Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה אומר זה לא משנה כל כך ה-4v או 2.5 v , מה שחשוב כאן יותר זה המגבר אם הבנתי נכון.

במיוחד אם אני קונה את ה-RS4 ועם מגבר כזה זה כבר לא יהיה משמעותי היציאות של המכשיר נכון?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם אני קונה רק את המגבר ה-rs4 של פייז, בלי ה-jbl הנוסף, הפייז לבד יספיק?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

יש לך מקדימה 2 טוויטרים + 2 וופרים זה דורש 4 יציאות של מגבר RS4 . איך רצית לחבר הכל ל4 ערוצים? גם אחוריים וסאב רוצים לאכול :)

פורסם

תראה, הרמקולים של פייז של האחורה באים עם טוויטר פנימי, רק לקדימה יש טוויטרים מופרדים, ועוד סאב זה יוצא 3 יציאות לא?

תקן אותי אם אני טועה פשוט פעם ראשונה שלי שאני קונה מגבר:)

פורסם

OK. כל רמקול צריך יציאה של מגבר . ז"א מקדימה 2 טוויטרים + 2 וופרים = 4 יציאות של מגבר RS4 . אחוריים אתה מחבר למגבר נוסף ( JBL ) כל רמקול ליציאה אחת. 2 אחוריים ל 2 יציאת(JBL) וסאב ל 2 יציאות נוספות של JBL .

יש עוד אפשרות לחבר " רגיל " עם קרוסים של קומפוננט .

אם יש לך שאילות דבר איתי מחר בה"פ

פורסם
מירן, אתה לא מכיר את שי אני רואה לשי יש כוחות על טבעיים של מומחה אודיו גדול ככה שהוא יכול לקבל רושם על ציוד בלי לישמוע או לגעת בו אפילו וזה דבר שלא הרבה אנשים נולדים איתו:-P

אבל אני חותם לך שהאלפיין הזה לא רואה 70אחוז מהמכשירים של פיוניר ואין לי שום דבר רעה על פיוניר..וה9835 שיש לאיל בכלל אין מה לדבר פשוט דבר לא מעולם הזה.....

לפעמים אני שואל את עצמי למה אני בכלל טורח, ואז אני מתנחם בעובדה שבכל גינה יש עשב שוטה .. :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
יקירי, אני מכיר ת'מכשיר הזה כבר ממזמן ובדיוק ת'ביצועים שלו... באמת מכשיר למקצוענים\חולים בלבד.

אין בו שכלולים ואין בו חרטות, תמצא בו נטו מוסיקה איכותית מרמות שבחיים לא תשמע כאן בארץ.

אגב המחיר שלו לצרכן הוא 12,500 אלף שקלים כי שקלתי להזמין אותי אבל אמרתי לעצמי שעוד לא עברתי את קו האי שפיות, חצי מהמחיר אני מוכן אמנם.

אגב, מרוב שהוא עשוי ללא חרטות ההד יוניט שלו לא נשלף אפילו, אם אתה רוצה להוציא אותו ת'חייב לפרק אותו טוטלית מהרכב כי הוא בא בחתיכה אחת...

למה מרמות שלא תשמע בארץ? אני מכיר אישית 4 אנשים עם המכשיר הזה.

סתם מעניין אותי לדעת איפה שמעת אותו ומחובר לאיזו מערכת שלפיה כתבת את המשפט "תמצא בו נטו מוסיקה איכותית מרמות שבחיים לא תשמע כאן בארץ".

בלי להעליב חלילה נראה לי שאתה סומך יותר מדי על שיווק של חברות ושאם מכשיר יקר ואין בו כלום הוא חייב להיות טוב. שמעתי אותו מספר פעמים ומלבד העובדה שהפוטנציומטר של הווליום שלו עשה רעשים כל פעם שנוגעים בו (בשניים שונים ששמעתי) לא שמתי לב למשהו מיוחד. מכרו אותו בארץ בחצי מהמחיר שציינת.

עד הפעם האחרונה שבדקתי במכשירים של קלריון היה אפשר לשנות תדרים בלחיצת כפתור, לא בדקתי לאחרונה אם האפשרות קיימת אך יש סיכוי גבוה שכן.

נ.ב.

הערתי לך על עריכה, התעלמת, כעת תוכנס למעקב הודעות.

• תוכן חדש...