Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש אדי'לה!

לשכן שלי יש כזה באמת אחלה מכשיר מלא אפשרויות טיים קורקשן זה אחד הדברים הכי מדליקים במכשיר הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

מ יש בו שאין במכשיר של קלריון בסדרות היקרות המקבילות חוץ מהחיתוכים שזה לא כל כך משמעותי בשבילי וההיפך?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אם אתה חושב שיש פו מישהו שיודע את התכונות של אלפיין וקלאריאון בעלפה שיקום ויגיד אני עד אז....

אתה שאלת לגבי הAUX, עניתי ,אבל מה הקטע, אתה לא שאלת משהו ספציפי, זה כמו שהיית שאול על מה זה קומפוננט נגיד,והיו מכונים אותך לFAQ גם היית כותב מה שכתבת?

פורסם

אתה סתם מקשקש. שאלתי שאלה ספציפית, הייתי בטוח שיש כאן אנשים שיותר מתמצאים בפונקציות של המכשירים, אבל כנראה שטעיתי, אין הרבה מטורפים בארץ שקונים הד-יוניט מעל 2000 שקל...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

נכון אתה המטורף הראשון, ולכן אתה עכשיו תלמד אותי (כי קשקשנים צריך ללמד)!

מה ההבדלים בין ALPINE 9835 לבין DXZ955MC?

פורסם

אף פעם לא התיימרתי לדעת את כל ההבדלים אבל יש דברים בסיסיים שצריך לדעת לפני שאתה קונה מכשיר במיוחד אם בכזה סדר גודל. את אלפיין אישית אני לא מכיר ולא היה לי עוד מכשיר של אלפיין אבל על קלריון אין לי בעיה להרחיב לך בנושא. אני אתן דוגמאות שיש בקלריון ואין באלפיין הזה אם כבר שאלת.

קודם כל בחרת ת'קלריון הכי חדש שעוד אין בארץ, דגם של 2005, ההבדלים לפי דעתי המשמעותיים שיש בקלריון ושאין באלפיין הם שהקלריון הזה מקליט עד 4 שעות כל דיסק שתרצה עם אפשרות מחיקה והקלטה מחדש, 24 ביט, טאץ' פאנל, כניסה לאייפוד, מפענח ac3, דולבי דיגיטל... ואלו על קצה המזלג...אם בא לך לדעת מה כל אחד מהם באמת תורם לסאונד ולאיכות תרשום לי בהודעה פרטית ואשמח להרחיב לך.

פורסם

קודם כל לא צריך להרחיב לי (אם אתה מבין למה אני מתכוון):wink:

ב.תודה רבה על ההסבר (רק אם אני לא טועה כניסה לייפוד יש גם באלפיין)

והכי חשוב:תשים לב, שאתה כבר עשית לעצמך חצי(או יותר) מהעבודה בנוגע לשאלות שעינינו אותך!:-P

• תוכן חדש...