Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת הגה נדלקה גולף+ 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנסיעה בכביש החוף נדלקה לי נורת הגה בצבע צהוב, ולאחר נסיעה עם הרכב של כמה ק"מ פתאום המד סל"ד עלה מ20 ל80 כאילו הרכב הוריד להילוך ראשון וההגה מעט נתפס שהייתי על 80 קמ"ש וכל הנורות בדשבורד הבהבו לאחר עצירה בצד כיביתי את הרכב והנורות הפסיקו למעט נורית ההגה.

גולף פלוס 1.4 TSI

לגבי הנורת הגה הבנתי שיכול להיות מצבר מה שמדאיג אותי זה קפיצת הסל"ד.

מודה מראש.

פורסם (נערך)

1. מתי הוחלף לאחרונה מצבר ?

2. האם היו לך קשיים בהתנעת הרכב ?

3. האם לאחר כיבוי המנוע והתנעה מחדש ביצעת נסיעה של לפחות 20 מטר בקו יישר ?

4. כמה קילומטרים עשה הרכב ?

מכיוון שהמנורה דלקה בצבע צהוב הדבר מצביע על תקלה לא בעדיפות גבוהה קרי לא צריך דחוף לרוץ למוסך אבל אני אישית ממליץ לבצע סריקת תקלות.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי במוסך ראשי בחיפה חשבו שמדובר במצבר החליפו וטענו שהכל בסדר. עברו יומיים ושוב פעם נורית הגה והחלקה נדלקו. עשו סריקה במחשב באותו יום וטענו שמדובר בתקלות רגעיות אבל אני חושש שמדובר במעבר. אם לא מצבר מה כבר יכול להיות ?

פורסם

מצבר הוחלף במוסך למקורי של פולקסווגן(בעלות הזויה אבל שיהיה..)

הרכב עבר 130 אלף ק"מ. בסריקה מצאו תקלות חשמל ותקשורת אבל טענו כי אלה תקלות רגעיות והן קשורות למצבר. נוריות ההגה וההחלקה נדלקות אחרי נסיעה של כמה דק. 4e85043b628ee5e73920988cfeca388e.jpg

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

פורסם

היי אני מכיר את התופעה הנ"ל היא בד"כ נובעת באחד מרכיבי מערכת הCAN-BUS שמשבת את התקשורת בין מחשבי מערכות הבטיחות וגורמת להזרמת נתונים שגויים בין המערכות. אתה מוזמן להיכנס אלינו לבדיקה חינמית לבדיקת מחשב מעמיקה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוב לפני שאני נוסע לרון הייתי שוב בראשי חיפה. טוענים שייתכן והבעיה במתג התנעה ובצינור בוסטר. רוצים על זה סביבות 1800 שקל ואולי אולי זה יפתור את הבעיה. אם לא, כנראה בעיה במערכת abs ועל זה קיבלתי הצעה כללית של 8000 שקל צפונה..

דיי מייאש

פורסם

מצבר הוחלף במוסך למקורי של פולקסווגן(בעלות הזויה אבל שיהיה..)

למה עשית את זה לעצמך ?

טוב לפני שאני נוסע לרון הייתי שוב בראשי חיפה. טוענים שייתכן והבעיה במתג התנעה ובצינור בוסטר. רוצים על זה סביבות 1800 שקל ואולי אולי זה יפתור את הבעיה. אם לא, כנראה בעיה במערכת abs ועל זה קיבלתי הצעה כללית של 8000 שקל צפונה..

דיי מייאש

עזוב אותך מניחושים , סע למוסך רון בת"א , הדיאגנוסטיקאי שעובד שם הגיב לך פה בפוסט.

זה שווה את הדלק ואת הזמן.

מצורף לינק לחוות דעת על מוסך רון

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?401883-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%90%D7%92%D7%9F-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%95%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98-%D7%91%D7%AA%D7%9C-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%91-%D7%97%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%A2%D7%AA-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9D

בהצלחה.

פורסם (נערך)

אני לא יכול לנסוע עם הרכב לתל אביב במצב שלו. ובגלל שלא פתרו את הבעיה העדפתי להכניס את הרכב קרוב לבית במצב שלו.

לגבי המצבר בגלל שזה היה בערב חג והכל היה סגור ורק על הבדיקה לקחו 400 העדפתי להוסיף 700 מאשר לחפש מקום אחר ב450

לגבי מוסך רון אפשרי להזמין גרר שיקח את הרכב לתל אביב ?

עריכה אחרונה על ידי avi2014
פורסם
אני לא יכול לנסוע עם הרכב לתל אביב במצב שלו. ובגלל שלא פתרו את הבעיה העדפתי להכניס את הרכב קרוב לבית במצב שלו.

לגבי המצבר בגלל שזה היה בערב חג והכל היה סגור ורק על הבדיקה לקחו 400 העדפתי להוסיף 700 מאשר לחפש מקום אחר ב450

להזמין גרר תמיד אפשר , השאלה כמה כסף זה יעלה לך.

בכל מקרה אם יש לך ביטוח מקיף שכולל בתוכו גם שמשות וגרירה , אתה יכול להפעיל את הביטוח על גרירה בטענה שהרכב במצב לא תקין לנסיעה.

תנסה אם יש לך ביטוח..

פורסם

כול עוד המנוע לא כבה במהלך הנסיעה או הגה הכוח מפסיק לתפקד במהלך הנסיעה אתה יכול לנסוע ברגוע למוסך רון. המנורה דולקת בצבע צהוב לכן אתה יכול לנסוע למוסך.

אין לך מה להמשיך לטפל במוסך שמחליף חלקים יקרים מאוד ומחייב את הלקוח בתקווה שזה יפתור את התקלה.

תתקשר אל מוסך רון וקבל ממנו הנחיות מדוייקות כיצד לנהוג במקרה שלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...