדרך ניקו לי את כל הרדיאטור כי היה מלא חלודה במים.

עכשיו יש אותו דבר , כל המים חומים מחלודה כמו בוץ , מי שתיקן לי את זה שם לי מים ירוקים ומאז לא החלפתי

יש סיבה שזה חוזר על עצמו?

פורסם
לפני כמה חודשים היה לי חור בפלסטיק של הראדיטור והחליפו לי אותו (זה לא קשור לאשכול).

על הדרך ניקו לי את כל הרדיאטור כי היה מלא חלודה במים.

עכשיו יש אותו דבר , כל המים חומים מחלודה כמו בוץ , מי שתיקן לי את זה שם לי מים ירוקים ומאז לא החלפתי

יש סיבה שזה חוזר על עצמו?

המים החומים באמת מהחלודה וכל השאריות שנשארו. ממליץ לבצע בדיקת לחץ הפוך לוודא שאין פריצת אטם ראש וכו'.

למען השקט הנפשי.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם
המים החומים באמת מהחלודה וכל השאריות שנשארו. ממליץ לבצע בדיקת לחץ הפוך לוודא שאין פריצת אטם ראש וכו'.

למען השקט הנפשי.

מה זה בדיקת לחץ הפוך וכמה זה אמור לעלות?

פורסם
נשארו עוד מים מלוכלכים במנוע והם התערבבו עם הנוזל קירור הירוק.

צריך לבצע שטיפה רצינית יותר.

הוא עשה שטיפה רצינית אני ראיתי אותו עושה את זה

פורסם
האם לפני החלפת הרדיאטור היו במנוע מי ברז?

צריך לבצע שטיפה של מערכת הקירור.

לא כל נוזל ירוק הוא נוזל קירור איכותי.

אין לי מושג , עשו לי את השטיפה הזאת נראלי.

יש סיכוי שהוא שם נוזל לא איכותי ובגלל זה זה חזר?

פורסם

לחץ הפוך מבוצע במכון רדיאטורים או בכל מוסך רגיל. עולה גרושים. הפעולה היא מחברים לכל צילינדר ומנפחים לחץ אויר במידה ומים עולים מהרדיאטור יש פריצת אטם ויש לבצע פקום ראש או שיפוץ ראש מנוע. אם אני לא טועה ככה זה נקרא.

פורסם

איזה רכב?

כמו שנאמר יש לשטוף יסודי למלא מים כל פעם להניע לרוקן ועוד הפעם ככה כמה פעמים.

אחריי זה לשים נוזל קירור בתקן של יצרן הרכב.

אם כל זה נעשה אז יש לבדוק שאין פריצת אטם ראש.

פורסם
לחץ הפוך מבוצע במכון רדיאטורים או בכל מוסך רגיל. עולה גרושים. הפעולה היא מחברים לכל צילינדר ומנפחים לחץ אויר במידה ומים עולים מהרדיאטור יש פריצת אטם ויש לבצע פקום ראש או שיפוץ ראש מנוע. אם אני לא טועה ככה זה נקרא.

סבבה תודה

פורסם
איזה רכב?

כמו שנאמר יש לשטוף יסודי למלא מים כל פעם להניע לרוקן ועוד הפעם ככה כמה פעמים.

אחריי זה לשים נוזל קירור בתקן של יצרן הרכב.

אם כל זה נעשה אז יש לבדוק שאין פריצת אטם ראש.

יונדאי קופה 2003

סבבה תודה , אני יחליף קודם את המים.

פורסם

אין שום קשר בין המיים החומים לבדיקת לחץ הפוך אז אל תמהר להוציא עכשיו 200 שח על בדיקה זו. המיים עכורים כי מערכת הקירור אצלך דורשת שטיפה מאסיבית ועל הדרך כדאי להעביר גם שטיפה ברדיאטור החימום הפנימי על מנת שהחום ברכב יתפקד הייטב בחורף.

• תוכן חדש...