Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת רכב, סי 1 2013, קלאץ הלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ברשותי סי 1 שנת 2013 עם 100 אלף קילומטר,

לפני מספר ימים הקלאץ שבק חיים,

לאחרונה בעקבות מעבר למקום רחוק, יש לי נסיעות של כמעט 80 - 100 ק״מ ביום,

הרכב נשחק מהר מאוד מהנסיעות האינטנסיביות,

חשבתי לרדת בשנתון על מנת להביא רכב עם מנוע גדול יותר, דוגמא מזדה 3-6 בעלות מנועי 2000, הונדה סיווק, B4 וכו׳

הבעיה היא, שאני מעוניין לבצע החלפה אצל סוחר/חברה מסויימת, הקלאץ כמובן יתוקן לפני ההחלפה,

רציתי לשמוע לעצתכם, מבחינת שיקולים, הכי חשוב לי אמינות, פחות דלק.

תודה.

פורסם

קלאצ' שסיים את חייו ב100K זה לא רע בכלל,

למה צריכת דלק לא מעניית אותך? ב100 קילומטר ליום אלא אם אתה לא משלם על הדלק זה אמור להיות בראש העדיפויות שלך, ההפרש בהוצאות דלק יהיו אסטרונמיות בין הרכבים שציינת לC1.

לדעתי מבחינת השחיקה של הרכב כבר נסעת איתו יחסית רבה ואין סיבה שלא תישאר איתה כבר, אם אישית כואב לך כבר מהרכב(יכול להבין, לעשות 100 קילומטר ביום על רכב מיני) זה משהו אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קלאץ הלך אחרי 100K ק"מ? דווקא נתון סביר מאד. סה"כ בלאי סביר, החלפת קלאץ עם או בלי גלגל תנופה היא דבר דיי פשוט.

אגב קלאץ לא נשחק בגלל נסיעות ארוכות(מניח שבין עירוניות), דווקא נסיעות בתוך העיר ובפקקים עלולות לשחוק אותו הרבה יותר.

הכוונה שלי היא שאם השיקול שלך הוא אמינות אז לאו דווקא כדאי לך להחליף רכב, בטח בטח לרכב מסוחר.

פורסם (נערך)

להחליף רכב רק בגלל קלאצ' שנשחק זה בערך כמו להחליף רכב בגלל צלחות בילום שנשחקו.

לנסיעה בין עירונית של 100 ק"מ ביום הייתי מעדיף רכב קצת יותר גדול - לא רק משיקולי נוחות אלא, ובעיקר, משיקולי בטיחות. אבל כנראה בכיוון של משפחתית קטנה, לא יותר מזה.

ראשית צריך לדעה מה התקציב, לרכישה ולאחזקה שוטפת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...