Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Golf V5 - במה מדובר בדיוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

רציתי לדעת אחת ולתמיד אילו נתונים יש בגולף v5 ומה מפריד אותה משאר הגולפים בנפחים המוכרים

(1.6 ,1.8 ,2.0) וכמה נפח מנוע יש לה בעצם, כי פעם אומרים לי שהיא חזקה פעם אומרים לי יש לה מגדש טורבו ופעם אומרים לי שלא, אז אם בא לכם לעזור לי ולעשות לי קצת סדר בשחיתות, אני אשמח.

ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

בלינק שהבאת שהוא משנת 97, רק ב-97 יצא דגם כזה או שיש שנתונים יותר חדשים?, אגב, כמה כוחות סוס יש לו?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
אם אתה מכיר את כל המפרט הטכני שלו, שדר, אל תתבייש.

ממה שלמדתי על RF לא מספיק שבצד אחד מישהו ישדר, צריך שבצד השני מישהו יקלוט.

אז אם אתה לא קולט, לא חבל שהוא ישדר סתם?:evil:

קיבלת לינק לCARFOLIO.

עכשיו לך חפש (בקארפוליו ובמנוע החיפוש של הפורום. בהצלחה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...