Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2014 מליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לנו אפשרות לרכוש טויוטה קורולה SUN (עליה לכביש פברואר 2014) דרך הליסינג של העבודה שלי, זה היה רכב צמוד של עובדת מבוגרת (ובעלה, מן הסתם) שעבר 36,000 ק"מ בשלוש שנים. חברת הליסינג נותנת 15% הנחה מהמחירון של לוי יצחק, הם לא יעשו יישור קו ולא נותנים אחריות, כלומר צריך לקנות את הרכב as is. כמובן שנעשה בדיקה לפני הקניה לוודא שהכל בסדר. קצין הרכב טוען שלא יורידו מעבר ל 15% כי הרכב במצב טוב ועם ק"מ נמוך והוא ייחטף מהמגרש.

העובדת שנוסעת ברכב סיפרה שהאוטו לא היה בתאונה ולא היו תקלות פרט לדבר אחד - יש לפעמים ניתוקים של הרדיו כשמופעלת מצלמת הנסיעה לאחור או ניתוקים כמופעלים חיישני רוורס. קצין הרכב אומר שכראה יש בעיות בהתקנת המולטימדיה ואפשר לנסות לפתור את זה לפני הרכישה ושלא בטוח יעלו על זה בבדיקה במכון מורשה כי זאת בעיה שבאה ועוברת ולא תקלה קבועה. אם הרכב יימסר עכשיו לתיקון, אני לא כל כך סומכת שחברת הליסינג תנסה באמת לתקן את התקלה כי בשבוע הבא העובדת מקבלת את הרכב החדש שלה והרכב הזה משתחרר וקונה אחר לא ידע שהיו בעיות באלקטרוניקה, אז למה שישקיעו עכשו בתיקון?

האם להערכתכם זוהי קניה כדאית? הנסועה שלנו נמוכה, בסביבות 15,000 ק"מ בשנה, יש 2 ילדים קטנים עם אופציה לעוד אחד בעתיד. חשובה לנו הבטיחות וגם שיהיה "ראש שקט" מבחינת התקלות.

תודה רבה מראש לעונים!

פורסם

תקלה זניחה כזו לא צריכה להשפיע על ההחלטה.

קילומטרז' מאוד נמוך, במיוחד לרכב ליסינג.

את יישור הקו תעשו בעצמכם. אם הכל תקין- רק החלפת שמן ופילטרים.

בהשקעה של כמה מאות שקלים אפשר לקחת את הרכב לבדיקה.

פורסם

היה לי בליסינג את אותו רכב בדיוק ואפילו מאותו חודש :-)

בעייה דומה למה שאת מתארת עם המולטימדיה קרתה גם לי ונפתרה לאחר החלפתה בחברת הליסינג .

אצלי היא היתה נתקעת באופן אקראי , לחצנים לא מגיבים וכו' . כנראה יש בעיות עם ההתקנה המקומית

לגופו של הרכב - אני עשיתי איתו 120000 ק"מ בפחות מ 3 שנים . אמינות מוחלטת וכמו שנאמר לך - הרכב יחטף מהר

פורסם

לפי דעתי האישית:

1. אין טעם על סמך מה שאמרת לזרוק 500 שקל על בדיקה.

2. הוא ייחטף עוד באותו היום שיגיע למגרש.

3. רכב מעולה מכל הבחינות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

הרכב בנתונים שנמסרו יחטף במהירות מחברת הליסינג. לקורולה יש ביקוש מטורף. הנחה של 15% לטויטה בהחלט טובה. מומלץ לקחת את הרכב בהנחה שהמידע אמין......

פורסם

שורות שורות חונות הקורולות בכל חברות הליסינג.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הם יחנו שם עוד הרבה זמן לאור השוק הרצחני שלהם. מבקשים על רכב ליסינג שחוט 5 אחוז פחות למה? כי זה טויוטה, אז במקום שתעוף תוך יום היא תעוף תוך חודש גם נכון.

קיצר, אלו השמורות (עד כמה שניתן לומר על רכב ליסינג שמור, לדוגמא מה שהבחור העלה פה), כאמור אלו השמורות עם הקמ הנמוך לא מגיעות בכלל למגרשים.

לקורולה יש שוק מטורף עד בלתי נתפס בכלל רכב טוב לא מחזיק יום בלוחות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

בנוסף לפי דעתי קורולה בת 2- 3. שעשתה 30 אלף ברגוע איזה יישור קו מדובר בדיוק ?!

תבדוק מתי עשו טיפול אחרון (טיפול שני או שלישי), ומשם תספור שנה ותעשה מתיי שיגיע הזמן.

פורסם
לפי דעתי האישית:

1. אין טעם על סמך מה שאמרת לזרוק 500 שקל על בדיקה.

2. הוא ייחטף עוד באותו היום שיגיע למגרש.

3. רכב מעולה מכל הבחינות.

אתה קונה רכב בעשרות אלפי שקלים - תזרוק כסף חופשי על בדיקה, למה שלא תיתן למישהו לבדוק את המרכב של הרכב? אולי יעלו על בעיה?.

אל תסכים לקחת ללא בדיקה שלך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

המון תודה על כל התגובות!!!

לגבי גובה ההנחה - האם הורדה של 15% מהמחירון היא סבירה? עד כמה לדעתכם אפשר להוריד את המחיר בהתחשב בנתונים של הרכב?

פורסם

לדעתי רכב בינוני ואפור, האמינות זו נקודת האור שלו היחידה.

נראה לי הגיוני הירידת ערך שתיינת מה גם שזה ליסינג ועוד רכב 3 שנים בערך על הכביש, ויש המון כאלו בואו נודה בזה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
המון תודה על כל התגובות!!!

לגבי גובה ההנחה - האם הורדה של 15% מהמחירון היא סבירה? עד כמה לדעתכם אפשר להוריד את המחיר בהתחשב בנתונים של הרכב?

רכב מבוקש עם ק"מ כל כך נמוך לא יקבל שום הנחה מעבר ל15%

פורסם

שווה קניה ביחוד בשל העובדה שיש לך היסטוריה אמיתית ומדוייקת של הרכב מיומו הראשון, חברת הליסינג תמכור אותו מהר ובהנחה קטנה יותר מ15% אם אתה לא תיקח אותו.

פורסם

ההנחה הוגנת לאור הק"מ הסופר נמוך. העובדת הזו עשתה לחברת הליסינג טובה גדולה.

הייתי בכ"ז לוקח לבדיקה, בעיקר בגלל ענייני תאונות. מבחינת מכניקה אין מה לדאוג, הרכב לא נסע בכלל.

קחי בחשבון שזה הדגם הפחות מאובזר והמחירון מראש מנופח ודומה מאוד למחירון של רכב מאובזר - לא יודע מה ההבדלים באופן כללי בין רמות הגימור, אבל חובה להביא אותן בחשבון.

פורסם

אישית, לא מאמין שימכרו לך אותו בפחות 15 אחוז מחירון.

וגם אם כן יעשו מחירון משוכלל ואז תאמר תודה אם 10 אחוז פחות ממחירון מלא.

אכן הדגם לא מאובזר= חסרים הדברים שכן גורמים לרכב להיות יותר.

בכללי לדגם הזה שוק חזק מאוד. רכב פנטסטי,(שאל כאלה שיש להם), כן יש הרבה אבל לא למכירה/ או למכירה אבל ...

• תוכן חדש...