Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירות ה SMS של ישראכרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שארצה לקבל פירוט על כל עסקה שאני עושה בSMS?

יש ביטוח על העסקאות בכל מקרה..

כדי שאם מישהו זייף לי את הכרטיס שאני אדע על זה בזמן אמת, אוכל להגיב מיד מול חברת האשראי, ולא ב 2 לחודש כשסכום החיוב החודשי יורד לי מהחשבון ואני רודף אחרי הזנב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
כמה דוגמאות שאני חושב עליהן:

1. הבאת את הכרטיס לבת הזוג/אחד הילדים. אתה רוצה להיות במעקב מיידי על מה שקורה.

סתם לשם ההתקטננות, כל עוד מדובר בעסקה חתומה זה לא תקין. הכרטיס הוא שלך ולא אמור להיות מכובד אם מישהו אחר עושה בו שימוש, גם אם הוא בן משפוחע. בפועל, אף אחד לא בודק כל עוד לא מדובר בעסקה גדולה/חשודה.

פורסם

אני בחיים לא אתן את כרטיס האשראי לאישה. מה פתאום.

....

(היא זוכרת את המספר בע"פ, כולל ספרת ביקורת...)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לגבי זיהוי פעילות לא חוקית:

1. כאמור, אני עובר על החשבון פחות או יותר כל יום.

2. אתה מבוטח, והניסיון שלי הוא שמחזירים את הכסף, זה רק עניין של מספר שבועות..

3. מערכות הבקרה הפנימיות של חברות האשראי יעילות, היו לי 2-3 מקרים של ניסיון הונאה בלי גניבה פיזית של הכרטיס אלא ככל הנראה זיוף, ישראכרט עלו על זה בזמן העברת הכרטיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם לא ברור - אני בעד שימוש בשיטת ה-SMS . פשוט, יש מספיק דרכי מעקב נוספות

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לכל מי שחושב שניתן בישראכרט להגדיק רק מעל 500 או 1000 זה לא נכון, ניתן להגדיר גבוה מ 0

ועדיין אני לא מבין איך אני לא רואה כל עסקה, מישהו משתמש בשירות של פועלים?

• תוכן חדש...