Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק, אבל עדיין יש דברים שנשגבים מבינתי ואינני מומחה בהם, זה מדוע רציתי השוואה מסויימת בין האלפיין לקלריון, מינוסים ופלוסים, מאנשים שיש להם אלפיין לפחות, כי הבנתי שאלפיין חברה מעולה ומקבלת רק שבחים בפורום הזה.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני קיבלתי את המכישר הנ"ל היום

והוא "נראה" ממש רציני

עוד לא יצא לי להתעסק איתו משכן המערכת עכשיו נשמעת הרבה יותר חזק מקודם שהיה לי מחובר רדיו דיסק של פיוניר 760

על הדגם שלי רשום 9830 בלי האות R,השאלה אם יש איזשהו הבדל בין הדגמים?

פורסם

תראה בסופו של דבר הכל מסתכם במה הדרישות שלך?

לדוגמה:ההבדל בין 24 ביט ל1 ביט לא ניתן לשמיע,דולבי וכל הנלווה עליו,אתה מתכוון להתקין דיוידי ברכב" כי מוסיקה שומעים STEREO

וגם אין לך טיים קורקשן

פורסם
R=RDS

איציק.

ו RDS יש רק בטיונרים אירופאים כך שלומר לומר RDS = לומר אירופאי.

ת'כלס RDS לא אמור לעניין אותי אם אני לא שומע רדיו נכון?

RDS לא כ"כ אמור לעניין אותך גם אם אתה שומע רדיו כי בארץ שידורי ה-RDS מאוד מנוונים...

פורסם

מה זה rds?

צר לי אך יש דברים שאני לא יודע מה הם, ואני לא מתבייש לשאול...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אם זה לא מייעל לי את איכות השמע - זה לא מעניין אותי.

גם ככה, הבנתי שבארץ גם ככה אין לזה שימוש, זה לא שהתחנות רדיו כאן מופעלות על ידי לוויין שאתה יכול לקבל עדכונים לייב...כאן הכל פרמיטיבי, מדינת עולם שלישי...

• תוכן חדש...