Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה RAV4 היברידית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב עם ביצועים טובים וסט כמעט מלא של מערכות בטיחות אקטיביות (בדגש על בלימה אוטונמית, בקרת שיוט אדפטיבית ושמירה על נתיב), עדיפות לרכב שקט ועדיפות קלה לג'יפון גבוה אבל למרות כל האמור בהמשך, אין לי שום עדיפות לרכב היברידי.

עשיתי נסיעת מבחן על האחיות נירו/יוניק וקשה להגיד שהתחברתי לנמרצות שלהן או בכלל, את הH-CR ראיתי בתצוגה אבל המראה אגרסיבי מדי, הביצועים על הנייר לא מבשרים טובות ומבנה החלונות המיקרוסקופיים מאחור השאיר שדה ראיה משופע ביבשות מתות (המונח "שטחים מתים" לא באמת מתאר את עומק העיוורון הטריטוריאלי שקיים שם).

הסתכלתי למעלה והצידה אבל קשה למצוא רכבים אחרים ביבוא סדיר עם מערכות בטיחות שכאלה למעט מספר רכבי פרימיום במחירים מיוחדים במיוחד. כן, יש אאוטלנדר אבל מעבר לביצועים הדי רעים לרוחב שורת הדגמים, היא פשוט ענקית והיא משדרת, לי לפחות, משהו מאוד מסחרי. גם אין לי משפחה מרובת ילדים שזקוקה לשורה שלישית.

לפני מספר ימים ראיתי שטויוטה מציעים היום את הRAV4 בגירסאות מאובזרות מאוד כשהגרסה ההיברידית שלה מציגה ביצועים די טובים. הרכב אמנם גדול אבל נראה טוב לטעמי (אחרי מתיחת הפנים מלפני שנה) והביקורות בחו"ל מציגות רכב שנחשב פופולארי למדי ואמין. לא מציג אחיזת כביש מופתית אבל שקט למדי ומהיר. חיפשתי כאן התייחסויות לרכב ויש בערך כלום (נראה שבעבר הרכב היה לא אטרקטיבי בשל מחיר גבוה ואבזור דל).

אז מישהו מכיר? קנה? לקח לנסיעת מבחן? התרשמויות כלשהן? הגיגים רלוונטיים? אלטרנטיבות נוספות שלא ציינתי?

תודה!

פורסם

ג'יפון חזק, מהיר ומאובזר במערכות בטיחות אקטיביות - קיה ספורטאז' GT.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

הראב4 מכוער ומסחרי בדיוק כמו האוטלנדר רק תמחור גבוה מדיר אותו מכבישנו.

כחבילה אינו אטרקטיבי במחיר.

אין קשר בין אוטלנדר לילדים. זהו סגמנט שלם שנראה ככה ורובו משמש רק ל 4-5 איש.

אבל אם התחברת אל ראב4 אז אין בו משהו גרוע. לך על זה. לי הוא נראה קצת צפוף אבל זה כי אני מגיע עם משפחה.

אנשים קונים ראב4 בעיקר כדי לא לאבד הרבה אחוזים במכירה. גם זו סיבה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
וכל השאר לא מתקרב בדיוק הבטיחותי, גם לא אאודי A8

מה יש בספורטז׳ שאי אפשר למצוא בשום רכב אחר?

פורסם

הספורטאג' הוא רכב חביב ביותר אבל גם בGT הבכירה אין בקרת שיוט אדפטיבית ולמרות שהוא רכב לא זול בעליל, יש בו כמה בחירות אבזור משונות של היבואן כמו מערכת השמע עם המסכונצ'יק והעדר מצלמת רוורס. בכל מקרה, אני לא מעוניין ברכב בלי בקרת שיוט אדפטיבית...

פורסם

אפשר לבחון את הטיגואן. דגם ה2.0 המאובזר עולה כ210k, עם זמן אספקה ארוך מאוד.

בקרוב מאוד יכנס גם הקודיאק של סקודה. מחיר לא ידוע ( הערכה שלי באותו סדר גודל כמו הטיגואן).

פורסם

אני מודה שאני מופתע שצ'מפיון מביאים אותה עם בקרת שיוט אדפטיבית אבל לVAG יש רכבים איומים מבחינת אמינות ויבואן מזעזע... פעמיים אכלתי מהם מרורים ואני לא חוזר לשם.

למען הדורות הבאים אני אעדכן שעשיתי נסיעת מבחן על הRAV4. היא נראית לא רע, היא נוחה למדי אבל הנמרצות של הרכב היא רק על הנייר. במציאות אפשר להתחנן שהתיבה הרציפה תעבור על הקטלוג ותשנן את מה שנדרש ממנה כי אפילו בזמן שהרגל מרוחה על דוושת הגז, ואפילו במצב ספורט, לא מקבלים שום תגובה שמזכירה את הנתונים היבשים של הרכב.

• תוכן חדש...