Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא,עדיין. אגב אם אתה באמת חולה תנסה לשים את ידך על ה DRZ9255 של קלאריון זה באמת מכשיר לאודיופילים בלבד,תקרא עליו קצת תתרשם ליידו ה DXZ955MC נראה כמו צעצוע לילדים מוגבלים :)

אבל הוא "קצת" יקר,אם אתה רציני לגבי הקנייה ויש לך כסף זמין יש איזה בחור עכשיו באוסטרליה שמוכר דרך אי ביי את הHX-D2 שזאת הגרסה האירופיית של המכשיר הזה.

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יקירי, אני מכיר ת'מכשיר הזה כבר ממזמן ובדיוק ת'ביצועים שלו... באמת מכשיר למקצוענים\חולים בלבד.

אין בו שכלולים ואין בו חרטות, תמצא בו נטו מוסיקה איכותית מרמות שבחיים לא תשמע כאן בארץ.

אגב המחיר שלו לצרכן הוא 12,500 אלף שקלים כי שקלתי להזמין אותי אבל אמרתי לעצמי שעוד לא עברתי את קו האי שפיות, חצי מהמחיר אני מוכן אמנם.

אגב, מרוב שהוא עשוי ללא חרטות ההד יוניט שלו לא נשלף אפילו, אם אתה רוצה להוציא אותו ת'חייב לפרק אותו טוטלית מהרכב כי הוא בא בחתיכה אחת...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

ב780 דולר אתה קונה אותו מאיביי שזה בחישוב מהיר קצת יותר מרבע מהמחיר בארץ אז תעשה חושבים יקירי,כי רכישת HU בסדר גודל כזה זה לא משהו שצריך להתיחס עליו בקלות דעת.

פורסם

תראה, תמיד יש יותר טוב.

לגבי אפשרות של לקנות מכשיר אירופאי של קלריון ולהביא אותו לארץ זו גם קצת בעיה, עדיין התדרים שונים והסיכויים קלושים שתשמע כאן רדיו. (בכל זאת, אם היה לי עודף כסף אפילו רבע מחיר מזה כמו שאתה אומר, היה שווה לקנות אותו אפילו בחצי מחיר בלי הטיונר של הרדיו).

אני יודע לגבי מכשירים אמריקאים של קלריון תוצרת ארה"ב, שבלתי אפשרי לכייל אותם בארץ כי הם באים ב-2 יחידות נפרדות.

לגבי מכשיר אירופאי עוד לא קבלתי תשובה חד משמעית, אמרו לי שיש דגמים של קלריון שאפשר ויש שאי אפשר, לא נראה לי אני אסתכן. תחשוב גם שאין אחריות בכלל על המכשיר.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אתה יכול לקלוט רדיו אירופי בארץ,עובדה. (אצלי המכשיר אירופי והכול עובד גם הRDS) לגבי האחריות,ללא ספק זה סיכון,אבל זה לא מכשיר של שקל וחצי שאתה מפחד לנשום עליו בכדי שלא ישבר,אתה קונה מכשיר מהטובים בעולם מכל הבחינות וזה כולל גם אמינות ואריכת ימים. שמע אני לוקח כל הזמן סיכוים של קניות בחול ותאמין לי רק מרוויח מזה.

פורסם

נניח ואני רוצה לקנות הד יוניט מסויים בחו"ל שבארץ יעלה לי פי 2 בערך מחיר מבאירופה, איך אני עושה את זה בדיוק? לא מצפה שתפרט לי כאן הכל, שלח לי הודעה פרטית אם בא לך לעזור לי בעניין כי אם אתה עשית את זה ואתה רק מרוויח מזה, תעזור ליהודי שמעוניין גם...

פורסם

רמקולים של פייז אבולושן (גם קדימה וגם אחורה), מגברים אני קונה 2, אחד מהדיוטי ה-jbl שישה ערוצים (מופיע באתר של סקאל ב-300 דולר), ומדבר שני ה-RS4 גם של פייז...

פורסם

המגב RS4 הוא מאוד מדויק בכיוונים שלו ,יש לו טווח תדרים מאוד טוב . למה לקנות HU עם כיוונים רבים אם יש לך מגבר סוס?מה שהבנתי אתה רוצה לחבר כל אלמנט ליציאה נפרדת.

פורסם

הבנת נכון.

בקלריון יש הרבה פחות כיוונים וחיתוכים מאשר האלפיין, רציתי פשוט לדעת בלי קשר, מה מבדיל את קלריון מאלפיין וההיפך, רציתי לדעת ת'מינוסים שיש באלפיין והפלוסים לעומת הקלריון.

פורסם

לא נראה לי שיכולים למצוא מינוסים משמעותיים בALPINE .(בצליל כל אחד והטעם שלו)

מבחינת הפלוסים לפי דעתי כאשר אני עברתי מPIONEER 7600 לALPINE 9835 זה BASS FOCUS TIME CORRECTION , 4VOLT PREOUT,CROSS OVER

פורסם

הכח של ה-4 וולט הזה משמעותי באמת שאתה מחבר ליציאות מגברים וסאבים למיניהם?

ההבדל מורגש להבדיל מ-2.5 וולט?

פורסם

זה תלוי בהספק של מגבר , אם שמעת מקודם ברבע GAIN עם 4V,ועברת ל2.2V תשמע הבדל . תמיד אפשר לשחק עם GAIN.

PREOUT = יציאות למגברים.

• תוכן חדש...