Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לרישיון c1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש (ומתחת לגיל 18 עדיין) אני עומד להוציא רישיון c1 ואני רוצה לדעת אם ההגבלות של נהג צעיר וחדש תכפות לגביי גם אז. כמו הגבלה לשני נוסעים לדוגמא.

פורסם

אבל יש לי רישיון בדרגה גבוהה יותר, אין שינוי בנוגע להגבלות? מוזר לי שמותר יהיה לי לנהוג במשאית אבל להסיע רק שני אנשים.

פורסם

כרגע אני בעל רישיון בדרגה B עד 3,500 ק״ג אני עומד לעשות רישיון C1 עד 12,000 ק״ג ככה שאני אחזיק בישיון בדרגה גבוהה יותר. אני לא חושב שלאדם שמותר לנהוג במשאית יהיה מותר להסיע רק שני אנשים.

פורסם

זו עובדה, רישיון C1 לא פותר אותך מחוקי נהג חדש.

אתה מוזמן לפנות למשרד התחבורה ולספר להם למה לדעתך זה לא נכון ולהמליץ להם לתקן את החוק (בהצלחה עם זה).

המשך יום טוב גבר.

פורסם
כרגע אני בעל רישיון בדרגה B עד 3,500 ק״ג אני עומד לעשות רישיון C1 עד 12,000 ק״ג ככה שאני אחזיק בישיון בדרגה גבוהה יותר. אני לא חושב שלאדם שמותר לנהוג במשאית יהיה מותר להסיע רק שני אנשים.

זה שאתה חושב - משמע אתה קיים.

מעבר לכך - החוק לא שואל מה אתה חושב. הוא רק דורש כי תציית לו.

אם יש לך השגות, אתה מוזמן להצטרף לנבחרת בירושלים, ולשנות את החוק.

פורסם (נערך)

גם אם טייס F35 יוציא רשיון לפני גיל 21, הוא יצטרך להסיע רק 2 נוסעים... אין קשר לרמת הרשיון.

עריכה אחרונה על ידי ronshul
פורסם
אני שואל מחוסר ידע לא צריך לרדת עליי כל כך חזק

שילוב קטלני של מזל רע + ניסוח מעט מעצבן/ מתנשא

מזל רע - אחרי הניסוי האקדמי על צריכת דלק, הציניות עובדת שעות נוספות (אתה מוזמן לחפש את השרשור הזה, ולצחוק מעט..).

ניסוח מעצבן/ מתנשא - בהודעה מספר #3.

פורסם
אני לא חושב שלאדם שמותר לנהוג במשאית יהיה מותר להסיע רק שני אנשים.

למעשה, גם אחרי שתסיים את תקופת הנהג החדש או שתגיע לגיל 21 (ותפוג המגבלה של 2 נוסעים), תהיה מוגבל ל 8 נוסעים (בדיוק כמו כל בעל רישיון B).

פורסם

אם אתה עדיין נהג חדש לא משנה אם יש לך רישיון C1 או B או אופנוע אתה על פי חוק יכול להסיעה שני נוסעים אלה אם כן אחד מהם הוא בעל רישיון של מעל 5 שנים ומעל גיל 24 אתה רשאי להסיעה שלושה אם אני לא טועה.

פורסם

הוצאתי רישיון C1 אחרי השחרור בחינם כצ'ופר מהצבא. הוצאתי את הרישיון בעיקר בגלל הרכב הפרטי.

כשעברתי את הטסט המורה זרק משהו על זה שבנהיגה על המשאית עצמה אין חובת מלווה. על רכב פרטי יש, תבדוק את העניין בקשר למשאית.

• תוכן חדש...