Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיוב פח אשפה ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, ע"פ החוק / תקנה צריך שיימצא פח אשפה ברכב ...

שאלתי היא; האם חייבים לשים את פח האשפה מהגומי כשיש פחון כמו שיש מתחת למשענת היד ?

תודה ויום טוב.

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

החוק הזה נחקק במדינת ישראל בתחילת שנות השבעים.

מכוני הרישוי אינם מכשילים בטסט בגלל חסרונו של האשפתון, רובם פשוט שמים אשפתון מפלסטיק נשתלה על גב המושב, ועליו פרסומת למכון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פקודת התעבורה

370ב. ברכב נוסעים פרטי, ברכב פרטי דו-שימושי וברכב מסחרי שנרשם אחרי ט"ו באייר תש"ם (1 במאי 1980) יותקן סל-אשפה מסוג שאישרה רשות הרישוי בהודעה ברשומות ובמקום שאישרה בהודעה.

פורסם
סליחה על הבורות ? אבל איפה נחקק חוק מפגר שכזה? אשמח לראות..
החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה אנשים זורקים זבל מחלונות הרכב. ואני ראיתי במו עיני אנשים זורקים תוך כדי נסיעה בקבוקי ליטר וחצי וחיתולים משומשים. החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה אנשים לא מבינים שאם הם זורקים סיגריה בוערת בקיץ לשדה קוצים תפרוץ שריפה. החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה צידי כל כביש מהיר נראים כמו מזבלה.

החוק המפגר הזה לא נחקק בשוויץ. אתה יודע למה? כי שם אנשים לא צריכים שאי זריקת חיתולים משומשים מחלון הרכב בכביש מהיר ואי זריקת סיגריות בוערות לשדה קוצים יעוגנו בחוק.

החוק המפגר הזה נחקק כי יש אזרחים מפגרים או רעי לב שזה לא נראה להם טריוויאלי להחזיק פח ברכב.

והחוק המפגר הזה צריך להאכף ביתר חומרה. לדעתי עדיף שיעזבו בשקט את שמשתיל באקטים ורתמות, אבל יורידו מהכביש רכב בלי פח זבל.

פורסם

אצלי באוטו אין פח ומעולם לא זרקתי/אזרוק לכלוך החוצה.

זה הכל עניין של חינוך, ראיתי מספיק רכבים עם פח מתגלגל לו אי שם בחלק האחורי של האוטו שנזרקו מהם סיגריות/בקבוקי שתיה/שקית זבל של הבית (כן כן, גם דבר כזה ראיתי).

לכולם סימנתי מהחלון "250" על שום 250 הזוזים שהם ישלמו כאשר הדו"ח שלי יגיע למשרד לאיכות הסביבה.

שוב פעם מדינת ישראל מתעסקת בשטויות במקום לחנך את האזרחים, אולי אם אנשים יתחילו לעשות עבודות שירות בנקיון הם יפסיקו לאט לאט ללכלך.

לפני חודש תפסתי מישהו יוצא לשניה מצד הנוסע של האוטו וזורק בקבוק שתיה זריקת "וו" אה-לה קארים עבדול ג'אבאר בעליה של שבעת הכוכבים מכוון דרום. (ממש ליד הרמזורים)

שאלתי אותו "לא חבל לזרוק לכלוך מהאוטו?" אז הוא ענה לי במבטא שמסגיר את מגוריו בצפון (והמבין יבין) "לא לא אחי, יצאתי החוצה וזרקתי, זה לא היה מהאוטו..."

לך תבנה מדינה.

פורסם
ספר לי רק איך אתה מסמן 250 ?QUOTE]

2.5 כפול מאה אבל צריך להיות ממש זריז עם האצבעות.

הקושי האמיתי הוא לעשות את ה -ש"ח :wink:

GOT סחוג?

פורסם
ספר לי רק איך אתה מסמן 250 ?QUOTE]

2.5 כפול מאה אבל צריך להיות ממש זריז עם האצבעות.

הקושי האמיתי הוא לעשות את ה -ש"ח :wink:

תזהר רק לא להכנס בעמוד או איזה הולך רגל בזמן שאתה מדבר בשפת הסימנים. :roll:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה אנשים זורקים זבל מחלונות הרכב. ואני ראיתי במו עיני אנשים זורקים תוך כדי נסיעה בקבוקי ליטר וחצי וחיתולים משומשים. החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה אנשים לא מבינים שאם הם זורקים סיגריה בוערת בקיץ לשדה קוצים תפרוץ שריפה. החוק המפגר הזה נחקק במדינה בה צידי כל כביש מהיר נראים כמו מזבלה.

החוק המפגר הזה לא נחקק בשוויץ. אתה יודע למה? כי שם אנשים לא צריכים שאי זריקת חיתולים משומשים מחלון הרכב בכביש מהיר ואי זריקת סיגריות בוערות לשדה קוצים יעוגנו בחוק.

החוק המפגר הזה נחקק כי יש אזרחים מפגרים או רעי לב שזה לא נראה להם טריוויאלי להחזיק פח ברכב.

והחוק המפגר הזה צריך להאכף ביתר חומרה. לדעתי עדיף שיעזבו בשקט את שמשתיל באקטים ורתמות, אבל יורידו מהכביש רכב בלי פח זבל.

אין מה להגיד- דברים כדורבנות:mm_yeah:

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם

האמת... סיפור קצת מביך - אבל לפני שנה כשניסיתי לסמן את זה בתנועות ידים ושפתיים בפעם הראשונה - נראיתי כמו ייצור מפגר שמנסה להגיד "אבדהגרק!"

מאז יש לי דף בו כתוב בכתיבה תמה 250 ש"ח.

פורסם

יש לך תעודת נאמן נקיון? אם כן איפה מוציאים?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...