Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם.

אני נוהג בפיאט פונטו ומה שיש לי במערכת היום זה:

HU Pioneer DEHX1650

קומפוננט מורל טמפו

6X9 Kenwood G6930

מתחשק לי לשדרג מעט את אחד החלקים במערכת, כשהתקציב הוא בסביבות 400 ש"ח.

כבר הייתי די סגור על Rockford R1693, עד שקיבלתי עצה שתכלס ההבדל לנהג בין הרמקולים האחוריים במקרה הזה כמעט לא יהיה מורגש. מה דעתכם על האמירה?

שמעתי על הרמקולים האלה ביקורות טובות ושבטווח המחיר הזה הם נהדרים בלי מגבר.

ואם לא לשדרג את ה-6X9 בכלל, איזה שדרוג נחמד אפשר כן להשיג במחיר זעום שכזה?

חשבתי אולי על HU עם בלוטות'.

מחכה לתגובותיכם, חג שמח :)

פורסם

ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולהתקין מגבר, אמנם זה יקח עוד קצת זמן אבל אם אתה רוצה שדרוג שיהיה שווה ולא משהו שאחרי שבוע ישמע לך אותו דבר...

המורל טמפו אחלה של קומפוננט, תמצא מגבר של בערך 100RMS לערוץ, ישמע פצצה.

JL Audio

פורסם
ממליץ לך לחסוך עוד קצת ולהתקין מגבר, אמנם זה יקח עוד קצת זמן אבל אם אתה רוצה שדרוג שיהיה שווה ולא משהו שאחרי שבוע ישמע לך אותו דבר...

המורל טמפו אחלה של קומפוננט, תמצא מגבר של בערך 100RMS לערוץ, ישמע פצצה.

התקציב שלי יכול להתגמש, פשוט לא תכננתי להשקיע כל כך הרבה כרגע.

מה נניח המחיר המינימלי למגבר שיעשה עבודה לא רעה?

ואם וכאשר יהיה מגבר, האם שווה להשאיר את הרמקולים האלה או שעדיף כבר אחרים? (ואם כבר לשדרג, אז אולי קודם רמקולים לפני מגבר :lol:)

פורסם

עד כמה התקציב גמיש? יש לקחת בחשבון התקנה.

האם אתה פתוח למגבר יד 2 או שאתה מעוניין בחדש בלבד?

*לשאלתך- הייתי נשאר כרגע עם מה שיש לי עד הוספת מגבר ורק אז לקבוע אם זה מספיק לך או לא.

JL Audio

פורסם
עד כמה התקציב גמיש? יש לקחת בחשבון התקנה.

האם אתה פתוח למגבר יד 2 או שאתה מעוניין בחדש בלבד?

*לשאלתך- הייתי נשאר כרגע עם מה שיש לי עד הוספת מגבר ורק אז לקבוע אם זה מספיק לך או לא.

בעיית התקציב היא בעיקר המחשבה אם בכלל להשקיע את הכסף. סה"כ אני פתוח למגבר יד שניה, אם כי אני לא לגמרי יודע מה לבדוק (אם בכלל) לפני קניה.

כמה אמורה לעלות התקנה לציוד, והאם המגבר חייב להיות בבגאז'? (הרבה כלי עבודה וכו').

פורסם

הרמקולים האלה באמת טובים למחיר שלהם ועובדים נפלא ללא מגבר, איך אני יודע? ממש על בשרי.

רכשתי אותם בעצה של חבר, ונהנתי מכל רגע מהם .

אחלה של רמקולים אם אתה לא רוצה להשתגע ומשהו רציני, תקנה אותם ומספיק לך מעל ומעבר.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

• תוכן חדש...