Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שואב אבק נטען קטן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

... מאלה שמחברים את תחנת העגינה שלהם אל הקיר.

כאן בארץ היו לי כבר שניים ותמיד הכזיבו: גם מבחינת עוצמת השאיבה וגם מבחינת התפגרות מהירה יחסית (אולי בגלל שימוש מועט?).

השימוש הוא לארועים רגעיים שבהם כל בני המשפחה צועקים "את השואאאאאב!! מהררר!" אבל נשארים לשבת (כי כבר אין לנו כזה). אני מחפש בעיקר עוצמת שאיבה ואמינות. כל השאר כמו רעש וכו' לא מענין אותי. עדיפות לרכישה מבלי לקום מהכיסא (אין לי בעיה כמובן לרכוש גם מאמאזון גרמניה, איביי וכדומה).

תודות.

פורסם

משתמש בדייסון האלחוטי כבר מס' שנים(הדור הראשון),לפי דעתי, מכשיר שהוא MUST בבית.

רק אחרי שחיים עם מכשיר שכזה , מבינים כמה החיים היו "קשים" לפני.

לפי דעתי את הדור הראשון ניתן למצוא בדיוטי פרי ב200$.

פורסם
Vax H85-GA-B10 Gator Cordless Handheld Vacuum Cleaner, 0.3 L - White/Orange https://www.amazon.co.uk/dp/B015QZH2EU/ref=cm_sw_r_cp_apip_nynrAnQzqbTPm

Sent from my iPhone using Tapatalk

איך אני יודע כמה עולה לשלוח את ה VAX הזה לארץ? הוא מספיק לשאיבת רכב מאבק וחצץ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

הvax עלה 150₪ בערך עד הבית דרך אמזון UK. לא באיכות של הדייסון אבל שואב יפה אבק, שיערות של חתולים וחול.

פורסם

הסתכלתי על התגובות השליליות, לא רק החיוביות. לאנשים יש נטייה לקבל המוצר, לנסות אותו ומיד לרוץ ולכתוב חוות דעת (שלרוב תהייה חיובית, שכן אין את מבחן הזמן).

השליליות מראות את אותה הבעיה: התפגרות המכשיר לאחר כחודש ו/או ירידה ניכרת בעוצמת השאיבה.

אני מחפש בדיוק מוצר כזה מבחינת הגודל והתפעול, אבל אמין.

פורסם
הvax עלה 150₪ בערך עד הבית דרך אמזון UK. לא באיכות של הדייסון אבל שואב יפה אבק, שיערות של חתולים וחול.

אסי,

תודה עבור המידע.

אני משום מה מקבל סך הכל של 221 ש"ח.

מה אני עושה לא נכון?

Vax H85-GA-B10 Gator Cordless Handheld Vacuum Cleaner, 0.3 L - White/Orange

£28.43

Order Summary

[TABLE=class: small-line-height, width: 237]

[TR=class: order-summary-unidenfitied-style]

[TD=class: a-text-left]Items:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]GBP 28.43[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]Postage & Packing:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]GBP 17.05[/TD]

[/TR]

[TR=class: order-summary-separator]

[TD=class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]Total before VAT:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]GBP 45.48[/TD]

[/TR]

[TD=class: a-text-left]VAT:[/TD]

[TD=class: aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]GBP 0.00[/TD]

[/TR]

[TR=class: order-summary-grand-total-less-stressed]

[TD=class: a-padding-small cell-separator, colspan: 2]

[/TD]

[/TR]

[TR=class: a-spacing-none order-summary-grand-total-less-stressed]

[TD=colspan: 2](Order Total: GBP 45.4[/TD]

[/TR]

[TR=class: order-summary-tfx-grand-total-stressed]

[TD=class: a-size-medium a-color-price aok-nowrap a-text-left]Payment Total:[/TD]

[TD=class: a-size-medium a-color-price aok-align-bottom aok-nowrap a-text-right, align: right]ILS 221.44

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

ועוד משהו מוזר: שמתם לב שבאמאזון גרמניה נהוג למכור את השואבים בניפרד ממערכת המטען? מה זאת השיטה המעצבנת והמוזרה הזו? מאיפה זה נובע? בכל תצוגת שואב ידני נטען יש למטה הערה קטנה המבקשת מהרוכש לשים לב שהמטען אינו כלול בחבילה.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ובכן, לא יאומן.

זכרתי לחזור ולדווח. אני ממש מופתע מעצמי.

לעניין: חוות דעתי חיובית ביותר.

השואב עובד הרבה, בבית יש 2 חתולים (לצערי), הוא עדיין מתנהג היטב ואני מאד מרוצה ממנו. עד כדי כך, שרכשתי בדיוק כזה (מאותו הספק, אגב) גם להורים של אישתי.

שוב תודה ל- asypeer.

• תוכן חדש...