Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב סופר מיני ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב מיני/סופר מיני ידני (אלא אם מבחינה כלכלית משתלם יותר אוטומט).

מאוד חשוב שהרכב יהיה בטיחותי!!!

עדיפות למרווח וכמה שיותר זול אבל רכב בטיחותי זה הכי קריטי.

ידוע לי שסקודה סיטיגו נבחרה למכונית בטיחותית יותר, הודות לאבזור, אל מול קיה פיקנטו לפחות לפי שנה שעברה. האם זה עוד רלוונטי בדגמים החדשים? תודה רבה!

פורסם

מה התקציב שלך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כמה שיותר זול, כמה שיותר בטיחותי. מעבר לזה אין מגבלת מחיר. כמובן לא רכב במיליונים אבל רכב חדש בתחום הסביר והממוצע. כמדומני המחירים בתחום הזה הם עד ה80 אלף, תקן אותי אם אני טועה... פיקנטו קצת יותר מ60 והסיטיגו באיזור ה70.

פורסם

נכון לעכשיו זה לא רלוונטי, הפיקנטו החדשה קיבלה גם מערכת לבלימה אוטונומית כמו שיש בסיטיגו, וטרם עברה מבחני ריסוק.

פורסם

עד לא מזמן היה מבצע על רנו קליאו ידנית ב70 אלף,אמנם אין לה מערכות בטיחות כמו בלימה אוטונומית אבל הרכב גדול יותר,זריז יותר ומאובזר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז על מה אתה ממליץ? נראה שהפיקנטו החדשה בטיחותית מאוד ודי זולה. זקוק לרכב ואולי לא תתבצע בחינת הריסוק עד למעמד הקנייה שלי.

פורסם

לא ידוע עד כמה היא בטיחותית לעומת שאר רכבי המיני.

פורסם

מה גורם לך להטיל ספק? כל כתבה או בלוג עליו מהלל את מערכות הבטיחות של הפיקנטו החדשה..

איזה דגמים יכולים להוות אלטרנטיבה טובה ובטיחותית יותר לפיקנטו?

פורסם

מערכת הבטיחות זה נחמד מאוד אבל במקרה של תאונה לא תעזור.

אני לא חושב שהפיקנטו תיכשל במבחן הריסוק,אבל אם הבטיחות כול כך קריטית אולי יהיו רכבים שיקבלו ציונים טובים יותר כמו הטווינגו או הספארק למשל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

עדיין לא מצאתי דגם באותו סדר גודל שמהווה אלטרנטיבה יותר טובה מהפיקנטו 2017.

נכון, הפיקנטו ממש לא מושלמת. הרכב האחרון שנהגתי בו היה סקודה סיטיגו והוא היה נחמד מאוד, גם מאוד בטיחותי לפי המבחנים והדירוגים.

עם זאת, לא מצאתי דגם חדש (שוב, מלבד הסקודה הסיטיגו - שאגב, דגם 16 שלה היה זול מדגם 16 של פיקנטו) שהוא גם זול, גם בטיחותי וגם נחשב לטוב.

מה דעתכם על הסיאט מי?

פורסם

אין פה שאלה, שאלת על סיאט מי, היא תאומת סיטיגו עם מנוע עם 75 כ"ס לעומת 60 בסיטיגו.

יש גם את התאומה שלהן , הפולקסווגן אפ! שצריכה להיות קצת יותר מבחינת תא נוסעים, גם עם 75 כ"ס.

פורסם

כן, אבל אני מדבר על בטיחות

בעוד שהסקודה בטיחותית מאוד

הסיאט היא "ככה ככה", לפחות על הנייר

• תוכן חדש...