Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבט בין אודי A3 לבין A4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

A3- שנת 2015 מנוע 1.4 עם 122 כ"ס - מרכב סדאן- נראה דומה מאוד ל- A4

A4- שנת 2013 מנוע 1.8 אך עם 120 כ"ס בלבד..

כמובן שבתקציב שלי אפשר להביא את ה- A3 בשנתון מתקדם יותר ועקרונית שני הרכבים דומים מאוד- כפי שאמרתי ה- A3 במרכב סדאן.

אשמח להמלצות בקשר לשני הדגמים הנ"ל- איכות מנועים (שני הדגמים לא מהחזקים בחבורה), מחלות, תחזוקה, איכות נסיעה והנאה.

(נוסע עד שני אנשים ברכב ככה שמקום פחות חשוב)

חג שמח!

:-P

hasta la victoria- siempre

פורסם (נערך)

1. מנוע 1.4 TSI עם 122 כ"ס נחשב למנוע אמין

אם אינני טועה, בשנתון 2015, נמכרו גם המנועים עם 125 כ"ס.

נ.ב

אם אתה מעוניין להוסיף עוד כ"ס, אז פוטנציאל השיפור בעזרת עדכון תוכנה בלבד, בגרסת ה-125 כ"ס הוא גדול יותר (ניתן להגיע לאיזור ה-160 כ"ס).

2. מנוע 1.8 TSI, אם אינני טועה היו תלונות על

a. שסתום PCV תקול

b. שרשרת תזמון - ככל הנראה הבעיה לא צריכה להופיע בשנתון שאתה מחפש (2013):

להלן המספרים המעודכנים של המנועים שאמורים (לכאורה), להיות מחוץ לטווח סכנה (קרדיט לחבר הפורום אייל מהפוסט המקורי):

CAW_135390

CBF_106200

CCT_289558

CCZ_224768

CDA_307430

נ.ב

אם מפריע לך ההספק הנמוך יחסית של המנוע, אז ראיתי במספר מקומות ברשת שההבדל בהספק של המנוע בין רמות הגימור השונות הוא תוכנה בלבד ולכן בעזרת עדכון תוכנה, תוכל להעלות את ההספק לסביבות ה- 180 כ"ס.

תוכל ליצור קשר עם E&A או PITSTOP וכו'.

תתחדש :)

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
פורסם
1. מנוע 1.4 TSI עם 122 כ"ס נחשב למנוע אמין

אם אינני טועה, בשנתון 2015, נמכרו גם המנועים עם 125 כ"ס.

נ.ב

אם אתה מעוניין להוסיף עוד כ"ס, אז פוטנציאל השיפור בעזרת עדכון תוכנה בלבד, בגרסת ה-125 כ"ס הוא גדול יותר (ניתן להגיע לאיזור ה-160 כ"ס).

2. מנוע 1.8 TSI, אם אינני טועה היו תלונות על

a. שסתום PCV תקול

b. שרשרת תזמון - ככל הנראה הבעיה לא צריכה להופיע בשנתון שאתה מחפש (2013):

להלן המספרים המעודכנים של המנועים שאמורים (לכאורה), להיות מחוץ לטווח סכנה (קרדיט לחבר הפורום אייל מהפוסט המקורי):

CAW_135390

CBF_106200

CCT_289558

CCZ_224768

CDA_307430

נ.ב

אם מפריע לך ההספק הנמוך יחסית של המנוע, אז ראיתי במספר מקומות ברשת שההבדל בהספק של המנוע בין רמות הגימור השונות הוא תוכנה בלבד ולכן בעזרת עדכון תוכנה, תוכל להעלות את ההספק לסביבות ה- 180 כ"ס.

תוכל ליצור קשר עם E&A או PITSTOP וכו'.

תתחדש :)

תודה על המידע המפורט. נראה שאתה מבין מאוד ברכבי אודי. האם היית הולך על A3 או A4 לפי הנתונים הנ"ל?

פורסם

בנוסף ישנו דגם חדש יחסית של A3 משנת 2016 שגם נכנס בתקציב עם 125 כ"ס מנוע 1.4. מה ההבדל בינו לבין הדגם הקודם עם 122 כ"ס?

אשמח לתובנות

פורסם

בתור בעלים לשעבר של A3 וכיום עם A4 הם לא ממש אותו סגנון.

הA4 מרגיש הרבה יותר כבד ובכללי פחות מהנה לנהיגה.

לגבי A4 עם ה 1.8 - עם צ'יפ אתה מביא אותו ל 213 כ"ס והוא מהיר. אבל הגיר עצלן מאוד בראשון-שני וזה מורגש.

עם A3 בשנתון הרלוונטי אין לי ניסיון אבל הוא כבר בשפה החדשה של AUDI (בפנים) + גיר טוב יותר. לא חושב שאת 1.4 אפשר להביא עם צ'יפ לטווח של 200+ כ"ס.

גם ביחס לאחזקה יש הבדלים לא קטנים לטובת A3 (בזמנו היא היתה 30% יותר מגולף). ה A4 יקר יותר לאחזקה.

A3

A4

פורסם

אישית אני מעדיף מכוניות קטנות וכלל לא הייתי מתלבט והולך על ה 3, כל עוד אין צורך אמיתי בגודל.

בכל רכב, בודאי ברכבי יוקרה, יש יתרון לקנות רכב חדש יותר. וגם קטן יותר לרוב זול יותר לתחזוקה.

בקיצור, אלא אם ה 4 נחוצה לך מבחינת גודל או העדפה ברורה לך על ה 3

פורסם
אישית אני מעדיף מכוניות קטנות וכלל לא הייתי מתלבט והולך על ה 3, כל עוד אין צורך אמיתי בגודל.

בכל רכב, בודאי ברכבי יוקרה, יש יתרון לקנות רכב חדש יותר. וגם קטן יותר לרוב זול יותר לתחזוקה.

בקיצור, אלא אם ה 4 נחוצה לך מבחינת גודל או העדפה ברורה לך על ה 3

תודה על התשובה המועילה- האם מורגש חוסר בכוח עם 122 כ"ס באודי A3 ?

ודבר נוסף- האם נמכרות במחיר מחירון או שיש מקום להתמקח?

פורסם
תודה על התשובה המועילה- האם מורגש חוסר בכוח עם 122 כ"ס באודי A3 ?

ודבר נוסף- האם נמכרות במחיר מחירון או שיש מקום להתמקח?

ובהמשך לשאלה האחרונה, האם BMW סדרה 3 עם 136 כ"ס (מנוע 1600סמ"ק) עדיפה מבחינה מכנית ותחזוקה על אוודי A3 שנת 2015 עם 122 כ"ס..?

מבין שהשאלה כללית מדי אך באמת מתלבט ורוצה לקבל החלטה נכונה.

• תוכן חדש...