Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מוסך מורשה יבואן על מנת לבצע טיפול 30 אלף , שנה שעברה ביקרתי במוסך היבואן באיקאה ורצו 1300 שקל להחליף כמה פילטרים , בסוף ביצעתי במוסך באשדוד וגם שם לקחו 670 ש'ח אבל עירבובו בין שתי סוגי שמנים וזה גם עיצבן אותי .

לפני כמה ימים שוב ביקרתי במוסך באיקאה וביקשתי הצעה נוספת , אותה הצעה 1300 שקל להחליף את כל המסננים, בלי שום בדיקה מה היצרן דורש להחליף , מאכזב מאוד , אין הרבה מוסכים לרכב הזה

בתודה

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

לגבי דרישות היצרן לגבי טיפול, קיימת חוברת שנמסרה לך יחד עם הרכב.

לא נתנגד לחוות דעת אישית מהרכב אחרי 30000 ק"ם.

והכי חשוב כמובן, נושא האמינות.

תודה.

פורסם

כתוב שם שב30 אלף צריך להחליף שמן ברקס , במוסך הוא לא ידע את זה ולא נתן הצעה . במחירון חלפים פילטר שמן עולה 50 שח כולל מעמ, לא ברור לי כמה הם מחייבים על עבודה ואיך הגיעו למחיר כזה , גם בקשה להצעת מחיר הוא לא שש להוציא . פשוט שירות מעצבן

הרכב נחמד , צריכת דלק 1/13 . נגמר המצבר לפני כמה ימים והוחלף באחריות .

פורסם

מניסיון של שלושה ימים בלבד, בסך הכל רכב נחמד מאוד לטעמי. אבל הבעיה שמרביתנו לא חושבים עליה (ואגב גם לגבי מכוניות אחרות) היא שלקוח פוטנציאלי כבול אך ורק למוסכי היבואן. זה רכב לא מוכר וגם לא נפוץ אז אני מעריך שהחלפים היחידים מגיעים מלובינסקי. ידע ספציפי גם לא קיים אצל מוסכים שלא עברו השתלמות על הרכב עצמו. לא שבעייתי לטפל או לתקן רכב כזה, אבל לכל רכב יש מכלולים או מחלות שטיפוסיים לו. לגבי החלפים, זה רכב סיני אז אפשר כמובן להזמין מאליאקספרס... (-:

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

שים לב שהרכב בא עם חמש שנות אחריות מהיצרן - עיגול פינות בטיפולים - ותמצא את עצמך בלי אחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה מכיר מורשה יבואן זול?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאכזב מאוד , אין הרבה מוסכים לרכב הזה

1. אתה לא יכול להכנס לכל מורשה לובינסקי? יש מוסכים יעודיים ל MG?

2. המוסך באשדוד זה גם היה מוסך מורשה או סתם מוסך כללי?

3. מה זאת אומרת ערבבו שני סוגי שמן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש רשימת מוסכים באתר , המוסך באשדוד מורשה יבואן , הם לקחו סוג שמן שמו במנוע ברגע שנגמר לקח שמן מסוג חברה אחר ושמו

פורסם
פותח השרשור ציין שבשנה שעברה , כניראה טיפול 15 היבואן רצה 1300 שקל. זה המון גם למוסך שמטפל במאייבך
יש הבדלים בין המחירים במוסכים,לא מובן למה אבל יש,בסופו של דבר הוא עשה טיפול ב670 שקל,סביר לגמרי לטיפול ראשון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...