Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחליף הולם לבלנו 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רזי, חייב להסכים איתך. אבל לפני כשנה ביקשתי הצעת מחיר לפחחות וצבע משני פחחים שונים במחשבה להשקיע מעט, לרצות את הגברת ולסחוט מהרכב עוד שלוש ארבע שנים, שניהם שכנעו אותי לוותר על ההרפתקה. הרכב כבר לא נראה כמו משהו שאמור לנסוע למרות שמכנית הוא תקין לחלוטין. האשה לוחצת בגלל הקוסמטיקה...של הרכב :oops:

תודה.

הייתי מחליף משיקולי בטיחות או מיצוי החוויה של רכב ישן.

אבל ממש לא הייתי מחליף בגלל טסט כפול.

רכבים שתקנה עלולים להוסיף על הטסט הבודד אי אילו ביקורים במוסך..... וגם בתזמון שלא תלוי בך.

הייתי ממשיך עם הנוכחי עד מיצוי יכולותיו בידיעה שכל שנה איתו חוסכת לי כסף בהשוואה לחלופה.

את הכסף הזה שם בצד ומאפשר בעתיד החלפה בתקציב משופר.

אין לזלזל ברכב ישן אמין וזול

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום ואדים,

נסעתי על פוקוס 2013 רובוטית די חדשה ותקינה, לא הרגשתי בנח עם הרובוטי בלשון המעטה. חשבתי שזה גיר אוטומטי דפוק עד שקיבלתי הסבר..

שמעתי הרבה תשבוחות על הקורולה, הרובוטי שלה "מקצועי" יותר ? מה אורך החיים הממוצע של קלאץ' בקורולה ומה המחיר המשוער של החלק פלוס עבודה ? בלי קשר, הבלנו שלי עדיין מסיעה את עולי חבר העמים על בסיס קבוע... :wink:

תודה.

באלנו הייתה חביבת עולי חבר העמים, שקנו אותה בשנות ה90 בהנחת עולה, נסעו בה 10+ שנים (בסוף שנות ה00 לא היה נדיר לראות בלנו בת 10 יד ראשונה מסבא סובייטי), והיו מחליפים אותה בקורולה מהדור של 02-07.

אז הנה כיוון לרכב הבא שלך. אם אתה לא מפחד מגיר רובוטי, יש את הדגם של 2007-2008 שיכול להיכנס בתקציב.

פורסם

אם בפוקוס דו מצמדית סבלת, אז בקורולה חד מצמדית אלהים ישמור..:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

הבנתי...

זו בדיוק האינפורמציה השימושית שאני מחפש. תודה רבה :mm_yeah:

אם בפוקוס דו מצמדית סבלת, אז בקורולה חד מצמדית אלהים ישמור..:lol:
פורסם

בפרמטרים שציינת קורולה 2007 או אלמרה 2006 (עם הרבה עודף ביד) יתאימו מצויין.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שלום zvit,

הקורולה מיוצרת ביפן ? הגיר 4 הילוכים אוטו' רגיל או רובוטי ?

תודה.

בפרמטרים שציינת קורולה 2007 או אלמרה 2006 (עם הרבה עודף ביד) יתאימו מצויין.
פורסם

ב2007 שווקו שני הדגמים - הכוונה לישן יותר עם גיר פלנטרי.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלום רזי, חייב להסכים איתך. אבל לפני כשנה ביקשתי הצעת מחיר לפחחות וצבע משני פחחים שונים במחשבה להשקיע מעט, לרצות את הגברת ולסחוט מהרכב עוד שלוש ארבע שנים, שניהם שכנעו אותי לוותר על ההרפתקה. הרכב כבר לא נראה כמו משהו שאמור לנסוע למרות שמכנית הוא תקין לחלוטין. האשה לוחצת בגלל הקוסמטיקה...של הרכב :oops:

תודה.

אכן לתקן פחחות ברכב כזה זה טפשי.

פורסם

לאנסר 2007-2008 נסחרת בחצי מהתקציב שלך, אתה יכול למצוא את הצורה החדשה יותר של הלנסר עם מנוע 1.5, אמנם לא רכב חזק במיוחד, אך מאובזרת לא רע, בטיחותית ונחשבת אמינה.

גם פוקוס דור שני היא אופציה טובה בעיניי (לא הרובוטית עליה אתה מדבר) אך גם היא מכונית חלשה יחסית מבחינת ביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מבחינת אמינות, אין כמו סוזוקי ליאנה וגם לא תהיה. רכב פשוט מאוד ללא אמצעים טכנולוגיים. אותו המנוע הוותיק והאמין של הבלנו. מרווחת מאוד עם תא מטען מכובד לסטיישן. ניתן לקנות שנת 2007 בפחות מ 25k.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)
מבחינת אמינות, אין כמו סוזוקי ליאנה וגם לא תהיה. רכב פשוט מאוד ללא אמצעים טכנולוגיים. אותו המנוע הוותיק והאמין של הבלנו. מרווחת מאוד עם תא מטען מכובד לסטיישן. ניתן לקנות שנת 2007 בפחות מ 25k.

לדעתי ההערכה שלך ממש לא בכיוון.

