Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות ה SMS של ישראכרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הלוואי והייתי מחוייב לפי הסמסים שאני מקבל, משום מה על 4 מתוך 5 עסקות אני בכלל לא מקבל סמס, הבנתי שיש בעיות עם תחנות דלק לדוגמא אבל גם עם חנויות אחרות אני לא מקבל....(או שזה רק אני?)

תוספת: האם השירות של בנק הפועלים (בתשלום טוב יותר? ונותן פירוט מלא? מניח שלא כי הוא נשען על ה API של ישראכרט אני מניח)

עריכה אחרונה על ידי yarongti
פורסם

עכשיו כשאתה מעלה את זה, גם אני לא מקבל סמס על כל ״גיהוץ״. לא שמתי לב לחוקיות מיוחדת אז אני לא יודע למה זה כך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה זז רק מעל 500 או 1000 ש"ח, כפי שאתה קובע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש גם אפשרות לקבל סמס על עסקאות משקל בודד (תופס גם לגבי זיכויים, אם וכאשר).

הסיבה היא השוני בין מערכות הסליקה של בתי העסק - יש כאלו שמדווחות, יש כאלו שלא.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם
בד"כ על עסקאות מתחת למינימום מסויים לא נשלחות הודעות SMS.

מהצצה זריזה הסכום הכי נמוך שנשלח עבורו סמס הוא 56 שח (אצלי בכל אופן)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא יודע איך זה בישראכרט, אבל אצל המתחרים אפשר להגדיר מה שאתם רוצים.

אצלי הגדרתי כל עסקה מעל 500 שקלים + כל עסקה באינטרנט בכל סכום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמה דוגמאות שאני חושב עליהן:

1. הבאת את הכרטיס לבת הזוג/אחד הילדים. אתה רוצה להיות במעקב מיידי על מה שקורה.

2. לוודא שהסכום שחוייבת הוא אכן הסכום הנכון, למקרה שלא בדקת את החשבונית לדוגמא או ברכישה באינטרנט.

3. סוף החודש - החשבון ארוך מאוד. יש מתב שמשהו יחמוק לך מתחת לראדר. בגלך זה סמס מיידי יותר יעיל.

פורסם
אני לא יודע איך זה בישראכרט, אבל אצל המתחרים אפשר להגדיר מה שאתם רוצים.

אצלי הגדרתי כל עסקה מעל 500 שקלים + כל עסקה באינטרנט בכל סכום.

באמקס דווקא יש סכום מינימום (אצלי בכ״א) של 500. חיפשתי אופציה לסכום נמוך יותר ולא מצאתי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
למה שארצה לקבל פירוט על כל עסקה שאני עושה בSMS?

יש ביטוח על העסקאות בכל מקרה..

אני משתמש בזה כהתרעה פסיכולוגית. הרי כל כך קל לגהץ שאתה עלול להוציא יותר ממה שרצית במהלך החודש, אז כל ״פינג״ כזה גם שובר את רציפות הגיהוצים וגם מראה לך את סכום החיוב.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
כמה דוגמאות שאני חושב עליהן:

1. הבאת את הכרטיס לבת הזוג/אחד הילדים. אתה רוצה להיות במעקב מיידי על מה שקורה.

2. לוודא שהסכום שחוייבת הוא אכן הסכום הנכון, למקרה שלא בדקת את החשבונית לדוגמא או ברכישה באינטרנט.

3. סוף החודש - החשבון ארוך מאוד. יש מתב שמשהו יחמוק לך מתחת לראדר. בגלך זה סמס מיידי יותר יעיל.

אצלי הכרטיסים העיקריים הם ישראכרט ואמקס, כך שסכום המינימום להודעה הוא 500 ש"ח.

לגבי הסעיפים שציינת - די מדהים אותי שאתה "נותן את הכרטיס לבת הזוג" - אין לה הכרטיסים שלה, שהיא יכולה לעשות בהם כרצונה? אם לא, זה משבר אמון רציני. אבל אאל"ט אתה נשוי טרי, אז עדיין לא התעדכנת. כך גם עם הילדים.

לגבי המעקב השוטף - אישית אני בודק את חשבון הבנק מספר פעמים בשבוע, אז כניסה לדף של כרטיס האשראי מאריכה את הפעולה בעוד דקה, ומאפשרת לגלות טעויות. לגבי חיובים במרשתת, ממילא הם אינם מיידיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספיראל נתתי אופציות תיאורטיות למדוע מישהו ירצה הודעות סמס באשראי. לא רשמתי שבגלל זה אני רוצה או שיש לי בכלל וברור לי שיש כאלו שלא רוצים או מתנהלים אחרת.

רק ניסיתי לתת דוגמאות לשאלה של הבחור.

זהו.

הלכתי לקחת מאישתי 20₪ לא.צהריים..

• תוכן חדש...