Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון תקציב רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בשרשור בנושא קניית רכב בתשלומים, רשמתי שאני משתמש במחשבון שבניתי באקסל לצורך חישוב התקציב שלי לרכישת רכב.

אתמול מישהו שאל אותי אם אני יכול לתת לו את המחשבון, אז חשבתי שהכי הגיוני שאני פשוט אעלה אותו בשרשור פתוח כדי שכל מי שירצה יוכל להוריד אותו.

מצ"ב קישור:

https://drive.google.com/open?id=0B2VEGT7EjCYObTRDaXVYMVNXYjQ

הוצאתי את רוב החישובים החוצה כדי שמי שישתמש במחשבון יוכל להתאים אותו לצרכים שלו, ואיפסתי את הפרמטרים האישיים שלי.

סימנתי את השדות הרלוונטיים לעריכה בכחול.

מקרא שדות לעריכה:

Gross Salary = שכר ברוטו לפנסיה

Additions = תוספות שכר לא לפנסיה (החזר נסיעות וכו')

Commute = הוצאות נסיעה חודשיות לעבודה (שלילי)

Living Expenses = הוצאות מחיה חודשיות (שלילי)

Pension % = אחוז ההפרשה שלך לפנסיה

License = עלות רישוי שנתית (כולל דמי עמלה למכון)

M Insurance = ביטוח חובה שנתי

Maintenance = הוצאות אחזקה שנתיות

Other Expenses = הוצאות אחרות (מותרות) - מינימום, מקסימום, ואחוז מהשכר נטו אחרי הוצאות מחיה כשבין המינימום למקסימום

Savings = הפרשות לחיסכון - מינימום, מקסימום, ואחוז מהשכר נטו אחרי הוצאות מחיה ומותרות כשבין המינימום למקסימום

Depreciation = ירידת ערך שנתית

CI % = אחוז גובה הביטוח המקיף (לא כולל ביטוח חובה) ממחיר המחירון הנוכחי של הרכב

Min CI = ביטוח מקיף (לא כולל ביטוח חובה) מינימאלי (ז"א, לא משנה כמה עולה האוטו, לא תמצא ביטוח מקיף בפחות מזה)

Taxes = מדרגות מס הכנסה

NI + HT = מדרגות מס בריאות ובטל"א

Points = נקודות זיכוי במס (כמות ושווי)

במידה ואתם מסוג האנשים ששמים הפרשות לחסכון בעדיפות גבוהה יותר מהוצאות מותרות, פשוט תשתמשו באחד במקום בשני.

אני בדקתי שהכל עובד אחרי שהוצאתי את השדות החישוביים החוצה, אבל במידה שפספסתי משהו, תרשמו לי ואני אעלה קישור עם קובץ מתוקן.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

• תוכן חדש...