לדעתי, המחיר הריאלי של ליאנה 2007 הוא הרבה יותר נמוך - סביב ה 16-18 אש"ח. תקנו אותי אם אני טועה.

אני עומד לפני החלפת רכב ואני אשמח לקבל על הליאנה , 2006 שאני מחזיק עם 100 אלף ק"מ, 15 אש"ח.

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

עד הטסט בנוב' יש עוד כמה חודשים, אתחיל לחפש כנראה בעוד חודש חודשיים, לאט ורגוע.

כרגע על הכוונת...

SX4 או קורולה בעדיפות ראשונה.

לנסר

I30

ליאנה בעדיפות אחרונה.

תודה רבה חברים :mm_yeah:

פורסם
שלום חברים וברוכים הנמצאים, אני חדש :mm_yeah:.

ברשותי סוזוקי בלנו 98 אוטומטית עם 230,000 ק"מ כבר מעל לעשור, מעוניין להחליף אותה רק בגלל הטסט השנתי הכפול ותו לא. לא קניתי רכב שנים ואני לא ממש מעודכן בשנתונים הנוכחיים אז אני צריך קצת עזרה. התקציב הוא כ 30,000 שקל. אני מציין את הרכב הנוכחי, מפני שאני מחפש רכב דומה על כל המשתמע מכך, מי שמכיר בלנו יודע על מה אני מדבר ומי שלא, הנה כמה פרטים שיעזרו לכם לעזור לי.

רכב אוטומטי, ישמש כרכב עבודה עירוני באזור המרכז, נסיעות קצרות ותכופות, חניות צפופות, הרבה עמידה בפקקים.. וכו'. בסופי שבוע הרכב ישמש משפחה קטנה של ארבע נפשות עם כסא בטיוחות אחד לטיול בצפון, הרכב צריך להיות קל זריז וחסכוני כמו הנ"ל ולא לעכב אף אחד בעליות לירושליים, מזגן חזק, תא מטען סביר ונח, פשטות טכנולוגית ככל שניתן, אמינות מופלגת, חלפים זמינים וזולים, בלי "מחלות ילדות" ונח לביצוע טיפולים שוטפים עצמאית. הבלנו עושה את זה מצויין כבר שנים רבות עם אפס תקלות, עם הידע שיש לי כרגע רק בלנו 2002 עולה לי לראש.. :) יש עוד פחנוע משובח כזה ?

:?: מבקש את עזרתכם והמלצתכם לתקציב הנ"ל. תודה רבה.

אם מעניין אותך רכב חדיש יותר, יש לי חדשות טובות, אני מוכר סיטרואן C4 שנת 2008, עם בערך 182 אלף ק"מ, מוכר אותה ב7 אלף, מוכר עקב קבלת רכב חדש יותר.

פנה אליי בפרטי לעוד פרטים.

פורסם
עד הטסט בנוב' יש עוד כמה חודשים, אתחיל לחפש כנראה בעוד חודש חודשיים, לאט ורגוע.

כרגע על הכוונת...

SX4 או קורולה בעדיפות ראשונה.

לנסר

I30

ליאנה בעדיפות אחרונה.

תודה רבה חברים :mm_yeah:

אני הייתי בוחר את הI30 מכולן, כי היא הכי מודרנית ואני יודע שמבחינה בטיחותית היא מאובזרת במערכת הESP החשובה,

אני יודע שבטיחות זה קוריוז לרבים ולא משהו שהם מחפשים ברכב חדש - אבל אתה נוהג ברכב מיושן מאוד שגם לזמנו היה בעל בטיחות ירודה, בסופו של יום כשצריך לממש את הפונקציות האלו(לא עלינו) אתה רוצה להיות ברכב בטוח - דבר שאף אחד פה לא שם עליו את הדגש למרות שלדעתי הוא מאוד חשוב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

יש לך מושג אם יהיה הבדל משמעותי בצריכת הדלק בין I30CW להאצ'בק הרגילה, בהנחה ומדובר בשני רכבים מאותו שנתון ועם אותו מנוע ואותה ת"ה ? (אני מתכוון בעיקר לצריכה עירונית בשעות העומס בת"א).

ואותה שאלה אבל קצת אחרת, נכון להיום אני עושה עם הגרוטאה שלי 1/10 מדודים בנסיעה עירונית בפקקים, עם הרבה "גז עצבים" כשמשתחרר.. בנסיעות בינעירוניות במהירות שיוט של 100- 110 אני משיג 1/15 כשאני רגוע. אתה חושב שהקוריאנית תיתן לי תוצאה דומה או אפילו קרובה ?

אני הייתי בוחר את הI30 מכולן, כי היא הכי מודרנית ואני יודע שמבחינה בטיחותית היא מאובזרת במערכת הESP החשובה,

אני יודע שבטיחות זה קוריוז לרבים ולא משהו שהם מחפשים ברכב חדש - אבל אתה נוהג ברכב מיושן מאוד שגם לזמנו היה בעל בטיחות ירודה, בסופו של יום כשצריך לממש את הפונקציות האלו(לא עלינו) אתה רוצה להיות ברכב בטוח - דבר שאף אחד פה לא שם עליו את הדגש למרות שלדעתי הוא מאוד חשוב.

• תוכן חדש...