Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, לפני כמה שבועות עשיתי תאונת דרכים, הרכב שבבעולתי מזדה 3 ספיריט ירד מהכביש על ידיי השמאי.

אז מצאתי למי למכור את הרכב, חוץ מכך שאני מביא לרוכש את הרכב המושבת וומקבל את הכסף כמו שסיכמנו, יש דברים נוספים שצריך לעשות מול משרד הרישוי אולי? דברים שכדאי לדעת שלא יגרם לי נזק עתידי כמו העלאה חוזרת לכביש..?

תודה,

יעקב.

פורסם

השמאי הוריד את הרכב מהכביש במשרד הרישוי? יש בידך מסמך המאשר זאת?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

השמאי לקח את הרישיון רכב ואמר לי שיעשה את זה, עניין של יומיים שלושה, יום ראשון ניפגש והוא יביא לי את האישור שהרכב מורד מהכביש וגם אביא לו את הכסף של הדוח שמאות.

מה הלאה, לאחר שיש לי את האישור שהרכב ירד מהכביש?

עריכה אחרונה על ידי yacovmateo
פורסם

אז אתה יכול למכור אותו בלי חשש, כי השמאי כבר הוריד אותו מהכביש. בכל מקרה תחתים את הרוכש על מסמך שידוע לו שהרכב לא נועד לתנועה בכביש, והוא נמכר לפירוק בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...