Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ גולף מודל 91

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

ברשותי גולף אוטמטית 1600 מודל 91, 230,000 קמ

הרכב במצב טוב אבל לאחרונה מתחיל לעשן ויש נזילות שמן, אני מעונין לשפץ אותו אבל לא מוצא מוסך שמסכים לטפל ברכב כזה ישן

אשמח לשמוע המלצות על מוסך אמין שמנוסנ בשיפוץ רכבים כאלו באזור רחובות - ראשון לציון

עריכה אחרונה על ידי Nqo1
פורסם

מדובר ברכב בן 26 שנה כך שכל חלק שנוגעים בו הוא בסכנת שבר בגלל עייפות החומר. תצטרך למצוא מישהו עם המון סבלנות וזמן.

יש סנטימנטים ריגשיים כלפי הרכב שאתה מעדיף להשקיע בו?

פורסם

יש סנטימנטים לרכב, הוא יד ראשונה.

הרכב טופל בעבר במוסך רון. הוא לא מעונין יותר להתעסק ברכבים כאלו ישנים

פורסם
שלום לכולם

ברשותי גולף אוטמטית 1600 מודל 91, 230,000 קמ

הרכב במצב טוב אבל לאחרונה מתחיל לעשן ויש נזילות שמן, אני מעונין לשפץ אותו אבל לא מוצא מוסך שמסכים לטפל ברכב כזה ישן

אשמח לשמוע המלצות על מוסך אמין שמנוסנ בשיפוץ רכבים כאלו באזור רחובות - ראשון לציון

פנה אלי לפרטי

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
יש סנטימנטים לרכב, הוא יד ראשונה.

הרכב טופל בעבר במוסך רון. הוא לא מעונין יותר להתעסק ברכבים כאלו ישנים

באמת??? אני ממש מופתע לרעה מהתשובה הזאת.

פורסם
באמת??? אני ממש מופתע לרעה מהתשובה הזאת.

אפשר להבין אותו באיזשהו מקום..

ואני אומר את זה בתור מכונאי רכב שבבעלותי שני רכבים כאלה.

חלקי חילוף לא תמיד נמצאים על המדף ולוקח יום יומיים עד שמגיעים, בעל עסק לא יכול להרשות לעצמו להעמיד רכבים על ליפטים.. רכבים ישנים סובלים מבלאי גדול בכל המערכות והרבה קומבינות שנעשות במהלך השנים.. צריך הרבה סבלנות וכבוד לרכב ישן, לא כל בעל עסק יכול להרשות לעצמו..

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אין לרון שום סיבה לטפל בכאלו. אין שם כסף, וכל הצעת מחיר הלקוח מתעצבן כי הוא גובה ממנו פעמיים את עלות הרכב. תשתמש בו ובחברים מהפורום ומהאספנות לייעוץ (אני בטוח שהוא גם ישמח לתת עצה בשאלות נקודתיות) ותתחיל לטפל לבד, אחרת זה לא כלכלי לך להתעסק עם הרכב, גם אם זה יד ראשונה.

פורסם
ההמלצה הכי טובה שתוכל לקבל כאן היא להגיע למוסך רון בתל אביב, תקבל את מוסך הבית של VAG.

לדעתי רון למטפל כבר ברכבים אלה מכיוון שקשה להשיג חלקי חילוף זמינים לרכישה מידית.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני והפורום לא חברים כל כך טובים ואני לא מסתדר בשליחת הודעה פרטית.. 0542007679 אתה מוזמן להתקשר

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אני ממליץ לך שתפרט יותר כאן בפורום:

לאיזה רמה אתה רוצה להגיע.

האם הרכב יהיה בשימוש יומיומי.

מה בדיוק התקלות שיש, איזה סוג עשן, איזה נזילות, תעלה תמונות.

כמה כסף אתה חושב להשקיע.

האם יש לך ידע בסיסי ויכולת לעשות חלק מהדברים לבד.

גולף 2 זה אוטו מצויין לתחילת לימוד עצמי, הוא פשוט מאוד ויש עדיין חלקים, אולי לא בזמינות מירבית אבל יש. יש המון ספרות טכנית באינטרנט לדגם הזה.

כמה שתשקיע יותר בשאלה, תקבל תשובות יותר מפורטות.

• תוכן חדש...