Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מסחרי קטן, עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב מסחרי קטן (סגנון הברלינגו קנגו) לקראת עסק אינסטלציה שחבר מקים.

אשמח לדעת מה מומלץ בתקציב הזה, הנסיעות ככול הנראה יהיו קצרות.

מחפש רכב חסכוני ואמין , אבל שיוכל להתגבר על עליות.

פורסם

לי הייתה דובלו, זריזה מאוד ועם תא מטען גדול.

קח בחשבון שבכזה תקציב למצוא מסחרית שמורה מאוד קשה ולי היו כמה הפתעות עם הרכב.

צריכת דלק כ 1/16.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברלינגו, קנגו אמינות להפליא אבל כפי שציין יוליאן בסכום הזה תקבל כנראה נבלה שחוטה, תנסה לחפש איזה אימפרזה סטיישן הרבה פחות נוחה לעבודה,

הרבה פחות חסכונית

אבל הרבה יותר אמינה.

פורסם

אני מוכר את הרכב שלי, רנו קנגו 2009 יד שניה פרטית, יד ראשונה מליסינג. עבר 193,000 ק״מ. הרכב שימש אותי בתור פרייבט. קניתי אותו בגלל תצרוכת הדלק הנמוכה ותא המטען הגדול כך שאת העגלה של הבת שלי אני רק מעמיס מאחור מבלי לקפל. הרכב שמור ומטופל בזמן כולל היסטוריית טיפולים. שלח הודעה אם אתה מעוניין. ובלי שום קשר, רנו קנגו ששמרו עליו הוא רכב מעולה עם ביטוח מוזל יחסית לברלינגו ופרטנר משום שברישיון הרכב הוא מופיע כפרטי ולא כמסחרי.

פורסם

השד לא כזה נורא, יש מכוניות כאלה יחסית שמורות. לא הרבה אבל יש. המבחר ענק ואם מחפשים טוב, אפשר לאתר משהו סביר. לקנות רק מכוניות שהיו ביד האחרונה בידיים פרטיות או עסקים קטנים, כשבעל הרכב הוא זה שנוהג בו ולא עובד שכיר.

הכי מומלצת לדעתי ברלינגו/פרטנר (זה אותו דבר) עם מנוע 1.9 או 2.0, יש אותם עד מודל 2007.

• תוכן חדש...